LI LO im. Tadeusza Kościuszki w Rembertowie [1300]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nnn

a co myslicie o maturze z historii?? dla mnie podstawowy to byla masakra, boje sie ze nie zalicze...
  • Kaja

nie martw sie maleńka bedzie dobrze! Kto ma ja zaliczyc jak nie Ty!!!!:*
  • Mandragora

spierdolin' :/
  • Gżesió

Moj drogi przyjaciel, mowił ze była ta historia była w miare banalna, że nawet ja ( czyli bez przygotowania) bym ją zdał, bo wystarczyło mieć minimum wiedzy i troche pomysleć. Odrazu zaznaczam że ów przyjaciel orłem nie jest, można nawet powiedzeć że jest debilem; ) Więc jak to z tą historią na maturze?
  • Mandragora

na tescie rzeczywiscie bylo duzo zadan na myslenie,bo byly jakies wykresy lub sth ale zeby odpowoiedziec na pytania do nich musiales miec jakas wiedze i ja wykorzystac w interpretacji tego.
    zrodla-jasne,nikt sie do nich nie uczy przeciez,a wypracowanko...no coz....chyba trzeba miec wiedze :)
  • Gżesió

Gadałem dzis z Limkiem i mowie ze byly porypane pytania o jakieś herby, tramwaje czy tez połączenia kolejowe :/ ja pierdziele co za kretyn to wymyslał; )
  • Anonim

właśnie w gazecie widziałem te zadania....póki co doszedłem do 10 i chyba niezbyt trudne
  • Mandragora

dla mnie trudne....malo mi sie zgadza z wyborcza...eh...ide spac :p
  • $~pauluśka~$

heh, w domu wszystko nie jest trudne...a historia była beznadziejna!!!z takim wynikiem nigdzie sie nie dostane na dzienne studia:((
  • Mandragora

paulusiek moj wynik jest gorszy :/
  • nnn

dobrze, ze sa osoby wychodzace zt ego samego zalozenia co ja!!! przynajmniej nie jestem sama :))
  • Mandragora

podejrzewam ze jest mnostwo takich osob! grr...:/
  • Mandragora

• Mandragora

• Mandragora

nienawidze grona; )
| |

Grono uczniów (obecnych) i absolwentów LI LO im. Tadeusza Kościuszki w Rembertowie :) http://...

LI LO im. Tadeusza Kościuszki

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)