-
Marysia
-
Tsar
-
popsixsquishuh-uhcicerolipschitz
cóż chester jest dla mnie ideałem z głosu i z wyglądu, aczkolwiek nie zawsze z fryzury, a mr hahn jest moim idolem, jeśli chodzi o jego koncepcję teledysków i poczucie humoru; ) -
Anonim
Chociaż uwielbiam ich wszystkich i uważam, że jakby któregoś zabrakło zespół nie byłby taki sam, to moimi faworytami są Chester i Mike. Chester przede wszystkim za wspaniały wokal i fajny charakter a Mike za liczne talenty :) oczywiście z obu tych panów są niezłe towary; P lol -
-
~Mary~
Brad Delson...mistrz w swoim fachu...malo kto umie tak wyczuc giatare jak on...poza tym ma zajebiste poczucie humoru...i takie slodkie loczki :)
PC -
^Katri Kokkonen^ (Milka)
najbardziej lubię Chesterka....zarówno za świetny głos jak i za wygląd... :P Mike też spoko:) -
Anonim
Ja wszytskich lubię, gdyż gdyby nie było choć jedengo z nich, to nie byłoby to już samo. Oni uzupełniają się i dlatego ich muzyka jest suuuuper !! LP the best !! -
Marysia
uwielbiam Mike'a za całokształt
Brada za głos i fryzure jak św. Józef oraz poczucie humoru
Joe'go za humor i za umiejetności
Roba...bo jest słodki
Chestera bo umie spiewać
a Phoenixa nie uwielbiam -
Ania
dopisuje się do Marry
ale jednak chyba najbardziej lubie Mike'a. nie wiem, moze to chore le bardzo podoba mi się jak gra na pianinie, (lub na organach na koncertach) chłopak ma talent i za togo cenie!!!
no i wogóle jest świtnym graficiarzem, a to obok muzyki jest dla mnie bardzo wazne, kocham sztukę... -
Marysia
dokładnie :) mi sie wydaje, ze mimo iz kazdy z chłopaków robi duzo to jednak on ma największy wkład w to wszytsko, zna się na największej ilości rzeczy i w ogóle... -
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
kocham chestera za jego anielski glos..za jego piekielne wyskoki,i glebie oczu :d no i ten usmiech...:)))) -
nales
nie wiem dlaczego ale od 2000 roku jestem zaczarowana Mike'em :) podoba mi sie jego wokal, styl, wyglad...heheee ....
ostatnio coraz bardziej doceniam Chestera i Hahna ... Hahn jest komicznym czlowieczkiem...uwielbiam jego pokrecone teledyski i dziwaczne pomysly hehehee :)
wszyscy sa zabawni!... a poczucie humoru i dystans do siebie to dla mnie koszmarnie wazna sprawa u muzyka ...w ogole u czlowieka :)
pozdr! :) -
zgadzam ise...kiedys tez bylam podjarana mikiem ale zawsz echester rulezz:D -
Marysia
Hahn to jest naprawdę pokrecony koleś...
ale powiem wam ze ja to wszytskich bardzo lubie za wyjątkiem Phoenixa który po prostu wyjątkowy nie jest :D -
a dlaczego...phoenix ma np.zajwbiste imie..no i fajnie sie potknal na koncercie w texaxie:D -
Macieq
Hahn i Chester są da best ! Goście są poprostu orginalni, czasem do bólu, ale to jest właśnie w nich ciekawe. Poza tym nie puszą się swoją sławą i sukcesami (a powody do tego mają niewątpliwie). -
Anonim
Chester za niesamowite wkrety jakie ma na koncertach i ogolna zabijajace tonacje glosu od wrzasku do melodyjnego spiewu....
i oczywiscie Mike'a za to jaka frajde daja mu wystepy na koncertach, popatrzcie tylko jak sie cieszy podrywajac publike ....
a najbardziej zabili mnie ci dwaj na koncercie Rock Am Ring jak odpalili na dwoch Breaking the Habit - Mike na klawiaturze i Chester vocal - i nic wiecej ... zabilo mnie to -
znaczy sie ze szczescia??? czy z załamki..
choc w to drugie watpie:>> -
Anonim
no baaa że ze szczesia - na kazdym koncercie wymyslaja cos zajebistego ... naprzyklad w texasie zarzucili spokojna Pushing Me Away.... ach piekna wersja -
w texasie...uhuuh..mi sie podobalo plac efor my head...jak chester zaryczal jak lew to az mnie ciary z podniecenia przeslzy..i tak za kazdym razem jak go sluchamm weoogohohh