-
nnn
a co myslicie o maturze z historii?? dla mnie podstawowy to byla masakra, boje sie ze nie zalicze... -
Kaja
nie martw sie maleńka bedzie dobrze! Kto ma ja zaliczyc jak nie Ty!!!!:*
-
Mandragora
-
Gżesió
Moj drogi przyjaciel, mowił ze była ta historia była w miare banalna, że nawet ja ( czyli bez przygotowania) bym ją zdał, bo wystarczyło mieć minimum wiedzy i troche pomysleć. Odrazu zaznaczam że ów przyjaciel orłem nie jest, można nawet powiedzeć że jest debilem; ) Więc jak to z tą historią na maturze? -
-
Mandragora
na tescie rzeczywiscie bylo duzo zadan na myslenie,bo byly jakies wykresy lub sth ale zeby odpowoiedziec na pytania do nich musiales miec jakas wiedze i ja wykorzystac w interpretacji tego.
zrodla-jasne,nikt sie do nich nie uczy przeciez,a wypracowanko...no coz....chyba trzeba miec wiedze :) -
Gżesió
Gadałem dzis z Limkiem i mowie ze byly porypane pytania o jakieś herby, tramwaje czy tez połączenia kolejowe :/ ja pierdziele co za kretyn to wymyslał; ) -
Anonim
właśnie w gazecie widziałem te zadania....póki co doszedłem do 10 i chyba niezbyt trudne -
Mandragora
-
$~pauluśka~$
heh, w domu wszystko nie jest trudne...a historia była beznadziejna!!!z takim wynikiem nigdzie sie nie dostane na dzienne studia:(( -
Mandragora
-
nnn
dobrze, ze sa osoby wychodzace zt ego samego zalozenia co ja!!! przynajmniej nie jestem sama :)) -
Mandragora
-
Mandragora
-
Mandragora
-
Mandragora
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Rembertów
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono uczniów (obecnych) i absolwentów LI LO im. Tadeusza Kościuszki w Rembertowie :) http://...
LI LO im. Tadeusza Kościuszki
Grona tematyczne:
Miejsca grona (2)
-
The Shot Polna , Warszawa
-
LI LO :) Kadrowa, Warszawa
- Dodaj miejsce