- 1
- 2
-
Korczew
Za 2- 3 miesiace zamierzam puscic trochy cashu i uderzyc z Londka na Karaiby. Poki co nastawiam sie na Kube. Czy znacie i korzystaliscie z jakiegos taniego i sesownego biura pozdrozy w UK?
Dopiero zaczynam wgryzac sie w temat, wiec za wszelkie info bede bardzo wdzieczny.
Kto ma ochote smignac na Kube ? :) -
.:. WW4D .:.
jak smigac z tanimi agencjami, to moze blisko, a jak za wielka wielka wode, to kosztowac bedzie Cie tak czy siak, a jak dolozysz pare stowek nawet, to sie lepiej poczujesz, a moze nawet bezpieczniej :)
zazdroszcze, ze masz czas na takie wypady :-)
powodzenia! -
Grzes
szukaj w necie latedeals.co.uk, tam mozna naprawde znalesc fajne oferty, jesli szukasz biura polecam First Choice.
Milej Wyprawy; ) -
Grzes
a zapomnialem najtaniej kupic przez tel lub on-line dostaniesz jakis rabacik ale skasuja cie za oplate karta a jesli nie posiadasz karty kredytowej niestety musisz isc do biura te za to doliczaja jakies 20-30 funciakow.
Pozdrow Fidela; ) -
-
c
ale wczesniej zastanow sie - czy warto - jesli nie jedziesz na all-inclusive, albo na sex-trip - to generalnie jest to dosc szczegolne doswiadczenie, owszem, ale nie "klasyczne" w turystycznym tego slowa znaczeniu. I mean - taki twardy socjalizm. Doswiadczenia wspolnika z przelomu lutego i marca w tym roku. -
Korczew
Jak juz jechac aby odpoczac po tyraniu tutaj to raczej all-inclusive. Dzieki za info, ta stronka http://www.latedeals.co.uk jest extra, ceny o wiele ciekawsze niz na innych portalach, do ktorych dotarlem. Jakby ktos znal jeszcze jakies www to prosze o wpis. c`u :) -
Anonim
-
Anonim
-
Johnny Naprano
O i nie tylko ja chce jechac na Karaiby. Jak fajnie. Ktos chce sie wybrac? Probem z moim wyjazdem polega na tym ze ja chce kupic one way ticket i tam zostac... Nie wiem na jak dlugo ale raczej nie na krotko...;) -
Anonim
zawsze mozesz przetrzec szlaki, a cala reszta wpadnie w tzw odwiedziny :) -
Johnny Naprano
Oj przetre przetre. Tymbardziej ze wcale nie jest az tak drogo. 2 tyg ze 700 funtow all inclusive. Lece we wrzesniu!!! -
Ania
-
Johnny Naprano
>Ania napisała:
>Pokaz mnie te oferte bo cos sie wierzyc nie chce! :-P
http://www.latedeals.co.uk/
Wystarczy tylko troche w wyszukiwarce pogrzebac i masz wszystko jak na dloni. Ja patrzylem np na terminy wrzesniowo pazdziernikowe i teraz wlasnie wyskoczyla mi cena 689GBP na Dominicanie, 14 nocy all inclusive.... Milego szukania
Mala adnotacja. Pozwolilem sobie przejsc probnie przez proces zamowienia przy tym wlasnie wyjezdzie. Koszt calkowity dla 3 osob: 2131 czyli na osobe wychodzi nieco ponad 700 paundziorow. Nie wiem czy jakies pocket cash jest potrzebne bo niby all inclusive ale spokojnie takie wakacje w 1000 funtow mozna zamknac... I teraz najlepsze. Patrzac na to z 'polskiej' zajebiste wakacje za jedyne :) 4200PLN. To kto chce jechac? -
Johnny Naprano
Oj wciagnelo mnie. Dla porownania wakacje o tym samym standardzie na Corfu w Grecji ok. 600-650 funtow -
Ania
Szukalam ale tygodniowe i najtansze kosztowaly ponad 500. Hmmm...A co znacza te 'T' i '+'? -
Johnny Naprano
T oznacza 'rating' hotelu w skali 1-5 wedlug Thomson Holidays. Tzw gwiazdki. Plusy pewnie oznaczaja to samo tyle ze ktos inny dawal note. -
Ania
-
Anonim
widziałam już tą stronkę, całkiem fajna. widać, ze mają niskie ceny, jeszcze jakby tak poczekać na last minute o już w ogóle:)
-
Anonim
-
Mateczka Szydery
>♪ Bri ♪ napisała:
>znalazlam zoco travel
>
>opowiem po powrocie!
> http://www.zocotravel.com/
aktywne wakacje?
- 1
- 2