LOST - Zagubieni [6850]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hehe a wiec...na forum Prison Break jest taki temat i ludzie wprost pomiatają Lostem... porównują go do "Mogy na sukces" :| !!!!! a co Wy myslicie na ten temat? może żeby nie robić bałaganu, to zrobimy tak że tu jest
    LOST-1
    Prison Break-0
    ja dodałam punkt Lostowi bo mi sie bardziej podoba. Dodawajcie Wy punkty to zobaczymy co wolicie :D bo co komu z takiego tematu.. "Lost vs. PB" skoro nikt nie czyta poprzednikow i kazdy wpisuje tytul jednego albo drugiego... Zrobmy ankiete :D
  • Anonim

Oczywiście PB. 2x16 wymiatacz, zobaczymy czym zaskoczy nas 3x7 Losta. Fajny temacik, coś w stylu Gra :D

Prison Break 1
    Lost 1
  • Anonim

*no to sie bardzo ciesze, bo myslalam ze zaraz Panek go zamknie hehhee pozdr :D
  • Anonim

>bo marzenia... napisała:
    >*no to sie bardzo ciesze, bo myslalam ze zaraz Panek go
    >zamknie hehhee pozdr :D

Może nie zamknie, ja założyłem coś podobnego na gronie Prisona, zobaczymy co z tego będzie.
  • Panek

>bo marzenia... napisała:
    >hehe a wiec...na forum Prison Break jest taki temat i ludzie
    >wprost pomiatają Lostem... porównują go do "Mogy na
    >sukces" :|

Nie rozumiem jak można tak idiotycznie porównywać oba seriale - jeden to gówniany amerykański 5000-odcinkowy tasiemiec, drugi to w porównaniu do niego kipiący akcją, a nie kiczem, serial o zupełnie innej tematyce ó_Ó

Co do samej gry; "Tak, tak, potrzebujemy jeszcze więcej gier." (napisałem to na gronie PB)

Jak lud chce to mogę zostawić, ale IMO z racji tego że jutro (z tego co wiem) jest emisja 03x08, mamy po nim ważniejsze sprawy na głowie niż dyskusja czy PB czy Lost, skoro oba są inne a zarazem trzymają klimat...
  • ~99% loading nickname~

Nie rozumiem powstających masowo tematów LOST vs PB. Każdy ma inny gust i podoba mu się co innego, a jakoś wszędzie fani PB obsmarowują fanów LOSTów, i na odwrót.
    Co do 3x07 to myślę że niczym nas nie zaskoczy, ze spoilerów można odtworzyć cały odcinek...
  • p

ale teraz zrobili dziadowo! bo i SKAZANY i LOST jest tego samego dnia o tej samej porze!!;/ i co mam obejrzeć jeżeli i to i to lubie.....;/
  • Anonim

załóż sobie telewizję nowej generacji "N"; d i masz zgłowy jedno ogladasz drugie nagrywasz czy cos w te manke lol; d
  • Anonim

>~99% loading nickname~ napisała:
    >Nie rozumiem powstających masowo tematów LOST vs PB.
    >Każdy ma inny gust i podoba mu się co innego, a jakoś
    >wszędzie fani PB obsmarowują fanów LOSTów, i na
    >odwrót.
    >Co do 3x07 to myślę że niczym nas nie zaskoczy, ze
    >spoilerów można odtworzyć cały odcinek...

To po co czytałaś/eś spojlery ? :p

Od czasu do czasu wchodziłem na jakąś stronę, i przeczytałem co najmniej jednego spojlera, żeby mi zabawy nie popsuło. Później okazało się że ten "spojler" to wieść o córce Rose, ale to chyba co innego, bo scena była w Lostach wcześniej, tylko ją wycięto w którymś z odcinków.

Dlatego teraz czekam na jutrzejszy dzień. Ah, jeszcze parę godzin i obejrzę sobie 7 odcinek xDDDD
  • Anonim

Do "hasi pasi" jeśli oglądasz Lostów na AXN to tam na pewno są powtórki, sprawdź w jakimś dobrym programie.
  • Panek

>***hasi pasi*** napisała:
    >ale teraz zrobili dziadowo! bo i SKAZANY i LOST jest tego
    >samego dnia o tej samej porze!!;/ i co mam obejrzeć jeżeli
    >i to i to lubie.....;/

Ja nie mogę, że też jeszcze są tu tacy ludzie... dżizas fakin' krajst

Sciągnij sobie z neta; /
  • ★φράουλες★

Ja poprostu dam inna skale

Prison Break: 5+
    LOST: 6
    The 4400: 4+
    Moda na Sukces: 0+ (+ bo moja bacia to oglada) i jesteśmy 1200 odcinków za Australia, serio...
  • Anonim

moja babcia też ogląda hehe :D
  • julia de

ja prison zaczęłam dopiero co oglądać i na razie wlecze się jak flak

lost:2
    pb:1
  • Anonim

Lost: 5
    PB:5+
  • ja tez pojde w inna skale

lost: 5-, bo juz miejscami naciagaja; )
    prison break: 4, bo druga seria mnie cholernie zawiodla..
  • Renata :D

troche wiecej sie spodziewalam po 3x07 lostów; /;/ w tej chwili wolę prison breaka... moze czas pokaze i nastepne odc lostow beda lepsze
  • ..:: Two_M ::..

PB jest lepszy od LOST w Lost już naciągają coraz bardziej fabułe :/
  • Anonim

jak narazie wole PB od LOST, Lostow obejrzalam narazie do 15 odcinka drugije serii i bywaja czasamo drazniacy, PB znam do 3 odc II serii i kazdy odcinek ogladalam z zapartym tchem; )
  • Anonim

Ja tam wole Lost ogladam od 1 odc 1 serii...ogladalam PB i pare razy zasnelam z nudów...
| |

Grono popularnego amerykańskiego serialu LOST - Zagubieni INFORMACJA DLA NIEZORIENTOWANYCH!! ...

Fotki

Miejsca grona (1)