Londyn [4698]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

z ciekawsci, sa tu jacysc? (jakies:)?
  • Mateczka Szydery

semi, ale jestem.
  • Mateczka Szydery

a co chcesz zakupic wege haribo?
  • Anonim

rotfl rotfl rotfl

• Mateczka Szydery

>♪ Bri ♪ napisała:
    >rotfl rotfl rotfl
    >
    >

co sie kulasz?
  • olgah

a co to znaczy semi?

ja nie przepadam za miesem, choc zdarza sie ze jadam
    a ryby to juz zupelnie inna bajka...
  • Anonim

"semi" oznacza ze sciemnia bo niby ulegla trendii wplywom wiesz nie je miesa ale kielbase zajada. :D

• lady in red...

polecam Wam restauracje wegetarianska :Food For Thought na Covent Garden!
  • Anonim

bylam vegge teraz to bardziej jarosz :) miesa to nie jem od 15 roku zycia... to dawno temu bylo...
  • Mateczka Szydery

>olgah napisała:
    >a co to znaczy semi?
    >
    >ja nie przepadam za miesem, choc zdarza sie ze jadam
    >a ryby to juz zupelnie inna bajka...

'semi' oznacza 'pol'

ichtiowegetarianka jestem.
    jem owoce morza.
  • Anonim

jakoś tak mi się spodobało...

otóż ja jestem (wróć: byłam) vege przyjeżdżając do uk

jakiś czas funkcjonowałam jako veganka (dwa tygodnie i wymiękłam)...

kocham to, że tutaj można sobie pójść do każdej knajpy i wszędzie jest coś dla niemięsożernych.

teraz ostatnio niestety mąż mnie nawraca na mięsko.. a ja - człowiek o słabym charakterze się daję. Ale niektórych rzeczy nadal nie tykam :)

a w knajpie nie jem mięsa nigdy :)
    zresztą nie robię też mięcha w domu. Skomplikowane, ale jednak zdarza mi się jeść jakieś mięsne rybki czasem, więc vege nie jestem, ale bardzo chcę żeby moje dzieci też nie jadły mięcha (i tak nigdy w domu nie robię sama nigdy...)

Zastanawiam się... jak to się stało, że nagle nie jestem vege... i nie pamiętam... Jakoś wyszło...
  • Mateczka Szydery

mam to samo z dziecmi:))

noo, tutaj tak latwo byc veggie. uwielbiam to.
  • Anonim

pytam, bo anusz widelec...
  • Ireth Yávëtil

o, Bri, ja mam w sumie tak samo jak Ty; )
    w sumie nie jem mięsa, bo nie lubię, ale czasem mi się zdarza - głównie, jak mnie rodzice na obiad zapraszają, bo nie chcę mamie przykrości robić, i lubię żurek z kiełbasą produkcji mojego taty - a to dziwne, bo w żadnej innej postaci kiełbasy nie tykam (fu, nie wiadomo co jest w środku).
    przez ponad 5 lat mieszkałam z moją przyjaciółką - semiwegetarianką (je ryby i owoce morza), a ponieważ ona gotuje znacznie lepiej ode mnie, a ja uwielbiam wegetariańską kuchnię, więc jadłam to, co ona. mój facet jest semiweg. od urodzenia (btw, doskonały przykład na to, że można nigdy nie jeść mięsa i wyrosnąć na bardzo zdrowego człowieka, w co większość ludzi powątpiewa - Kylie i Bri, przygotujcie się na ataki ze wszystkich stron, że chcecie zabić swoje dzieci; ). w knajpach też nigdy mięsa nie jem, surowego się brzydzę, więc sama też nie przygotuję żadnej męsnej potrawy... no to nie wiem właściwie, dlaczego nie jestem wegetarianką. chyba z wygody - nienawidzę gotować, więc jak ktoś mnie czymś poczęsuje (nawet z mięsem), to jestem mu dozgonnie wdzięczna!
  • Ireth Yávëtil

hy hy, najgorzej jest, jak gotuję psu... wątróbki i podroby, ble :(
  • Anonim

ja to sobie lubie steka oszamac :P
  • Mateczka Szydery

>basic.error napisał
    >ja to sobie lubie steka oszamac :P

juz mowiles. schabowe tez reklamowales.
    zostaly Ci zywiecka, sopocka i jalowcowa;)
  • Prec

mniam :)

• Anonim

o stekach nie mowilem, a kielbasy niekoniecznie, a chamskim offtopem polecam golonke z anthonys, semipolskiej restauracji obok royal oak station :)))
  • Mateczka Szydery

>basic.error napisał
    >o stekach nie mowilem, a kielbasy niekoniecznie, a chamskim
    >offtopem polecam golonke z anthonys, semipolskiej
    >restauracji obok royal oak station :)))

no to musze urwac sie z pracy.

to cale grono jak czat sie zrobilo;D
| |

Witamy w Londynie, Zapraszamy do dyskusji, debat i rozmow mniej lub bardziej powaznych zwiazanych m...

Fotki

Miejsca grona (0)