-
mighty mat
odwiedzajac grono naszej szkoły zauwazyłem ze wogole nie ma osób które obecnie uczeszczaja do naszej zacnej szkoły. postanowiłem wiec stworzyc watek tyko dla młodych nie jakis tam dziadów którzy juz skonczyli nasz szkołe... -
blachon
-
Zofia Zakrzewska
a ja sie buntyje, bo absolwenci tez sa warzni, no co no co ,kto wkurzal nauczycieli przed wami,eeeeeeee????? -
mattijjah
-
-
Zofia Zakrzewska
-
blachon
"warzni" mozecie sobie byc, ale na pewno nie bedziecie "wazni" :PPP
jesli bedziecie tu pisac, to bedziemy sie czepiac takich glupot; D -
Zofia Zakrzewska
uuuuuuuuuu powialo strachem,,,,ale ale mozesz sobie grozic i sie czepiac nas to raczej nie zrazi a na pewno zabawi,,,, -
blachon
dziewczyno, zartuje przecie... :]
a czepiamy sie w sumie z nudow... troche jestesmy tez zawiedzeni, ze nie ma prawie nikogo kto obecnie chodzi do Sempolowskiej -
Zofia Zakrzewska
-
blachon
heh, no cos ty ?!; P
my (czyt. klasa 2b) to w ogole mamy przerabane, bo na semestr srednia klasy wynosila jakos 2,72 i bylismy najgorsi :D
no i teraz nas gnebia ciagle :) -
betty
jak nie ma osób które obecnie chodzą ???? eee??? a ja to co? a madzia? l'or? blania? fio? (o kimś zapomnialam? :P ) jeszcze ci mało ? <lol> :P
-
mighty mat
no Ciebie to jeszcze kojaze... ale reszte to niebardzo.... no ogółem to mało.... my bardziej myslelismy o tych młodszych bo wy to juz chyba kończycie ta szkołe... -
blachon
no dobra, osoby ktore wymienilas widuje na korytarzu, ale tez cale ich mnostwo; ) -
Anonim
jak to nie ma ludzi ktorzy chodza do tej szkoly......no np. jestem ja!!!; ) i pare innych osob z IV zero...
ale i tak sie ciesze ze do tej szkoly bede chodzila jeszcze tylko przez ok.2 miesiace......: ) -
blachon
-
Zofia Zakrzewska
o my tez bylismy najgorsi ale jakos ponizej 3 koma cos nie schodzilo :p -
Zofia Zakrzewska
no a janek ? jest mlody i jest w gornie,( coz za szczescie :p) ale chyba do grona o sempie nie dotral,:p -
blachon
aaaa, no Janek to taaaaaa pewnie...
nie mam pojecia, o kim mowisz (i co dla ciebie oznacza "bycie mlodym? :> ) -
Natalia
-
mighty mat
absolwenci srenci ... eee a wogole to kto cos tam powypisywał na elewacji szkoły bo to od absolwentów było
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne