Linkin_Park [321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Linxy (Линкси:P)

Mieliśmy okazję posłuchać, jak Mike śpiewa kawałki "In Between", "No Roads Left" oraz cover "Umbrelli" Rihanny na koncercie;)
    Co o tym sądzicie? Mike nie powinien wychodzić poza "swoją działkę"? A może przeciwnie, lepiej śpiewa niż rapuje? Czekam na opinie.
  • kasz.

Mike jest świetnym raperem jaki wokalista choć to działka Chestera to według mnie powinien śpiewać(nie rapować) więcej piosenek chłopak ma talent; )
  • .

a jezeli chodzi o mnie to fajnie ze Mike rapuje...
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

jest swietnym raperem, od spiewania jest Chez....
    Jak mike chce spiewac to spiewa sobie w swoim zepsole drugim, albo porpstu jako dodatek do niektorych piosenek...
    zreszta nie nam to osadzac, facet dobrze spiewa...ale tylko w spokojnych kawalkach,nie ma szans bym wyobrazila sobie mike'a dracego morde np.w faint z chezem...
    mike jest spokojny^^i niech tak zostanie
  • kasz.

racja do darcia to też go sobie nie wyobrażam ale śpiewa dobrze np. no roads left jest świetne in between tez dobre
    ale najlepiej rapuje... nawet wole go od innych amerykańskich raperów ale parę takich wolnych piosenek też mógłby śpiewać

moglby i niech to robi w swoi mzepsole...od speiwania w lp jest chez....

to tak jakby nagle phoenix wskoczyl na perkusje a hahn na mikrofon :D
  • kasz.

nie lepiej niech zostaną przy swoim basie i konsoli :D

ale Mike w Fort Minor rapuje ale mniejsza...Chester to Chester a Mike to Mike obydwoje mają dobry głos i są zdolni i jak Mike zaśpiewa 2 czy 3 piosenki raz na parę lat to przecież nie zostanie 1 wokalista od tego jest Chesio ale każdy ma swoje zdanie w tej sprawie :P

>•●Kaszkaj●• napisała:
    od tego jest
    >Chesio ale każdy ma swoje zdanie w tej sprawie :P

CZESIO??? buehehhehe....
  • kasz.

Chesio jezeli już :P
  • .

hehe; p... MIke fajnie rapuje ale tez sobie go nie wyobrażam drącego morde; p

Nie no, nie musi od razu drzeć mordy...;) Ale zaśpiewać coś raz na jakiś czas może, a nawet powinien, moim jakże skromnym zdaniem
  • .

ja nie mowie ze nie ma spiewac bo to mu swietnie wychodzi tylko ze nie wyobrażam go sobie drącego morde; p

Rozumiem, rozumiem...^^
  • =Dun

nigdy nie słyszałyście Mike'a drącego mordy?? [noo może nie aż tak jak Chaz, ale mimo wszystko...]
    posłuchajcie tego
    http://pl.youtube.com/watch?v=_nhv1...
    żal po prostu xD słychać jego wycie głośniej od fałszu Chestera
    no dobra, ale z drugiej strony obydwoje nie wypadli tu najlepiej :P

mimo wszystko i tak lubię słuchać jak Mike śpiewa (większość rzeczy mu jednak wychodzi:) we wrzeszczeniu też daje radę (słychać go tu i uwdzie na płytach...) ale co prawda to prawda - takiego głosu jak Chaz nie ma nikt ^^

Nie ma już tego wideo, a szkoda, chętnie bym zobaczyła;P
  • =Dun

jak to nie ma?? jak najbardziej jest!

Faktycznie. A jak ostatnio wchodziłam, to mnie poczęstowało sakramentalnym "We're sorry, this video is no longer available"
  • Anonim

Mike jest świetny w rapowaniu, widać że się na tym dobrze zna.

Hmm a piosenki w których "śpiewa" są rewelacyjne, ten jego niewinny głos :*
| |

wszystko o LP!!! Od moderatora: Usuwam: -powtarzające się tematy, -wpisy nie dotyczą...

Fotki

Miejsca grona (0)