Londyn [4698]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Korczew

Za 2- 3 miesiace zamierzam puscic trochy cashu i uderzyc z Londka na Karaiby. Poki co nastawiam sie na Kube. Czy znacie i korzystaliscie z jakiegos taniego i sesownego biura pozdrozy w UK?
    Dopiero zaczynam wgryzac sie w temat, wiec za wszelkie info bede bardzo wdzieczny.
    Kto ma ochote smignac na Kube ? :)
  • .:. WW4D .:.

jak smigac z tanimi agencjami, to moze blisko, a jak za wielka wielka wode, to kosztowac bedzie Cie tak czy siak, a jak dolozysz pare stowek nawet, to sie lepiej poczujesz, a moze nawet bezpieczniej :)

zazdroszcze, ze masz czas na takie wypady :-)

powodzenia!
  • Grzes

szukaj w necie latedeals.co.uk, tam mozna naprawde znalesc fajne oferty, jesli szukasz biura polecam First Choice.

Milej Wyprawy; )
  • Grzes

a zapomnialem najtaniej kupic przez tel lub on-line dostaniesz jakis rabacik ale skasuja cie za oplate karta a jesli nie posiadasz karty kredytowej niestety musisz isc do biura te za to doliczaja jakies 20-30 funciakow.

Pozdrow Fidela; )
  • c

ale wczesniej zastanow sie - czy warto - jesli nie jedziesz na all-inclusive, albo na sex-trip - to generalnie jest to dosc szczegolne doswiadczenie, owszem, ale nie "klasyczne" w turystycznym tego slowa znaczeniu. I mean - taki twardy socjalizm. Doswiadczenia wspolnika z przelomu lutego i marca w tym roku.
  • Korczew

Jak juz jechac aby odpoczac po tyraniu tutaj to raczej all-inclusive. Dzieki za info, ta stronka http://www.latedeals.co.uk jest extra, ceny o wiele ciekawsze niz na innych portalach, do ktorych dotarlem. Jakby ktos znal jeszcze jakies www to prosze o wpis. c`u :)
  • Anonim

ja z chęcią odświeżę temat. wie ktoś coś?
  • Anonim

to moze ktos wie jak najtaniej zaliczyc Maroko? :)
  • Johnny Naprano

O i nie tylko ja chce jechac na Karaiby. Jak fajnie. Ktos chce sie wybrac? Probem z moim wyjazdem polega na tym ze ja chce kupic one way ticket i tam zostac... Nie wiem na jak dlugo ale raczej nie na krotko...;)
  • Anonim

zawsze mozesz przetrzec szlaki, a cala reszta wpadnie w tzw odwiedziny :)
  • Johnny Naprano

Oj przetre przetre. Tymbardziej ze wcale nie jest az tak drogo. 2 tyg ze 700 funtow all inclusive. Lece we wrzesniu!!!
  • Ania

Pokaz mnie te oferte bo cos sie wierzyc nie chce! :-P
  • Johnny Naprano

>Ania napisała:
    >Pokaz mnie te oferte bo cos sie wierzyc nie chce! :-P

http://www.latedeals.co.uk/

Wystarczy tylko troche w wyszukiwarce pogrzebac i masz wszystko jak na dloni. Ja patrzylem np na terminy wrzesniowo pazdziernikowe i teraz wlasnie wyskoczyla mi cena 689GBP na Dominicanie, 14 nocy all inclusive.... Milego szukania

Mala adnotacja. Pozwolilem sobie przejsc probnie przez proces zamowienia przy tym wlasnie wyjezdzie. Koszt calkowity dla 3 osob: 2131 czyli na osobe wychodzi nieco ponad 700 paundziorow. Nie wiem czy jakies pocket cash jest potrzebne bo niby all inclusive ale spokojnie takie wakacje w 1000 funtow mozna zamknac... I teraz najlepsze. Patrzac na to z 'polskiej' zajebiste wakacje za jedyne :) 4200PLN. To kto chce jechac?
  • Johnny Naprano

Oj wciagnelo mnie. Dla porownania wakacje o tym samym standardzie na Corfu w Grecji ok. 600-650 funtow
  • Ania

Szukalam ale tygodniowe i najtansze kosztowaly ponad 500. Hmmm...A co znacza te 'T' i '+'?
  • Johnny Naprano

T oznacza 'rating' hotelu w skali 1-5 wedlug Thomson Holidays. Tzw gwiazdki. Plusy pewnie oznaczaja to samo tyle ze ktos inny dawal note.
  • Ania

I wszystko jasne. Dzieki :-)
  • Anonim

widziałam już tą stronkę, całkiem fajna. widać, ze mają niskie ceny, jeszcze jakby tak poczekać na last minute o już w ogóle:)

• Anonim

znalazlam zoco travel

opowiem po powrocie!
    http://www.zocotravel.com/
  • Mateczka Szydery

>♪ Bri ♪ napisała:
    >znalazlam zoco travel
    >
    >opowiem po powrocie!
    > http://www.zocotravel.com/

aktywne wakacje?
  • 1
  • 2
| |

Witamy w Londynie, Zapraszamy do dyskusji, debat i rozmow mniej lub bardziej powaznych zwiazanych m...

Fotki

Miejsca grona (0)