LOST - Zagubieni [6850]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mroczno, oj mroczno. Bardzo dobry koniec sezonu.
    Locke to Jeremy B. Wszyscy muszą wrócić na wyspę. Wszyscy. Nawet Aaron, choć Claire nie chce. Walt wydoroślał. Desmond został "schowany" przez Penn. Sun chyba chce "załatwić" Windmore'a podobnie jak zrobiła to z ojcem.
    Najważniejsze: oglądając dzisiejszy odcinek na ABC, w przerwach reklamowych leciała reklama firmy Octagon Global Recruiting. Wszedłem na ich stronę: http://www.octagonglobalrecruiting.... i tak jak myślałem: Dharma Initiative werbuje! Przekonajcie się sami!

Szach - mat, Panie Eko :)
  • Anonim

odcinek wypas , tak jak się spodziewałem; )))))))))))))))))))))))))))
  • Mikołaj O

Nie no ludzie z tą trumną taki szok że aż głowa mała...
  • ღ snowflake.

przez całe 120 min coś się działo.. zmiażdżyli mnie. szczeke do tej pory zbieram z podłogi :)))
  • EPI

Po prostu świetne :>

Teraz w oczekiwaniu na nowy sezon będziemy się zastanawiać:
    - gdzie teraz jest wyspa
    - co to był za mechanizm, którym Ben przesunął wyspę
    - jak i dlaczego Locke wykitował
    - czy Jin na pewno nie żyje?

• Anonim

Czyli Locke leży w trumnie??!! Mówiłam że nas zaskoczą!
  • Anonim

zajefajny, a ben po prostu obrocil Ziemie, i wyspa na pewno byla 'za' helikopterem... dlatego jej nie zauwazyli;)
  • Anonim

szkoda Locke jedna z najfajniejszych postaci!! odcinek turbo :)
  • HoranT

było nieźle:) przyznam się, że miałem nadzieje, że na samym końcu pokażą jakieś ujęcie z wyspy i to będzie miazga...:)) no nic, pozostaje nam czekać na kolejne odcinki, mam nadzieje, że co najmniej tak dobre jak większość tych z 4. sezonu. btw - nie ogarniam tych pomieszczeń z hieroglifami (w pokoju bena i w the orchid) - ma ktoś jakiś pomysł?:D
  • Mikołaj O

Jak myślicie?
    Dlaczego John opuścił wyspę?
    Czy w normalnym świecie znów był sparaliżowany?
    Dlaczego wyspa pozwoliła mu umrzeć?
    Czy wyspa go wskrzesi?
  • Pioterowy

o nie, zabil mnie odcinek :) .. co sie stalo na wyspie po odejsciu Jacka ?! i kur.. nadal nie wyjasnili posagu z 3 palcami czy iloma tam :)
  • Bert

wszyscy fascynują się teraz Lockiem w trumnie, przesunięciem wyspy, ale dla mnie największym zaskoczeniem i tajemnicą tego odcinka był wątek Charlotte - czy naprawdę była wcześniej na wyspie, a może nawet się na niej urodziła? jeśli tak to jak wróciła?
    Wątek trochę odsunięty na boczny tor, ale być może ważny i ciekawy:D
  • Anonim

>netmess!ah napisał
    >Sun
    >chyba chce "załatwić" Windmore'a podobnie jak zrobiła to
    >z ojcem.
    A mi sie wydaje, ze razem a widmorem chce sie zemscic na Benie
    Odcinek mocny, ale final poprzedniego sezonu był imo lepszy :]
  • Elwir

a co powiedzial dokladnie sawier powiedzial do kate???
  • Anonim

podobno nie wiadomo; ]
  • Elwir

mi sie wydaje ze jin przezyl, a moze teraz sawyer zaswiruje do julie:D
  • Bert

>Elwir napisał
    >a co powiedzial dokladnie sawier powiedzial do kate???

zapewne powiedział jej żeby robiła to co robi dla niego w przyszłości (podczas odcinka 10), czyli zapewne opiekuje się jego córką i jej matką
  • fartek

dobry finał sezonu. dużo się wyaśniło i dużo zostało do wyjaśnienia na kolejne dwa sezony.
    najbardziej zastanawia mnie co takiego mogło się dziać na wyspie po tym jak oceanic 6 ja opuscili. przeciez nikt poza grupa locke'a i paroma innymi osobami z oceanic 815 nie zostal na wyspie i nikt nie wie gdzie ona jest... no to mamy fabułę na kolejne dwa sezony. oceanic6 wraca na wyspe zeby ratowac pozostalych. to czy im sie uda czy nie to juz inna sprawa :D
    no to jak dlugo kaza nam tym razem czekac? pol roku? rok?
  • Anonim

Bardzo dobry koniec sezonu. Siedziałam tą ponad godzinę wbita w fotel i nie mogłam tego wszystkiego ogarnąć, takie emocje, że szok.
    Hurley gra sobie w szachy z Eko- ciekawie; )
    Desmond w końcu spotka się z Penny- wzruszające; ( :P
    Charlotte ma coś wspólnego z Dharmą- 5 sezon będzie zapewne o Dharmie
    Locke w trumnie?- to była ostatnia osoba, której się spodziewałam!
    Teraz nie pozostaje nic innego jak czekać 8(!) miesięcy...
  • Pracu$

rozwalił mnie ten odcinek, psychicznie, emocjonalnie...
    warto było czekać dwa tygodnie. Scena Desmonda z Penny? Lepsza niż tytanic. No i oczywiście milion nowych pytań. Jak zginoł Lock, gdzie jest ta wyspa, co z ludźmi którzy zostali na wyspie i z tymi ze statku ( tu akurat obstawiam że dopłyneli na wyspe, niewiem co z Jinem).
| |

Grono popularnego amerykańskiego serialu LOST - Zagubieni INFORMACJA DLA NIEZORIENTOWANYCH!! ...

Fotki

Miejsca grona (1)