Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ag

chce ktoś może kupić ksiązki do 2 klasy...?
  • lalalalal

łeeee, spodziewałam się jakiegoś ambitnego tematu, o tym, co kto ostatnio czytał i poleca....
    :(
    ;P
  • ag

no to trudno...
    ja tu potrzebuję KASY!!!
  • Anna

o, ja też mam do sprzedania podręczniki z 2 klasy :P
  • bonga

a ja nie wiem... Anyś może mnie poinformujesz, czy chcesz w końcu moje książki??
  • Anna

chce, sorry:P
    tylko błagam, napisz mi kiedy możesz w najbliższym czasie (najlepiej jakbyś była na początku tygodnia, we wtorek powiedzmy)
  • ag

AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

to ja tyż sprzedć mogie ksiomszki do 2 klasy, ale mam też (głównie) do trzeciej...
  • ag

moje do trzeciej przejmuje brat, do sprzedania mam jedynie muzykę. ale jest jak nowa; P
  • ag

SUPER OKAZJA
  • Anonim

też mam od muzyki do drugiej i do pierwszej

a co z rytuałem spalania zeszytów? He? WSTYDŹ SIĘ CHOINKĄ, TU JUŻ LIPIEC, A TY NIC NIE SPALIŁAŚ...
  • ag

sama widziałaś dzisiejsze OGNISKO, Rogue :/
    ze spalania zeszytów zrobiło się podglądanie homoseksualnej orgii Dwóch Ras...
  • ag

ja tez mam z 1 i 2 muzykę.
    mam cały komplet
  • Anonim

Bo to chyba my musimy zająć się ognichem
  • Anonim

Witam, mam do sprzedania trochę książek zarówno do gimnazjum jak i do liceum.

G I M N A Z J U M

MUZYKA
    * "Muzyczne Barwy" cz 1 i 2, aut. Paweł Piątek, wyd. ARKA, 2002

GEOGRAFIA
    * "Odkrywamy Świat" cz 1 i 2, aut: Marek Więckowski, wyd WSiP, 2002 + ćwiczenia
    * "Gimnazjalny Atlas Geograficzny"
    * "Świat w liczbach 2004-2005" wyd WSiP

INFORMATYKA
    * "Lekcje z komputerem" aut. W. Jochemczyk, I. Krajewska-Kranas, W. Kranas, M. Wyczółkowski, wyd. WSiP, 2003

MATEMATYKA
    * "Matematyka Wokół Nas" podręcznik cz 3, wyd. WSiP, 2001 + Zbiór Zadań cz 1 i 3, 2003

BIOLOGIA
    * "Biologia dla gimnazjum" cz 1,2,3, wyd Nowa Era, 2004 + ćwiczenia cz 1,2,3

J. POLSKI
    * "Świat Języka wiadomości + ćwiczenia", aut. E. Korulska, M. Ługowska, PWN, 2003
    * "Język Polski - nauka o języku" cz. 1,2,3, aut. M. Szulc, A. Gorzałczyńska-Mróz, wyd. ROŻAK, 2005

FIZYKA
    * "Fizyka i Astronomia" cz 1,2,3, aut. B. Toboła/ A. Kaczorowska, wyd. ŻAK, 2003-2005 + ćwiczenia
    * "Fizyka Zbiór Zadań dla gimnazjum" aut. L. Bober, wyd. ŻAK, 2003

CHEMIA
    * "Chemia dla gimnazjum" cz 1,2,3, aut. J. Kulawik, T. Kulawik, M. Litwin, wyd NASZA ERA, 2005 + ćwiczenia cz 1,2,3

RELIGIA
    * "Religia dla gimanzjum klasa 3, Jezus Chrystus drogą, prawdą i życiem" wyd. Piotra i Pawła, 2004

WOS
    * "KOSS podręcznik i ćwiczenia" cz 1,2, wyd. CEO, aut. A. Pacewicz, T. Merta

HISTORIA
    * "Świat Człowieka kl 1-3" (m.in. Świat Współczesny i Świat Nowożytny), wyd PWN, 2004

L I C E U M

WOK
    * "Człowiek Twórca Kultury" aut. Z. Majchrowski, K. Mrowcewicz, wyd Stentor, 2003

FIZYKA
    * "Fizyka i astronomia dla każdego", aut. B. Sagnowska, wyd. ZamKor, 2007

BIOLOGIA
    * "Biologia" cz, 1,2, aut. W. Lewiński, G. Skirmunt, wyd. Operon, 2007

TECHNOLOGIA INFORMACYJNA
    * "Technologia Informacyjna nie tylko dla uczniów" aut. E. Krawczyński, Z. Talaga, M. Wilk, Wydawnictwo Szkolne PWN, 2002

HISTORIA
    * "Historia dla maturzysty" (Starożytność i Średniowiecze). aut. E. Wipszycka/H. Mańkowska, Wydawnictwo Szkolne PWN

KONTAKT na priv/przez wiadomość/shouta/itp

NISKA CENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |

Młode pokolenie

Zespół Szkół Specjalnych nr 95

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)