-
klauzula
-
j o η κ α.
No ja najczesciej jak jem lizaka i jestem w towarzystwie to czestuje nim :D nie kazdy chce, ale temu kto chce to "daje polizac" :D heheh :D
Dla mnie to nic złego, ale niektórych to obrzydza... eeeh :/
Pozdr !! -
Anonim
ja zawsze z przyjaciółką ...:)ale inne uważają ze to obrzydliwe niewiem czemu.. -
j o η κ α.
No ja własnie tez tego nie rozumiem...
w sumie nic złego..
[Ja tez z przyjaciółmi albo chłopakiem.] -
-
*
no...ja niegdy lizaka nie jjem sama:P Zawsze się ktoś chętny znajdzie;) -
Anonim
-
*
-
klauzula
hehe no widze że nie jestem jedyna:P kurcze ja nie rozumiem co w tym obrzydliwego. i czemu niktórych to tak obrzydza jak widzą jak jem jednego lizaka z kumplem czy kumpelą. -
j o η κ α.
Są ludzie i taborety... hehe...:pp
U mnie w klasie był koleś który uważał ze to że dziewczyny np dają sobie gryza batonika albo nie wiem kanapki gryza to jest obleśne .... o.0 no 3majcie mnie- to z lekka chore podejscie do rzeczy .... :/ -
*
haha! Ja słyszałam wersje, że są ludzie i parapety:P a nawet klamki:P
... a w ogóle to ja też nie wiem co w tym obrzydliwego;/ choć wiele jest ludzi ktorzy tak myślą;/
eee tam...mi lepiej smakuje z cudzych ust;) -
snide
ja jem lizaka praktycznie zawsze w towarzystwie... i zawsze się nim z kimś dzielę... nie widze w tym nic ochydnego xP "bo przyjacielom się UFO" xD -
j o η κ α.
-
klauzula
-
D.
-
Paulina
ja tez przewazenie w towarzystwie :) pozdrowionka dla wszystkich co robią to samo co ja :P -
klauzula
-
j o η κ α.
-
Anonim
-
klauzula
no własnie, bo nie podzielić sie lizakiem jak ktoś prosi to niekoleżeńskie :PP a jak się ma lizaczka to zawsze się znajdzie ktoś kto będzie chciał żeby go poczęstować :P -
(L)KARO(L)INKA(L)