- 1
- 2
-
Anonim
decyzja zapadla...
poczatek wrzesnia powitam na stateczku pływajacym po Tagu...
moze ktos tez sie wtedy wybiera?
-
mada
ja bede:) juz prawdopodobnie od czerwca:) na caipirinhe mozna sie ustawic:) -
Anonim
-
mada
-
-
Anonim
-
mada
-
::janusz zwidor::
-
truskawkowa Aniou
ech, ja jade juz pod koniec kwietnia,ale tylko na pare dni. moze polecicie jakies fajne miejsca? -
mada
web c@fe na bairro alto - klimatyczne miejsce, najlepsza caipirinha(fakt), najlepsye impreyki po yamknieciu zaczynaja sie kolo 3 i trzeba pukac...
-
2nik
caipirinhę najlepiej zrobić samemu. trzeba tylko wybrać się do pingo doce po 0,7 litra cachacy za 8 euro i żółty cukier z trzciny.
a w bairro to wszystkie speluny fajne :) -
Anonim
ja polecam calym sercem spacer po alfamie i belem (cos dla ducha i oczu), a w bairro to i tak nie ma sensu polecac jakiejs knajpki bo tam stoi sie raczej "pod"-wiec gdzie ludzie tam warto postac:)
no i wybierz sie na ladies najt- troche dzieki temu zaoszczedzisz:)
poplyn stateczkiem
wybierz sie pociagiem do cascais i przejdz promenada...
fajnie Ci... -
Szymon
ja będę w Lizbonie 27-30 lipca, a potem nad oceanem i w Porto;-) powrot 8 sierpnia -
Anonim
szkoda ze nie mozemy dobrac terminu pasujacego wszystkim i wybrac sie na specer, gdzie kazdy pokazuje to, co jemu najblizsze:)
gdzie dokladnie nad ocean jedziesz? w jakies konkretne miejsce czy objazdowo? -
Szymon
jeszcze nie wiem dokładnie, ale w drodze z Lizbony do Porto chciałbym zahaczyć o jakieś urocze miasteczko nad oceanem - plany wciąż się kształtują -
Grono.Net
Ja bede od pierwszego lipca do polowy wrzesnie najpewniejm jak ktos zainteresowany eksploracja Bairro Alto; ) niech da znac :))))) -
Anonim
-
Grono.Net
Nie ma co zadroscici, tylko pakowac walizy i przyjezdzac! Ja- zdaje sie-bede miala w sierpniu wolna chate wiec zapraszam :)) A nawet jakby moj ojciec nie wyjechal to zawsze jakos wcisne jedna kolezanke - w tym roku byly juz 3. Sasiedzi patrza nieco podejrzliwie (bo reguralnie przyjezdzam z jakas laska z torbami, ktora znika po tygodniu, dwoch) i usmiechaja sie znaczaco na nasz widok - pewnie mysla, ze pod przykrywka dyplomacji jakas agencje handlu zywym towarem prowadzimy, a ja to lacznik ze wschodu. :))) -
Grono.Net
Web cafe, mile wspomnienia, hmm :) I sympatyczny wlasciciel.Moje typy na Bairro Alto to Jazz Bar na Diario das Naticias 95 i jeszcze taki drugi jazzowy na tej samej ulicy tylko w innej czesci.Mocna caipirinha i pyszna margharita.O, kurde, ale bym sie napila.Kto idzie? -
Anonim
Jusss Ty mi normalnie z nieba spadłaś:))))))
Uwaga, istnieje prawdopodobeństwo, że sie zjawię!!!
:D! -
Grono.Net
Sss.....Zjawiaj sie, zjawiaj :)) Przetrwalismy potop szwedzki, przetrwamy i to :)) Chodz troche rozrywki(czytaj:nie trzeba bedzie pic do lustra)w me zycie wniesiesz.Pozdr
- 1
- 2