Londyn [4698]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gusienka

Hey,
    Pisalam o tym,ze nie mam noclegu, konto w banku HSBC zaloze, ale co jest jeszcze konieczne do podjecia pracy wakacyjnej w Londynie? Przeczytalam na gronie o jakims insurance number , czy wystarczy ubezpieczenie polskie?Kurcze, az spanikowalam , nie wiem co musze miec, zeby mnie tam gdzies przyjeli:( Bede szukala pracy na zmywaku, w gastronomii, kafejki, itp.-uslugi:0 prosze o odp.:)

Gosia
  • hym

Wszystko zalezy w zyciu od szczescia. Sa ludzie ktorzy znajduja prace w drodze, w samolcie w autobisue. Niewinna rozmawa konczy sie praca. Sa inni ktorzy daja sobie 3 misce na znaleznie pracy i wyjedzaja bez znaleznia.

Formalnie rzecz biorac Insurans Naumber nie jest odrazu potrzebny. Kolejnosc jest odwartna. Najpierw masz prace potem z listem od pracowacy starasz sie o IN./ Ale przy odrobinie pecha mozesz trafic na szefa ktory zarzada IN najpierw.

powdznia
  • Gusienka

Czesc:)
    Spodzielam sie wiecej rad, ale dzieki, czyli mowisz ,ze najpierw praca potem te wszystkie dokumenty itd. Ja sie napalilam na ten wyjazd, mam nadzieje, ze bede miala szczescie:) moze sie to jakos uda, najwyzej nie bed ekupowac biletu powrotnego za 2 miesiace od przyjazdu, tylko kupie na razie w 1 strone, jak nie znajde pracy najwyzej wroce szybciej:)

Pozdrawiam,
    Gosia
  • hym

kazdy zajety swymi sparawami. kariera itp:)
  • Grzegorz Niepowiem

napisz do mnie na 7559442; )) też tam planuję jechac.. w czerwcu; )) odezwij się pogadamy :P
| |

Witamy w Londynie, Zapraszamy do dyskusji, debat i rozmow mniej lub bardziej powaznych zwiazanych m...

Fotki

Miejsca grona (0)