-
prusak
dziwie sie ze nie ma jeszcze o tym tematu :) no wiec jest to tytul najnowszej plyty lb, ktora ma sie ukazac w polsce 2.05.2005/ wiec juz bardzo niedlugo <satan>/ i bedzie to minialbum na ktorym sie znajdzie 7 kawalkow. spis utworow min na http://www.lbroom.com i theprp.com
-
Sylw
-
Tysia
ja juz slyszalam..:) calkiem ok...choc jeszcze musze sie wsluchac...:)bo na pierwszy rzut ucha srednio mi sie slyszalo..;) ale czekam na ich pytke tez..:) mmm...:) -
Tysia
-
-
prusak
no w dniu premiery by sie przydalo, tylko nie wiem czy nie beda zamkniete sklepy 2.05...; / -
Tysia
-
prusak
-
misfit
na http://www.limpbizkit.pl pojawiły się 30-sto sekundowe fragmenty kawałków z UTpart1.
Polecam, nie skomentuję, pozostawię to Wam:-) -
prusak
nie tylko na limpbizkit.pl, bo na lbroom.com tez :D w kazdym razie surrender sux i to ostro...; <
i ustalili tez cene 42.90 za mini album... w sumie mogliby taniej... -
misfit
"Surrender" zdecydowanie różni się od reszty-to coś na kształt Results... mogliby taniej, owszem, ale nas się tu nie bierze pod uwagę, lecz rynki, na których naprawdę się zarabia: patrz Deutschland i UK. A poprzednie płyty Limpa kosztowały nawet 65 zł, ale też kawałków było więcej... -
Anonim
jebac cene. ich plytki sa warte kazdej ceny. po wysluchaniu zajawek i pelnej wersjii the truth, musze powiedziec ze wracaja do swoich korzeni. styl ich nie odstepuje, ale niestety nie jest to "chocolate starfish...". -
Sylw
-
Anonim
czekamy czekamy czekamy czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! a dla LB warto wydać trochę grosza.. choć to ostatnie dvd co dodali do RMV byłu hmm.. obleśne.. szczeólnie żygający Wes... :(
a spis utworów.. łacznie z ich 30 sekundowymi próbkami jest na http://www.limpbizkit.pl (pozdro dla całej ekipy- bobryta, bizkita, nookiego, mc_et.. i innych :*) -
prusak
no na lbroom.com/ pozdro :D/ tez sa; ] i lbroom mial pierwszy :D no ale mniejsza o to, wazne ze mozna posluchac :D
a na torrencie juz cala plytka jest, ale ja kupie w dniu premiery.
w traffic clubie na brackiej pewnie :D -
Anonim
widzę, ze mamy tu zwolenników konkurujących stron.. ale luzik.. mnie tam wkurzają takie podziały.. jesteśmy fanami LB.. a nie komercyjnymi dupkami... <lol>
a lepiej nie kupuj w Trafficu.. bo tam zawsze nowości są dużo droższe niż gdzie indziej.. lepiej kupić w Empiku w Domach Centrum.. możesz się przejechać o 10 zeta nawet.. za to.. w Trafficu mają potem promocje.. qmpel mojego..ekhm byłego kupił tam RMV z dvd za 6 dych.. a normalnie jest po 80 zeta w Empiku sprzedają... -
prusak
w sumie to na limpbizkit.pl tez na forum troche sie udzielalem, ale bardzo krotko; ]
tzn ja kupowalem rmv-ke w dniu premiery i najpierw pojechalem do empika a potem do traffica zeby ceny porownac i w trafficu taniej bylo.
w sumie po drodze z metra do traffica jest emoik, wiec teraz tez sprawdze; ]
a moze zebrac ludzi z warszawy i pojechac razem kupic tut-a?? :D -
Anonim
-
prusak
-
Anonim
-
Tomuś
Madafaka, TUT is comin'. 2 days left :D Ja to tylko czekam na 2 może 3 kawałki z tej płyty-The Truth, The Propaganda i może The Channel....
Więcej nie napiszę, bo stylowo mi się nie chce i już :>