-
paulina
kurcze a myslalam ze nie ma mlodych ludzi w tej okolicy bo jak widze polakow to tylko tych "PODESZLYCH" west dulwich sie klania . macie juz jakies spotkanie??? bo ja sie chetnie bym wbila... -
Jagoda L.
no to ja Croydon tez juz;) na arzie umiem dotrzec tylko do centrum tej dzielnicy;)
patrzac na mape w Google to nade mna jest west nerwood, a na prawo jest Crystal Palace;) sorki to moj trzeci dzien tutaj dopiero...
To ktos na to piwo lub sok sie pisze?
a no i jeszcze mam pytanie, gdzie tutaj mozna namierzyc jakis poslki sklpe lub sklep gdzie ijest jakies polskie jedzonko? -
Anonim
jest napewno gdzies na Croydon, ale jesli nie znajdziesz to podjedz pociagiem 2stacje lub autobusem 10mins. na Norwood Junction, 3mins od stacji, za rogiem na w prawo na High St. jest polski sklep. -
Jagoda L.
patrzac na mape, to to jest blisko mnie, ajkies 20 mi npechota, kiedys jak zatesknie za Polskim jedzonkiem to sparwdze:) dzieki bardzo:) no i dalej szukam kogos na piwo, sok lub spacer:D -
-
olcia4b
co do polskich produktow w sklepach . to prawie w wszystkich :ciapaskich: sa ale najwiecej sklep na markecie ... croydon
a wogule to gdzie mieszkasz na croydonie ... jak bede wiedziec ktura czesc croydonu to bardziej ci pomoge ... pozdrowienia -
Mateczka Szydery
>michael7s napisał
>jest napewno gdzies na Croydon, ale jesli nie znajdziesz to
>podjedz pociagiem 2stacje lub autobusem 10mins. na Norwood
>Junction, 3mins od stacji, za rogiem na w prawo na High St.
>jest polski sklep.
Twoje delikatesy, ze masz tak dobrze trase obstukana? -
Jagoda L.
miszkam hmmm...pod west norwood i na lew od crystal palace:) ni moeg znalzec namapie jaks ie nazywa ta czesc croyodn-nie jstem odotka, naparwde:d
ten sklpe w markecie juz nie dzila-moja hsotka chciala mipokazac gdzie to jest i sie okzal ze nie ma...
p.s. nadal szukam jakiegos odbrego czloiwka co by sie czasem spotkal ze mna...
2p.s. patrac na ampke nalezaca do Michaela to ten sklpe o ktorym pisal to jego okolica;) -
Jagoda L.
wiec mieszkam na upper norwood:)
czy ktos sie pisze na jakies spotkanie gronowiczow z Croydon? -
Anonim
-
moniś
ja chce, ja, ja, ja, ja, tu jestem, ja, ja... :D
ale ja nie jestem z Croydon a z Sutton:P jak cos mozecie mnie przygarnac:P -
Jagoda L.
-
Anonim
mowisz, jakbysmy byli 'my', i 'reszta swiata' i sobie decydowali kogo raczymy przycgarnac, a kogo nie, i taka selekcja, a moze cv podeslij i deklaracje majatkowa to sie zastanowimy, taki student city costam club, omatkoboska.
nie, w ogole cos takiego nie ma miejsca. -
Jagoda L.
a wiesz co to poczucie humoru?? jestem ostatnia osoba ktora gdziekolwiek i w jakiejkolwiek kwestii robi jakiekolwiek podzialy:P -
Anonim
moj ostatni post byl 'do' osoby z bialoczarnym zdjeciem.
inny kontekst. byl dosyc zabawny, taki ironiczny jak ta lala, ale cieplo ironiczny. kontekst sie zmienil, bo w miedzyczasie napisalas posta. ale to nic sie nie stalo. -
Anonim
wlasnie zobaczylem, ze trzy osoby na tej stronie maja juz trzy czarnobiale zdjecia - chodzilo o Monie. no. -
Jagoda L.
-
moniś
-
Anonim
-
Jagoda L.
-
Claudiaa
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy London
- Załóż własne grono tematyczne