-
StompER
Nie wiem czy jest to popularny serial in this beautiful counrty....... ale jednak kika osób go ogląda. Mam nadzieje, że nawiąże się jakaś dyskusja na jego temat. Moim zdaniem jest to najlepiej zrobiony i z najlepszymi wątkami serial roku 2004 i obecnego.
Więcej o nim tu:
http://imdb.com/title/tt0411008/
http://www.tvtome.com/Lost/ -
Pati
Serial jest niezły i wbrew pozorom spora ilość ludzi go ogląda. Zaczął sie rewelacyjnie i zwalił mnie z nóg przyznaję. Ale później jakoś akcja dziwacznie sie potoczyła. Jedyny mój zarzut to to że ciągle rozpoczynają jakieś wątki a do tej pory nie wiadomo co zjadło tego pilota. Puff!! I nie ma stworka :>... No ale te cyfry z ostatniego odcinka to wkręcający pomysł... :) -
ksiezniczka na ziarnku grochu
ja jeszcze nie wiela moge powiedziec o serialu bo wczoraj widzialam dopiero odcinek pilotowy ale zapowiada sie ciekawie. -
vicky
Hej!
ja obejrzalam na razie 14 odcinkow, wiem,ze sa nastepne, ale ja juz chyba poczekam na reszte, bo te 14 obejrzalam w ciagu jednej nocy. nie moglam przestac!!!!! i bym sie za bardzo wkurzala, jezeli ogladalabym kazdy odcinek oddzielnie..
juz sie nie moge doczekac!
tylk prosze,nie zdradzajcie, co sie wydarzy, blagam!!:)
pzdr.!!
Vicky
a 14 na dodatek sie tak skonczyl strasznie.. -
-
nachos
zarz ci wszystko opowiem,..a wiec w osiemnastym jak hurley.... no i wtedy....a potem.....i tak sie skonczylo:)
ja tez juz sie nie moge doczekac az beda wszystkie...a potem zrobimny sesje od poczatku do konca, co wy na to??:) -
vicky
-
rypson
chcialem sam zalozyc takie grono ale skoro juz jest to dolaczam i witam wszystkich wielbicieli LOST...
Ja jestem w tej komfortowej sytuacji ze widze wczesniej LOST i jestem troche do przodu mieszkam w USA no ale puki co sezon sie skonczyl i czekam na drugi wiec jesli ktorys z odcinkow da wam duzo do myslenia i nie bedziecie mogli doczekac sie co bedzie w nastepnym to smialo pytajcie :)) pozdrawiam -
zero1979
Zgadzam się że jest to zajebisty serial ale jednocześnie mam troche obaw że wszystko jakoś idiotycznie się skonczy. Okaże się że ta wyspa to coś w stylu Truman Show i wszystko było z góry ukartowane. No ale trzeba twórcą przyznąć że troche pomysłów mają (ale jakoś tak dziwnie brakuje im weny na ich kończenie (albo może jest to celowe)). A co do szybkości pojawiani się odcinków w Polsce to ja każdy oglądałem w czwartki rano a w USA zawsze nowe leciały w środy wieczorkiem. więc raczej szybko do nas dochodzą. -
Ibn Iblis
Ja tam widze koniec tego serialu jak znajda kapitana nemo, no ale :P ... a tak w ogole co sadzicie o exodusie? imho jasno z niego wynika ze ten tajemniczy potwor to maszyna