Los Angeles [536]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no coz juz za 22 dni jade do L.A. do slawnego Palos Verdes.Zobacze cale universal i reszte tych cudenek.Mam nadzieje,ze pobyt sie uda.Bo w sumie dlaczego mialby sie nie udac.Najbardziej intryguje mnie Exposition Park.Mozna tam zobaczyc wystawy naukowcow i rozne stare eksponaty.Jest to zespol roznwych muzeow: California Museum of Science and Industry(kalifornijskie muzeum nauki i przemyslu),Aerospace Hall((o rolinictwie) i Los Angeles County Museum of Natural History(okregowe muzeum historii naturalnej).I wlasnie to muzeum podoba mi sie najbardziej.Mozna tam obejrzec szczatki dinozaurow w tym ptaka nielota i czaszke tyranosaurusa rexa.Mam nadzieje,ze to zobacze :)
  • Anonim

oj juz sie Kaska nie chwal :P:D
    nie zapomnij mi przywiezc kawalka jakiegos dinozaura albo innego eksponatu; )
    fajniiiiie maaasz- 4 tyg. ferii ehhh
  • ola

Universal jest genialny! Na "zabawce" z back to the future byłam ze 3 razy :-)
    Super przezycia.
    Jak będziesz w LA to może wybierz się do San Diego, i koniecznie odwiedź Sea World :-)
    I uważaj na foki, bo lubia się wylegiwać wieczorami na plaży :-) w pobliżu Marina del Rey (Venice Beach)
    Zazdroszczę ci, co ja bym dała, żeby tam jeszcze kiedys pojechać.
    Miłej zabawy!
  • polna zapierdalajka

ja to bym poradzila wycieczke przez san diego do mexyku moi drodzy lepszejzabawy nie zaznacie!!!mnie tam w trakcie jednej nocy przydazylo sie wiecej niz podczas jakiegokolwiek tygodnia spedzonego w l.a chociaz.... w kazdym razie swietna zabawa szczegolnie jak sie trafi na "noc studencka" albo mysli sie ze sie trafilo....
    i oczywiscie dobre kluby ale te w ktorych zabawa zaczyna sie po 2 w nocy bo w klasycznych klubach pojawiaja sie same lalunie i panowi ktorzy udaja przyszlych producentow, bez kitu tragedia:)
    ale najlepiej trafic na dobra stara domowke studentow z USC albo USLA (proponuje wydzial filmowy)
    pozdrawiam serdecznie i zycze udanego wyjazdu
  • ..:PAULiNA:...

San Diego uwielbiam. LA troszkę mniej... choć warto odwiedzić Hollywood, Universal, przespacerować się aleją GWIAZD... downtown aby zobaczyć jak bardzo rzeczywistość różni się od filmowych scen ...i rzeczywiście wycieczka do Meksyku przez SD jest super... ślicznie na maxa. wesoło. wiele przygód. godne polecenia...;) dla lubiących rozrywkę w niesamowitych krajobrazach.
  • Bu

LA-inne niż się wydawać może, SD - super!! a co dopiero SF!! Mexyk? może, ale nie Tijuana.

ale kto tu mówi o TJ?; ) Meksyk śliczny, ale TJ tylko syf na przejściu granicznym...;) niestety do SF nie dotarłam, nic straconego... może jeszcze kiedyś. żaden problem.
  • Baron Von Krzych

Coraz bardziej mi sie tu podoba - myslalem, ze ja jestem freakiem. Pod koniec wakacji robie round trip po poludniowej kaliforni wynajetym samochodem. Zapraszam.
  • Grono.Net

San Diego - zajebiste miasto! musze jeszcze tam kiedys wpasc.. Tihuana to niezły hardkor jest
  • Grono.Net

Polecam spacer po Ingelwood,Compton i Watts
  • polna zapierdalajka

te tihuana ma swoje dobre strony!jest tam moze brudno i dziwacznei, ale czy zawsze musi byc jak z pocztowki zeby bylo super?bylam w wielu miejscach w mexyku i tych znanych i tych zupelnie gdzies schowanych i uwazam ze kazdy skrawek tej ziemi jest ciekawy, w co do th to mialam tam bardzok wasne przygody ale tez duzo smiechu i milo wspominam, jest to prawdziwszy mexyk nizcancun czy inne turystczne atrakcje

....Meksyk jest uroczym zakątkiem świata... w każdym kraju jest taka Tijuana, ale są i inne - fajnie miejscówki...;P
    Widzę, że są obecni fani SD!; P ...uwielbiam to miasto... muszę tam wrócić choć na troszkę. do dziś odczuwam "skutki" wypadu do CA, a szczególnie do SD; P dobrze, że są miłe...
  • Anonim

no coz.bylam juz w LA..ico widzialam?ano:universal,califo rnia adventure i disneyland..ale to jest chyba norma...bylam w hollywood...i we wszystkich takich miejscach..poza tym muzeum tolerancji,w galeria<taki se sklepik:P>,oceanarium,na meczu lakersow i to chyba tyle..aczkolwiek nie wiem..wciaz jestem w szoku:)
  • aquard

kasiu, widzialem jakiej muzyczki sluchasz, przyjemnie, polecam ci lokalna kapele z LA, a moze sa gdzies z anaheim czy jakos tak , w kazdym razie sprawdz tiger army i wkrec sie na koncert, albo rise against. nie jestem znawca ale mnie wciagnelo ... pozdro.
| |

Dla wszystkich ,ktorzy interesuja sie tym miastem..bylli tam badz chcieliby je zobaczyc

Fotki

Miejsca grona (0)