-
Anonim
-
Anonim
Zapomniałam dodać, że chodzi mi o klasę pierwszą.
Kontakt pod gg 6764132. -
Anonim
ja mam wiekszość do różnych klas (1-3) o profilu lingwistycznym.. jak ktos chetny to pytac... -
gołąb
elo! kupię ksiazki do 1 kl liceum profil biol-chemiczny Technologia informacyjna, niemiecki, polski, fizyka, geografia... w piatek wieczorem wyjezdzam wiec pisac!! -
-
Artuś
-
gołąb
-
gołąb
mój nr gg 7945740. jak ktos ma ksiazki do sprzedania jakies do biol chemu, to niech pisze!! -
KAM
Jesli ktos posiada ksiazki do klasy mat-inf (kl 2) to z przyjemnoscia stane sie ich nowym konserwatorem. gg:8584572 -
KAM
*dla jasnosci przyjemnosci nie czerpie z nabywania ksiazek a z wydawania na nie mniejszej ilosci many
-
♥---Alexandra-- ♥
jak ktos potrzebuje ksiazki do klasy lingwistycznej to pisac do mnie !!! do klasy 1, 2 i 3 -
Anonim
-
Anonim
-
Patrick Bateman
-
Anonim
Ja poszukuje książek do 1kl o profilu unijnym. Jeśli ktoś ma na sprzedarz to pisać na GG 524761. -
>>^^ToMeK^^<<
no witam ja byłem w klasie unijnej:))Rozszerzona geo i historia;))cos tam mam:)wiec jak cos to pisac na gg:))podane w info:)) -
Anonim
a ja sprzedam książki do klasy 2 ( w bardzo dobrym stanie, gdyż nieużywane :P ) i odkupie do klasy 3 ... Jak coś to piszcie na prv:)
PZDR -
Anonim
ja mam prawie nie otwierane ksizki operonu 1-3 biologia rozszerzona:D
sprzedam tanio
bo po co mi juz one; ] -
Anonim
Ja potrzebuję do biol.-chem 1kl. jak coś to walcie na GG, albo wyślijcie wiadomość.
PZDR -
Anonim
ja mogę sprzedać podstawową gegrę i biologię z dwóch lat, jakieś tam jeszcze pierdoły mam, przedsiębiorkę, PO jedną...no i do pierwszej klasy podstawową, nieużywaną historię...to wszystko jest operon -
!! Ewelina !!
ja juz sie gdzies tu oglaszalam z książkami, ale przypomne ze mam troche tego z hum-lingw --> przedisebiorczosc, jakis wos, historie(+repetytorium nowe), matme, alles klar pare ksiazek, poza tym rozne rzeczy do geografii pod katem matury (testy, tablice,cwiczenia,podreczniki) , poza tym mam slowniki i opracowania ... ktooo chceee???
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Milanówek
- Załóż własne grono tematyczne