LOOK - at GoodLOOK! [414]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Sylwester zbliża sie wielkimi krokami. Macie pomysl na jakis ciekawy, nie banalny a jednoczesnie gustowny makijaz?? Ostatnio w magazynie "Hot moda i shopping" ukazał sie temat "urodowe triki na sylwestra" niestety nie mialam do niego dostepu... Wypiszcie wszystkie triki jakie znacie! :D
  • Magdalena Klaman

trikow i pomyslow u mnie co niemiara, jednak jesli je zdradze to odbiore sobie prace nic juz niezostanie dla moich wymagajacych klientek:] Moge Ci poradzic tylko tyle, zebys olala to co pisza w tego typu czasopismach to najczesciej same bzdury albo polsrodki
  • Anonim

Jeśli masz błękitne lub zielone oczy wybiez kolor czarny! Uzyj eye-linera zeby podkreślić ich kolor! Jeśli czrny będzie za mocny na takie oczy pasuje zielony!Jeśli masz ciemne oczy wybierz niebieskie lub rózowe cienie!Wazne jest zebyś nie naładala cienie w tym samym kolorze co masz oczy bo będzie wyglądało okropnie!
  • Anonim

Ja w tym roku wykorzystam w makijażu cyrkonie. Kupiłam je w kolorze starego złota, bursztynu...mieniące się kolory i rózne rozmiary. Wykonam z nich linię nad górnej powiece. Mocno wytuszuje rzęsy, lekko przyprusze policzki brzoskiwniowym różem, usta jedynie błuszczykiem.

W zeszłym roku wykorzystałam w makijażu piórka, był cudny.
| |

co lubisz a czego nie w makijażu, fryzjerstwie, stylizacji... pokazy mody, sesje zdjęciowe, fotogr...

Fotki

Miejsca grona (0)