-
Słodko- gorzcy prowokanci
NIE WIEM JAK WAM SIE WYDAJE, ALE MOIM ZDANIEM TO BEDZIE UFO :P WIEM ZE TO SIE WYDAJE SMIESZNE ALE WIELE LUDZI TWIERDZI ZE KATASTROFY LOTNICZE SA PRZYCZYNA NAPADOW UFO... TAK WIEC TERAZ UFOLUDKI CHCA ICH DORWAC I PRZEPROWADZAC DOSWIADCZENIA. NIEPRAWDOPODOBNE, ALE JEDNAK... -
slk
-
Słodko- gorzcy prowokanci
-
TINKERBELL!
A ja że to ludzie ktorzy sie jakos tam dostali na wyspe, ale poddanie. eee.. praniu mozgu przez naukowcow stali się.. dziwni :] -
-
TINKERBELL!
A ja że to ludzie ktorzy sie jakos tam dostali na wyspe, ale poddani. eee.. praniu mozgu przez naukowcow stali się.. dziwni :] -
TINKERBELL!
-
mAk
ufo na 100% nie!!
i wylacz capslocka. twoje posty wygladaja jakbys krzyczala. nie musisz, slyszymy cie; ) -
????
Ja mysle ze Oni sa naukowcami z projektu Dharmy, ktory do konca nie wypalil, kosmici nie, az tak bardzo nie nagna -
... Denis ...
-
Lind∂.®
zgadzam się z teorią, że to są naukowcy Dharmy, którzy obserwują naszych bohaterów Lost'a... -
Anonim
oni sa z US Army. przeciez jeden mial scyzoryk, ktory anna-lucia zauwazyla zanim go zabila i jeszcze powiedziala ze takich nie robia od jakis 20 lat. wiec wiadomo ze oni sa tu od jakis ponad 20 lat.
do tego Dasmond wspomnial jakos ze jest tu 4 lata a jego poprzednicy byli 16. co daje nam 20. moze ma to jakis zwiazek moze nie.
no i druga sprawa ze others nie da sie znalesc jesli nie chca byc znalezieni -.tak powiedzial Mr.Eko. a takiej umiejetnosci poruszania sie w terenie tez ucza w armii... -
Anonim
-
Anonim
narazie zatrzymałem się na ep2 season 2 ale wydaje mi się,że Armia też odpada chociażby ze względu zjawisk paranormalnych udzielających się bohaterom. wszystkich ich coś łączy. tego nie mógł wymyślić człowiek...no chyba,że ten człowiek był inny..;) -
????
Desmond mogl byc uczestnikiem eksperymentow, ktory byl kiedys w armii. Eksperymenty mogl wymknac sie spod kontroli, stad mamy te nie wyjasnione zjawiska paranormalne(chocby ten o odcinku o mr.eko) i teraz naukowcy z Dharmy musieli sie nauczyc skutecznie przed nimi uciekac -
kit
a ja myślę,że to moga być człekokształtne małpy :P
a tak serio to to są chyba jacyś ludzie,którze też się tam kiedyś rozbili.i zrobili sobie taką wielką rodzinę.ej,a ten łysy na l to on w końcu był w tym czymś z włazem?? -
Nayna ®
no nie bo oni wlasnie tam na czarna skale [czy jakos tak] poszli po dynamit zeby to wysadzic -
m
w najlepszyp przypadku to okaze sie to jakims tajnym projektem wojskowym, w który coś sie nie powiodło, potem wysłali tak us Army zeby ratowac tych naukowcói ale i oni tam zostali wiec jest tam Dharma i jakies Us Army,( w ostatecznośici jakis klub skautów pierwszego stopnia, dla dzieci ponizej 13 lat :p) a w najgorszym to wszystko skonczy sie tak, zę albo to sie komuś sniło, albo ty był reality show, albo jeszce cos inego co nie usatysfakcjonuje widzów, moze i ich zdenerwuje, a mnie aktualnie denerwuje to że niektórzy nie sznują moich oczu i uzywaja Caps Locka!!!! -
Anonim
ej moze niech ktos kto juz wie wypowie sie kim sa "oni" to juz sie dowiemy !!:D a nie bedziemy tu tak rozmyslac nad tym kim sa "oni" !! ja osobiscie uwazam ze to jest w ich podswiadomosci i ze jakiegos udaru dostali hehe(zartuje ) -
Anonim
Napewno są tu osoby ktore ogladaja ten film i sa juz dalej od nas i napewno wiedzą wiec mogli by nas oświecieć.. :D
-
Anonim
a może lepiej nie.. chyba właśnie o to chodzi żeby czekać aż jakieś zagadki zostaną rozwiązane isn't it??