Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

codzienny browar w pubie z miejscowymi
  • They say the good die young

hehehe :D
  • Mateczka Szydery

szukam pracy w miedzynarodowej firmie, mam doswiadczenie w properties i retail, mam wielki mozg, znam jezyki, jestem well-travelled, nie pije, nie pale, mam prezencje.
  • Anonim

Dziendobry, ja szukam jakiejkolwiek roboty dodatkowej jakis evening job w pubie lub cokolwiek innego. Glownie zjamuje sie komputerami ale nic co ludzkie nie jest mi obce. jesli akurat w twojej robocie kogos szukaja na weekendy/ wieczory itp to daj mi znac. Stawiam flaszke jak mnie przyjma.
  • dachu

Szukam osoby, która w najbliższych dniach wybiera się do Warszawy/ okolic/. Mam potrzebę zakupienia kilku drobiazgów z jednego z angielskich sklepów - proszę o kontakt na priv. pozdrawiam!
  • Kiediska

szukam pokoju od wrzesnia w okolicach middlesex univ
  • The King Of Kings

Witam , jesli to spamowe pytanie to z gory przepraszam , moze ktos bedzie mogl mi pomoc i podpowiedziec .
    Chce sie wybrac do Londynu z Wawy 20 czerwca na koncert jednego zespolu ( niestety blizej pewnie nie beda wiec ogarniam taka opcje :P ) , patrzylem na jakies loty ale wszedzie strasznie wysokie ceny sa , czy ktos moze zna jak najtansza opcje autokarem , samolotem czy cos dostania sie do Londynu i powrotu ? z gory bardzo dziekuje za podpowiedzi :)
  • Elzbieta jakieś

witam szukam jakiejś sympatycznej koleżanki która mieszka w okolicach epsom lub kingstone, strasznie mi sie tu nudzi moze ktos jest w podobnej sytuacji:) jak cos pisac na priv pozdrawiam:)
  • Ewa Nowak

tutaj jest dużo fajnych ofert noclegów w Londynie
    http://www.interhome.pl/polski/wiel...
    ja tam byłam kilka razy i nie miałam większego problemu ze znalezieniem noclegu czy miejsc które chce zobaczyć
  • hym

sa tez tanei hostele (cos jak polskie schroniska mlodzizowe) noclegi nawet po 4.50F za noc ale w sali wielosobowej. Im blizej zezonu tym drozej im mnijsza sama (np 2 lub 1 osobowa) tez drozej. Kozystalem. Z regoly duzo studnetow z calego swiata, podrznikow itp. Nawet milo. W gogle wpisac hostels london, zaznaczyc opcje wyszukiwania od najtanczych. Na przjazd na koncertw w sam raz.
| |

Witamy w Londynie, Zapraszamy do dyskusji, debat i rozmow mniej lub bardziej powaznych zwiazanych m...

Fotki

Miejsca grona (0)