lizbona na zawsze [455]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

decyzja zapadla...
    poczatek wrzesnia powitam na stateczku pływajacym po Tagu...
    moze ktos tez sie wtedy wybiera?
  • mada

ja bede:) juz prawdopodobnie od czerwca:) na caipirinhe mozna sie ustawic:)
  • Anonim

hehe:) trzymam za slowo!
    od czerwca do ???
    nie za dobrze ci?:)
  • mada

do nie jest sprecyzowane .... i to mi sie podoba najbardziej;D
  • Anonim

no no no:P
    takie opcje sa mocno budujace:)
    jedziesz do znajomych?
  • mada

posrednio tak,ale tez i do obowiazkow....
  • ::janusz zwidor::

bede tam od pazdziernika do lutego
  • truskawkowa Aniou

ech, ja jade juz pod koniec kwietnia,ale tylko na pare dni. moze polecicie jakies fajne miejsca?
  • mada

web c@fe na bairro alto - klimatyczne miejsce, najlepsza caipirinha(fakt), najlepsye impreyki po yamknieciu zaczynaja sie kolo 3 i trzeba pukac...
  • 2nik

caipirinhę najlepiej zrobić samemu. trzeba tylko wybrać się do pingo doce po 0,7 litra cachacy za 8 euro i żółty cukier z trzciny.
    a w bairro to wszystkie speluny fajne :)
  • Anonim

ja polecam calym sercem spacer po alfamie i belem (cos dla ducha i oczu), a w bairro to i tak nie ma sensu polecac jakiejs knajpki bo tam stoi sie raczej "pod"-wiec gdzie ludzie tam warto postac:)

no i wybierz sie na ladies najt- troche dzieki temu zaoszczedzisz:)
    poplyn stateczkiem
    wybierz sie pociagiem do cascais i przejdz promenada...

fajnie Ci...
  • Szymon

ja będę w Lizbonie 27-30 lipca, a potem nad oceanem i w Porto;-) powrot 8 sierpnia
  • Anonim

szkoda ze nie mozemy dobrac terminu pasujacego wszystkim i wybrac sie na specer, gdzie kazdy pokazuje to, co jemu najblizsze:)

gdzie dokladnie nad ocean jedziesz? w jakies konkretne miejsce czy objazdowo?
  • Szymon

jeszcze nie wiem dokładnie, ale w drodze z Lizbony do Porto chciałbym zahaczyć o jakieś urocze miasteczko nad oceanem - plany wciąż się kształtują
  • Grono.Net

Ja bede od pierwszego lipca do polowy wrzesnie najpewniejm jak ktos zainteresowany eksploracja Bairro Alto; ) niech da znac :)))))
  • Anonim

jaka inveja....:(
  • Grono.Net

Nie ma co zadroscici, tylko pakowac walizy i przyjezdzac! Ja- zdaje sie-bede miala w sierpniu wolna chate wiec zapraszam :)) A nawet jakby moj ojciec nie wyjechal to zawsze jakos wcisne jedna kolezanke - w tym roku byly juz 3. Sasiedzi patrza nieco podejrzliwie (bo reguralnie przyjezdzam z jakas laska z torbami, ktora znika po tygodniu, dwoch) i usmiechaja sie znaczaco na nasz widok - pewnie mysla, ze pod przykrywka dyplomacji jakas agencje handlu zywym towarem prowadzimy, a ja to lacznik ze wschodu. :)))
  • Grono.Net

Web cafe, mile wspomnienia, hmm :) I sympatyczny wlasciciel.Moje typy na Bairro Alto to Jazz Bar na Diario das Naticias 95 i jeszcze taki drugi jazzowy na tej samej ulicy tylko w innej czesci.Mocna caipirinha i pyszna margharita.O, kurde, ale bym sie napila.Kto idzie?
  • Anonim

Jusss Ty mi normalnie z nieba spadłaś:))))))

Uwaga, istnieje prawdopodobeństwo, że sie zjawię!!!

:D!
  • Grono.Net

Sss.....Zjawiaj sie, zjawiaj :)) Przetrwalismy potop szwedzki, przetrwamy i to :)) Chodz troche rozrywki(czytaj:nie trzeba bedzie pic do lustra)w me zycie wniesiesz.Pozdr
  • 1
  • 2
| |

dla tych, którzy znają to magiczne miejsce, byli, widzieli, słyszeli..marzą, żeby wrócić lub ...

Fotki

Miejsca grona (0)