Liceum im. S. Sempołowskiej [809]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • first class boy

w zwiazku ze straszna nuda i napieciem rekrutacyjnym postanowilem zalozyc nowy watek ... mowcie o swoich typach , zamilowaniach , preferencjach .... oczywiscie idnosnie wysokoprocentowych płynów ... mysle , ze niektorzy maja tu duze pole do popisu... to moze ktos z III A - MAja , zaczniesz ??; p
  • mighty mat

to ja powiem ze wsumie jak najpierw wypije cos dobrego to pozniem mnie to juz bez róznicy i nie ma zadnych typów ani preferencji...:)
  • mighty mat

maja rozpijasz mnie lachonia!!!!!!!!!!
  • first class boy

no ale zaznaczyles , ze ,,jak wypije COŚ dobrego na poczatek" , wiec pytanie brzmi - co to jest to coś... ha !! :)
  • mighty mat

no piwko za 2zł conajmniej... albo jakas wudeczka za wiecej niz 20 zł...
  • Anonim

O, niezły temat. Już myślałem że nasze szkolne grono schodzi na psy i nie ma o czym pisać; )
    To jak Maja, co z Twoja wypowiedzią?
    Ja może tylko tyle, że jakiś idiota (chyba z mojej klasy) zostawił ostatnio w mojej lodówce pełną butelczkę Absolwenta i teraz myślę co z nią zrobić; p
  • mighty mat

ja sie zgłaszm do pomocy
  • Don Piszu

Nie no przy chlaniu jest ważne to zeby człowieka sponiewierało a nie to w jaki sposób :D. Szczerze mowiac to mi do szczescia wystarczy ze 6 browarków i ćwiara czystej na łebka. Jesli to sie dobrze wymeisza to potrafi trzepnąć a najlepiej jest jak alkoholu jest w opór i nie trzeba sie przejmowac ze zabraknie tylko pić, pić pić... Wlasciwie niezla ejst Czerwona Kartka, i The best of the ebst: ZŁOTY KŁOS - naprawde wchodzi jak woda - na zimowisku piłem jak coca cole (ale bylem z deczka zjarany i to moze dlatego :D). Njlepiej jest pić bez żadnych zasad - chlać co sie napatoczy i popijać drugim trunkiem... Ahh dobrze ze jutro stary wyjezdza w delegacje...:D
  • mighty mat

zioło z browarem jeszce mały harem....:)
  • Anonim

i ten......zakrywam wieko,stawiam kamień na niego...
  • Piotr Polberg

najlepszy to jest absynt a zaraz po nim jest finladia czerwona :D
    pyszne... :D
  • first class boy

Przemek zawsze mozecie na mnie liczyć , niedlugo powstanie nowy temat o Waszych innych...ekmhhh...preferencjac h; p
  • ag

komandos :D żabka rulezzz

z czym wam sie kojarzy ulica lodowa? bo wszystkim normalnym z robieniem loda, tylko Zuzie z 2d z wodka... :D eh, sempolowszczanie....
  • first class boy

mi tez sie skojarzylo z vodką ... uffff
  • Anonim

mi też z wódką.......może ja się wypowiem w temacie,choć miałem tego nie robić....ale dla mnie każda wódka jest dobra,moje ulubione jednak to czerwona kartka(genialna do drinów) poza tym balsam pomorski,finlandia,malibu na przystanku o poranku,pod oranżade za 1,2 zł.....naprawde,warto żyć dla takich chwil!
  • Anonim

HEHE!! Adam, dobry watek, zaprawde:D:D:D heh ja jakis czas temu "kosztowalem" bulgarskiego(?), chorwackiego (?) wina? nie pamietam jakie to bylo:/ ale czerwone:) Maja pozdrawiam Cie!!!!!!
  • first class boy

ok to teraz ja sie wypowiem ... moj naj naj naj to oczywiscie snobistycznie-burżujska finlandia limonkowa , ale smakuje dobrze tylko w okreslonym towarzystwie- pozdrawiam i czekam na wiecej ... a poza tym to absolut citron (ku so ja z tymi cytrusami) bo przypomina mi lata dziecinstwa ... to bylo na szczegolne okazje, najlepszy jest jednak szampan "ten radziecki poprosze" (hehe) ale tylko ten za 4,50 bo drozsze juz sa beee.
  • Don Piszu

Szampany tanie sa dobre... A niemal kazsda wodka jest dobra jako wsciekli pies - zajebiste!!! Litrami mozna pic i sie skuć momentalnie!! :D
  • Domino

balsam pomorski za 12,99 z tesco, ew. galazka wierzbowa hehehe
  • Anonim

No nie! Zostawić was na chwilę samych i już knujecie za moimi plecami:>

No a co ja mogę powiedzieć? Kto bywał tu i tam to wie co i jak :P Z resztą kto wie, może u nie których gronowiczów mam jeszcze JAKĄŚ reputację, to nie będę jej sobie psuć; )

• 1
  • 2
| |

grono uczniów/absolwentów Liceum im. Stefanii Sempołowskiej o pracy Modów: http://grono.net/for...

XVI LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)