LimP BizkiT [567]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • prusak

dziwie sie ze nie ma jeszcze o tym tematu :) no wiec jest to tytul najnowszej plyty lb, ktora ma sie ukazac w polsce 2.05.2005/ wiec juz bardzo niedlugo <satan>/ i bedzie to minialbum na ktorym sie znajdzie 7 kawalkow. spis utworow min na http://www.lbroom.com i theprp.com
  • Sylw

bedzie trzeba to oczywiscie zdobyc...:D
    innej mozliwosci nie ma..;)
  • Tysia

ja juz slyszalam..:) calkiem ok...choc jeszcze musze sie wsluchac...:)bo na pierwszy rzut ucha srednio mi sie slyszalo..;) ale czekam na ich pytke tez..:) mmm...:)
  • Tysia

to mialo byc o the thruth ale mi sie tematy pomylily...:)
  • prusak

no w dniu premiery by sie przydalo, tylko nie wiem czy nie beda zamkniete sklepy 2.05...; /
  • Tysia

no wlasnie....:| ale najwazniejsze to zeby ja miec...:)
  • prusak

miec to nie problem :D
  • misfit

na http://www.limpbizkit.pl pojawiły się 30-sto sekundowe fragmenty kawałków z UTpart1.
    Polecam, nie skomentuję, pozostawię to Wam:-)
  • prusak

nie tylko na limpbizkit.pl, bo na lbroom.com tez :D w kazdym razie surrender sux i to ostro...; <

i ustalili tez cene 42.90 za mini album... w sumie mogliby taniej...
  • misfit

"Surrender" zdecydowanie różni się od reszty-to coś na kształt Results... mogliby taniej, owszem, ale nas się tu nie bierze pod uwagę, lecz rynki, na których naprawdę się zarabia: patrz Deutschland i UK. A poprzednie płyty Limpa kosztowały nawet 65 zł, ale też kawałków było więcej...
  • Anonim

jebac cene. ich plytki sa warte kazdej ceny. po wysluchaniu zajawek i pelnej wersjii the truth, musze powiedziec ze wracaja do swoich korzeni. styl ich nie odstepuje, ale niestety nie jest to "chocolate starfish...".
  • Sylw

cena nei gra roli...:)
  • Anonim

czekamy czekamy czekamy czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! a dla LB warto wydać trochę grosza.. choć to ostatnie dvd co dodali do RMV byłu hmm.. obleśne.. szczeólnie żygający Wes... :(

a spis utworów.. łacznie z ich 30 sekundowymi próbkami jest na http://www.limpbizkit.pl (pozdro dla całej ekipy- bobryta, bizkita, nookiego, mc_et.. i innych :*)
  • prusak

no na lbroom.com/ pozdro :D/ tez sa; ] i lbroom mial pierwszy :D no ale mniejsza o to, wazne ze mozna posluchac :D

a na torrencie juz cala plytka jest, ale ja kupie w dniu premiery.

w traffic clubie na brackiej pewnie :D
  • Anonim

widzę, ze mamy tu zwolenników konkurujących stron.. ale luzik.. mnie tam wkurzają takie podziały.. jesteśmy fanami LB.. a nie komercyjnymi dupkami... <lol>

a lepiej nie kupuj w Trafficu.. bo tam zawsze nowości są dużo droższe niż gdzie indziej.. lepiej kupić w Empiku w Domach Centrum.. możesz się przejechać o 10 zeta nawet.. za to.. w Trafficu mają potem promocje.. qmpel mojego..ekhm byłego kupił tam RMV z dvd za 6 dych.. a normalnie jest po 80 zeta w Empiku sprzedają...
  • prusak

w sumie to na limpbizkit.pl tez na forum troche sie udzielalem, ale bardzo krotko; ]

tzn ja kupowalem rmv-ke w dniu premiery i najpierw pojechalem do empika a potem do traffica zeby ceny porownac i w trafficu taniej bylo.

w sumie po drodze z metra do traffica jest emoik, wiec teraz tez sprawdze; ]

a moze zebrac ludzi z warszawy i pojechac razem kupic tut-a?? :D
  • Anonim

jakbyś ich zebrał w ciągu 10 minut zabrakłoby już płyt :)
  • prusak

chodzi mi o ludzi z grona :D
  • Anonim

się zobaczy. ale ja mogę wyjkechać :(((
  • Tomuś

Madafaka, TUT is comin'. 2 days left :D Ja to tylko czekam na 2 może 3 kawałki z tej płyty-The Truth, The Propaganda i może The Channel....
    Więcej nie napiszę, bo stylowo mi się nie chce i już :>
| |

zapraszam wszystkich fanów Limp Bizkit, czyli najleprzego zespołu na świecie!!!!

Fotki

Miejsca grona (0)