Londyn [4698]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bredrin

Ktoś mial taki zaszczyt? Ja sie wczoraj dorobilem takiego wyróżnienia.
  • Anonim

za co?
  • sugarcookie

Bredrin czy zrobili Ci zdjecie i powiesili przy wejsciu z napisem "tego Pana nie obslugujemy"?; )
    A wlasnie, za co?
  • Mateczka Szydery

ah, moze koledze nie zadzialaly techniki nlp.
  • bredrin

niestety nie zadzialaly, jestem jeszcze tylko mlodym adeptem tej sztuki.
    cena mi nie pasowala. chcialem przekonac kasjerke ze inna jest bardziej sluszna. kasjerka dala sie przekonac, ale ochroniaz nie. pan w carnym mundurku stwierdzil tylko ze kamera nie klamie.
  • bredrin

zostalem poinformowany ze nie mam wstepu do zadnego sklepu sieci, ze moje zdjecia zostanazapisane w "t.k.maxx internal database", i ze jesli zostane rozpoznany w ktoryms ze sklepow w przyszlosci to zostane wyprowadzony (nawet sila) i zostanie wezwana policja, poza tym zostanie mi postawiony zarzut za costam...
    z reszta zobaczcie sami, fota w galerii.
  • kala

To masz przypal...:)
  • bredrin

niestety... trudno, co zrobic.
    wszystkich kombinatorow-podmieniaczy etykiet przestrzegam:
    UWAZAJCIE NA KAMERY; )
  • Mateczka Szydery

to pewnie mialo byc z cyklu "Polak potrafi" i najwyrazniej wcale nie potrafi. Teraz zapusc brode na chrystusa i wio na wioski po tkmaxxach.
  • Madzik

masz sie czym chwalic!!!
  • bredrin

>Madzik napisała:
    >masz sie czym chwalic!!!

ale tylko po części...
    to tez przestroga dla kombinatorów, jak juz z resztą wcześniej wpomniałem.
    pozdrawiam.
  • kaspi

o ile dobrze zrozumialem chciales dokonac oszustwa?
  • Ciocia Samo Zło

be be, nieładniee
  • bredrin

> o ile dobrze zrozumialem chciales dokonac oszustwa?

well spotted!
    chociaz nie do konca... nie uwazam zeby ta rzezc byla naprawde warta takich pieniedzy. poza tym to nie ja podmienilem cene.
    nastepnym razem bedzie lepiej. powoli dopracowuje system do perfekcji. wazne zeby nigdy nie rozgladac sie za kamerami, trzeba z gory wiedziec gdzie sa, a wtedy... nawet w harrodsie sie uda!
  • bredrin

>Ciocia Samo Zło napisała:
    > be be, nieładniee

wiem ! dzieki.
    wszystko w ramach zgłębiania wiedzy.
  • Mateczka Szydery

>bredrin napisał
    >> o ile dobrze zrozumialem chciales dokonac oszustwa?
    >
    >well spotted!
    >chociaz nie do konca... nie uwazam zeby ta rzezc byla
    >naprawde warta takich pieniedzy. poza tym to nie ja
    >podmienilem cene.
    >nastepnym razem bedzie lepiej. powoli dopracowuje system do
    >perfekcji. wazne zeby nigdy nie rozgladac sie za kamerami,
    >trzeba z gory wiedziec gdzie sa, a wtedy... nawet w
    >harrodsie sie uda!

chryste, niczego Cie to nie nauczylo?!
  • Ciocia Samo Zło

Ech.... no wiesz, masz prawo do własnej moralności ale potem tacy z tego TK Maxxa będą kolejnymi którzy jak zobaczą Polaka, to z góry założą, ze złodziej :| Np mnie zobaczą albo kogokolwiek innego z tego forum, kto wejdzie do tego własnie sklepu. I będzie się taki ochroniarz snuł i patrzył mi na ręce, jak tylko usłyszy, że mówię po polsku.

A ze coś nie jest warte tyle, ile kosztuje? Zawsze możesz iść do Primarka, tam sa rzeczy warte swojej ceny.
  • Anonim

jak ci nie pasowala cena to nie kupuj, proste prawo rynku.
    i dziwie sie, ze tu opisujesz pytajac czy inni tez kradna i sa przylapani :/

szczerze mowiac, jak dla nie to złodzieje sa najnizej w społeczenstwie i zasługuja na pogarde.
    (nie mylic z pozytywnym kombinowaniem;)
  • bredrin

wiecie co ...
    racja jest po waszej stronie. wybaczcie moj wyglup. wlasnie zostalem pozytywnie umoralniony i postanawiam sie nawrócic na dobra droge. od dzisiaj bede nienagannym i uczciwym konsumentem, obiecuje.
    wszystkich krorych urazilem swoim wykroczeniem, szczerze przepraszam. przepraszam rowniez za to ze skalalem wizerunek dobrych Polakow.
    dziekuje Wam takze za ta reprymende, dzieki Waszym slowom widze ze zle uczynilem, widze ze powinienem kierowac sie innymi wartosciami, dostrzegac lepiej konsekwecje wynikajace z moich idiotycznych poczynan.
    jeszcze raz prosze o wybaczenie.
    od dzisiaj bede lepszym czlowiekiem, a przynajmiej postaram sie nim byc.
    wszystko co napisaliscie jest dla mnie bardzo konstriktywne i na pewno wyniose z tego doskonala lekcje na przyszlosc.
  • Mateczka Szydery

we'll be watching you.
  • 1
  • 2
| |

Witamy w Londynie, Zapraszamy do dyskusji, debat i rozmow mniej lub bardziej powaznych zwiazanych m...

Fotki

Miejsca grona (0)