-
seulement moi
No cóż... myśl przyszłościowa... czy ludzie po Sempie idą na Politechnikę Warszawską na Architekturę...? -
Sylwia
wiem że jeden w zeszłym roczniku byl....co miał dwóję z polaka :) i pani Sas się wkurzała na niego. Ale podobno był genialny i się sam uczył. Co oznacza że idą - jak sie przygotują :))))fajnie ,co? -
seulement moi
Siuuuper :D nie ma co dostanę się... jak mi zmbicji nie zabraknie i jak zdam maturę i jak dożyję i jak do Tworek nie trafię i w ogóle :D -
Sylwia
ja bylam w Tworka pare razy...na występach :)
A u nas wszyscy sie ucza sami. Matematyką mozesz mieć dobrą...pani Janowska jest super podobno...to moze się dostaniesz :) -
-
seulement moi
Pani Janowska... to koleżanka naszej pani od matmy z gimnazjum... jej syn chodzi do was (nas) do szkoły teraz maturę będzie miał. Podobno kiedyś napisał pracę ołówkiem, cała dobrze i dostał lachę. Poszedł do mamy, mama do niej. Pani Janowska wytarła pracę ołówkiem... jakoś tak to było... mogłam coś przekręcić ale to ja jestem... tylko nędzna szara istota :D -
Dominika
-
seulement moi
Ale nie pamiętasz jak nam gadała na matmie... no fakt nie pamiętasz... ja wtedy o ocenę walczyłam a ty trzymałaś nogi na kaloryferze albo z pauliną się klepałaś po plecach -
Sylwia
Tak. P. Janowska mogła zetrzeć pracę która była napiasana ołówkiem. W każdym razie na pewno by to zrobiła gdyby mogła; ) Ale uczy bardzo dobrze. Jedna z niewielu nauczycielek w tej szkole (wraz z p. Wierzbicką, p. C, p. Złotkowską, p. Adamczyk, p. Meterą, a reszty nie znam :)) -
Anonim
Na I roku dziennych Architektury na PW studiują 3 osoby z sempołowskiej -
Fio
-
Mar
a janowska nawet nie mogła tylko naprawdę wytarła pracę mojej koleżance. miła z niej kobieta. -
mighty mat
maciek olczak sie dostał ale na wieczorowe był 52:(... a ze starszych roczników to dostał sie napewno Szymon i Michał.... ja dostane sie za rok i i Kasia aka bob mój tru ziom tez sie dostanie:) -
seulement moi
-
Dominika
-
mighty mat
-
Sylwia
-
mighty mat
-
Anonim
-
Dominika
szczegóły i wyjątki, które potwierdzają regułę, że szansa zawsze i na wszystko [: -
seulement moi
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne