-
evade
Na prośbę pewnego gronowicza zakładam baaardzo aktualny temat (a jakie pole do jęczenia; ). Ustne juz za nami ale piszcie jak wam idą przygotowania do pisemnych - bo juz TYLKO 5 dni zostało ... Ja dostaje pierdolca bo nie wiem jak mam na raz uczyć się do 6 egzaminów jeden po drugim .... -
Anonim
Eeee tam, taki fajny temat, więc komu by się tam chciało jęczeć? No komu...? Ja miałem plan żeby przez ostatni tydzień zrobić całą historię i cały wos. Ale chyba trochę się przeliczyłem, bo jak na razie ogarnąłem tylko nędzne średniowiecze; ( Tak więc...oj, czarno to wszystko widzę, czarno... -
fetaius
hehe... było wybrac fizykę tak jak ja... właściwie nie muszę się nic uczyć tylko porobić zadanka w celu przypomnienia sobie schematów... a zamiast 5 egzaminów pozostały mi tylko 3..:D do których trudno jest się jakoś uczyć:P
...pamiętajcie "carpe diem" :D i trrza iść dalej -
Anonim
-
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
Są dwie metody:
1) spoić wódą
2) rąbnąć czymś ciężkim w łeb
Obydwie metody mają 100% skuteczność! -
Grono.Net
-
Anonim
-
amo b u m - b u m
wlasnie, ja nie chce wass juz na oczy widzec!! zenada moi drodzy wstyd wstyd wstyd! no... hm... chce was widziec :) ale dajcccie spokoooj! chyba ze baardzo tego potrzebujecie,,, ale do czego?? nakrecacie samych siebie i bedziecie sie jeszcze bardziej denerwowac, a nie ma przeciez czym. przemek po raz kolejny zlamales przysiege i teraz wszyscy wiedza ze twoje przysiegi sa gowno warte, jak zreeszta wszystko co mowisz, ale o tym przekonają sie w inny sposob :P -
Anonim
Ej, Tomek - a skąd Ty masz to małe dziecko? Może mu coś zaśpiewaj, albo bajkę opowiedz... Na mnie to zawsze działa :) -
Akamaru
tak do Bartka: nie kazdy jest kurwa geniuszem z fizyki i podejrzewam ze np. kolega Mateusz K. bedzie mial wieksze problemy z fizyka niz Ty (chociaz jak na razie chyba ostro to zlewa :P) -
fetaius
ej no ale kurde.. naucz się fizyki i naucz się 3 tysięcy lat historii z datami i kurde wszystkim... myślę że łatwiej z fizyką:P -
fetaius
-
Anonim
-
fetaius
-
Grono.Net
a ja myśle ze jednak łatwiejsza pulska gramatuka albo chisturia niż fjizykha... -
betty
a ja już wiem co to jest poprawka relatywistyczna :D i chciałam zauważyć iż dowiedziałam się z własnej nieprzymuszonej woli i czystej ciekawości, zarud byłby dumny <rotfl>
niestety na moje pytanie: a skąd taki wzór? (bo co jak co ale podanie wzoru mnie nie stysfakcjonuje) odpowiedziano: einstein wymyślił.
-
Anonim
-
fetaius
jaki wzrór ????... ten taki z pierwiastkiem z 1- iloraz kwadratów dwuch prędkości..? :P
dzięki miłoch za powodzenia:D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne