LI LO im. Tadeusza Kościuszki w Rembertowie [1300]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !!! Igor !!!

Ktos jeszcze kultywuje tą starą świecką tradycje picia browarów po szkole na AONie? Boze, ile tam poszlo piwa, ile godzin sie stalo, az sie lezka w oku kreci;)
  • Grono.Net

oczywiscie ze tak :) ... chociaz my pijemy na stadionie na przeciwko basenu...
  • Anonim

No to kurde do tego boiska troche kawalek macie na te piwa
  • !!! Igor !!!

najlepszy jest korzen i rury (żółte)! kurde mam nadzieje ze ktos podtrzym tradycje bo jak tylko przyszedlem to spotkalem na aonie owczene 4 klasy ktore kazaly kultywowac ta tradycje. tak wiec i ja was prosze. pijcie na aonie; )))))))))))))
  • Anonim

I W MARCUSIE ! CO BY NIE ZBANKRUTOWAŁ !
  • Cayos

kiedys to tam drzewko bylo, mozna bylo usiasc, pogadac, zapalic. a teraz co? wszeystko wyrownali:(
  • Cayos

ba, drzewko na papieroska przed szkola to nawet za "kurczakiem" bylo, jak jeszcze asfaltu na kordiana nie polozyli i zanim ten gosc z rogu sie nie ogrodzil.ehh, to byly czasy
  • Anonim

ech..ile to flaszek pekło na stadionie...a jak się po takiej nalewce porzeczkowej fanie w piłke gra!
  • Gżesió

Marcus to jest pub naszej szkoły na wzór studenckich; )
  • Anonim

kiedys sie chodzilo na AON ale kiedy to bylo, teraz to elegancko chodzi sie do Marcusa (najlepiej na w-f, no nie dziewczyny; )
  • !!! Igor !!!

widac nie wiesz co dobre... a kloda na aonie bylo w pozadku. kiedys jeszcze rosly tam krzaki tak ze nic nie bylo widac. fajna miejscowka
  • Anonim

hehe taaak zgadzam sie z Rene, choć pamietam tez czasy co sie na aon chodziło :) ciekawe czy w piatek znajdzie sie miejsce w marcusie :?
  • Anonim

mama nadzieje ze tak, bo gdzie my pojdziemy??
  • Anonim

Jak to gdzie? :>
  • Grono.Net

Musimy obalić ten nudny, syfny rok, jak nie na oanie, to w marcusie, jak nie w marcusie, to u Forysiusia. P>S Łabud i znowu bedziesz maił kaca...
  • Grono.Net

Musimy obalić ten nudny, syfny rok, jak nie na oanie, to w marcusie, jak nie w marcusie, to u Forysiusia. P>S Łabud i znowu bedziesz maił kaca...
  • !!! Igor !!!

AON jest na codzien tzn. po szkole idzie sie tam napic, zapalic, pogadac. A Marcus jest na takie wlasnie okazje jak zakonczenia, rozpoczecia roku itd. NIE ZNACIE SIE!!!!!!!!
  • Santiago

Igor dobrze gada, pierwsza klasa to kurde dzień dzień uderrzaliśmy na AON na browarka czy cuś a terraz kurwa jeden wielki chuj - kazdy do domciu sie po szkółce spieszy zeby sie uczyć :D <lol>
  • Anonim

Igor... ponieważ wiem że znowu mi powiesz że zawiodłem... to odrazu przepraszam; ( nie mogłem dzisiaj pić.... ! dzisiaj był dzień treningowy ! prababcia mi zmarła i wogóle mam złamane 3 żebra ! AAAA !
  • !!! Igor !!!

ZAWIODLES... to prawda!
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów (obecnych) i absolwentów LI LO im. Tadeusza Kościuszki w Rembertowie :) http://...

LI LO im. Tadeusza Kościuszki

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)