-
Anonim
mam do sprzedania takie o to kartony z papierosami:
2 x LM Light - L25
1 x Malboro Light - L25
1 x Vogue Menthe - L30
prosze o kontakt tu badz wyslajac SMSa na 07950417085 co interesuje i gdzie moglibysmy sie spotkac, preferowane okolice central line. -
Anonim
-
Anonim
-
night racer...
sorry za OT ale nie chciałem zakładać nowego tematu. Mam pyatnie będe w styczniu leciał do Londynu i chciałebym sobie zabrać dla siebie zapas. Ile Kartonów fajek i litrów voodki moge zabrać jednorazowo ze sobą???
z góry dzięki
-
-
Maciek
-
Oris
Z tego co wiem to 2 kartony papierosów ale ile alkoholu to nie mam pojęcia... W sumie to sie nie czepiają jak sie weźmie troche więcej ale zachowa jako taki umiar... -
missczech
hej cos sie teraz ponoc zmienilo, moja kolezanka jak leciala w pazdzierniku to dostala informacje mailem z easy jet ze moze wiesc tylko karton a le za to az 10 litrow wódy
ja to juz sama nie wiem -
Anonim
jeden karton
jak cie namierza to konfiskuja calosc, daja upomnienie
a przy nastepnej probie wala kare finansowa.
jesli przemycasz wiecej w bagazu - patrz czy nie masz dziwnego znaczka np "x", to ponoc jeden z ich sposobow oznaczania cwaniakow i potem odlawiania ich z tlumu.
-
night racer...
nie nie ja nigdy nie przemycałem i nie mam zamiaru :)
chce tylko wiedzieć ile moge zabrać.
Czyli jak bym brał 2kartony fajek i 2litry vodki to powinno byc ok?
i kolejne pytanie:
gdzie najlepiej kupić faje i voodke, w sklepie normalnie czy na bez-cle na lotnisku?? -
Petricz
jeden karton w walizce spoko ale ten drugi lepiej juz porozkladaj po kurtce spodniach itd bo czasem kaza pokazac wszystkie bagaze, mnie sie czepiali i musialem zostawic wszystkie kartony... -
Anonim
co do wodki - to 2 litry to za malo.
moga nie chcec wpuscic z taka iloscia:) -
night racer...
czy mam rozumieć że można więcej??
i dalej zostaje w pytanie czy w sklepie normalnie czy w bezcłowym na lotnisku? -
missczech
>London-Luton :) napisał
>czy mam rozumieć że można więcej??
>i dalej zostaje w pytanie czy w sklepie normalnie czy w
>bezcłowym na lotnisku?
nie gdzie na lotnisku nie mozesz miec nawet paczki fajek w podrecznym -
c
>nie gdzie na lotnisku nie mozesz miec nawet paczki fajek w
>podrecznym
? -
Ania
a ja mi bez problemu udało sie przewięzc 5 kartonów fajek i litra wodeczki:) :):):) -
Anonim
-
Petricz
>:..AN..: napisała:
>a ja mi bez problemu udało sie przewięzc 5
>kartonów fajek i litra wodeczki:) :):):)
jak cie sprawdza to niebedziesz juz taka pewna siebie :P -
night racer...
nie o to mi chodziło, tylko czy tajniej kupie fajki w supermarkecie czy w sklepie bezcłowym na lotnisku??? -
Ania
-
Grzes
mozna przywiesc jeden kararton chyba 110 litrow piwa a co do gorzalki nie jestem pewien, jesli chodzi o cene na tzw. wolno-clowym to sa takie same ja w kiosku RUchu chyba ze lecisz po za UE w tedy sa oki np. w samolocie do usa kupisz karton za 12 funtow
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy London
- Załóż własne grono tematyczne