Liceum im. S. Sempołowskiej [809]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • evade

Na prośbę pewnego gronowicza zakładam baaardzo aktualny temat (a jakie pole do jęczenia; ). Ustne juz za nami ale piszcie jak wam idą przygotowania do pisemnych - bo juz TYLKO 5 dni zostało ... Ja dostaje pierdolca bo nie wiem jak mam na raz uczyć się do 6 egzaminów jeden po drugim ....
  • Anonim

Eeee tam, taki fajny temat, więc komu by się tam chciało jęczeć? No komu...? Ja miałem plan żeby przez ostatni tydzień zrobić całą historię i cały wos. Ale chyba trochę się przeliczyłem, bo jak na razie ogarnąłem tylko nędzne średniowiecze; ( Tak więc...oj, czarno to wszystko widzę, czarno...
  • fetaius

hehe... było wybrac fizykę tak jak ja... właściwie nie muszę się nic uczyć tylko porobić zadanka w celu przypomnienia sobie schematów... a zamiast 5 egzaminów pozostały mi tylko 3..:D do których trudno jest się jakoś uczyć:P
    ...pamiętajcie "carpe diem" :D i trrza iść dalej
  • Anonim

O jakie to piękne i wzniosłe...
  • Anonim

I tak nie zdamy...:(

(to się nazywa dół przedmaturalny)
  • Grono.Net

a ja zdam.
    ej jak się usypia małe dziecko?
  • Anonim

Są dwie metody:

1) spoić wódą

2) rąbnąć czymś ciężkim w łeb

Obydwie metody mają 100% skuteczność!
  • Grono.Net

dobra... Antonii zasnął;P
  • Anonim

co za temat :|
  • amo b u m - b u m

wlasnie, ja nie chce wass juz na oczy widzec!! zenada moi drodzy wstyd wstyd wstyd! no... hm... chce was widziec :) ale dajcccie spokoooj! chyba ze baardzo tego potrzebujecie,,, ale do czego?? nakrecacie samych siebie i bedziecie sie jeszcze bardziej denerwowac, a nie ma przeciez czym. przemek po raz kolejny zlamales przysiege i teraz wszyscy wiedza ze twoje przysiegi sa gowno warte, jak zreeszta wszystko co mowisz, ale o tym przekonają sie w inny sposob :P
  • Anonim

Ej, Tomek - a skąd Ty masz to małe dziecko? Może mu coś zaśpiewaj, albo bajkę opowiedz... Na mnie to zawsze działa :)
  • Akamaru

tak do Bartka: nie kazdy jest kurwa geniuszem z fizyki i podejrzewam ze np. kolega Mateusz K. bedzie mial wieksze problemy z fizyka niz Ty (chociaz jak na razie chyba ostro to zlewa :P)
  • fetaius

ej no ale kurde.. naucz się fizyki i naucz się 3 tysięcy lat historii z datami i kurde wszystkim... myślę że łatwiej z fizyką:P
  • fetaius

ale normalnie u mnie gramatuka wygląda...:|
  • Anonim

no ta twoja gramatuka to jest... :P
  • fetaius

a ty co się mądrzysz młoda..? :P
  • Grono.Net

a ja myśle ze jednak łatwiejsza pulska gramatuka albo chisturia niż fjizykha...
  • betty

a ja już wiem co to jest poprawka relatywistyczna :D i chciałam zauważyć iż dowiedziałam się z własnej nieprzymuszonej woli i czystej ciekawości, zarud byłby dumny <rotfl>

niestety na moje pytanie: a skąd taki wzór? (bo co jak co ale podanie wzoru mnie nie stysfakcjonuje) odpowiedziano: einstein wymyślił.
  • Anonim

były uczeń życzy wszystkim Wam powodzenia!
  • fetaius

jaki wzrór ????... ten taki z pierwiastkiem z 1- iloraz kwadratów dwuch prędkości..? :P
    dzięki miłoch za powodzenia:D
| |

grono uczniów/absolwentów Liceum im. Stefanii Sempołowskiej o pracy Modów: http://grono.net/for...

XVI LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)