LOST - Zagubieni [6850]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Słodko- gorzcy prowokanci

NIE WIEM JAK WAM SIE WYDAJE, ALE MOIM ZDANIEM TO BEDZIE UFO :P WIEM ZE TO SIE WYDAJE SMIESZNE ALE WIELE LUDZI TWIERDZI ZE KATASTROFY LOTNICZE SA PRZYCZYNA NAPADOW UFO... TAK WIEC TERAZ UFOLUDKI CHCA ICH DORWAC I PRZEPROWADZAC DOSWIADCZENIA. NIEPRAWDOPODOBNE, ALE JEDNAK...
  • slk

ja obstawiam że to buszmeni; P
  • Słodko- gorzcy prowokanci

ZOBACZYMY :) CIEKAWOSC ZRZERA, CO? :p
  • TINKERBELL!

A ja że to ludzie ktorzy sie jakos tam dostali na wyspe, ale poddanie. eee.. praniu mozgu przez naukowcow stali się.. dziwni :]
  • TINKERBELL!

A ja że to ludzie ktorzy sie jakos tam dostali na wyspe, ale poddani. eee.. praniu mozgu przez naukowcow stali się.. dziwni :]
  • TINKERBELL!

sorry za podwojnego posta :|
  • mAk

ufo na 100% nie!!

i wylacz capslocka. twoje posty wygladaja jakbys krzyczala. nie musisz, slyszymy cie; )
  • ????

Ja mysle ze Oni sa naukowcami z projektu Dharmy, ktory do konca nie wypalil, kosmici nie, az tak bardzo nie nagna
  • ... Denis ...

tesh jestem za Dharmą :-)
  • Lind∂.®

zgadzam się z teorią, że to są naukowcy Dharmy, którzy obserwują naszych bohaterów Lost'a...
  • Anonim

oni sa z US Army. przeciez jeden mial scyzoryk, ktory anna-lucia zauwazyla zanim go zabila i jeszcze powiedziala ze takich nie robia od jakis 20 lat. wiec wiadomo ze oni sa tu od jakis ponad 20 lat.
    do tego Dasmond wspomnial jakos ze jest tu 4 lata a jego poprzednicy byli 16. co daje nam 20. moze ma to jakis zwiazek moze nie.
    no i druga sprawa ze others nie da sie znalesc jesli nie chca byc znalezieni -.tak powiedzial Mr.Eko. a takiej umiejetnosci poruszania sie w terenie tez ucza w armii...
  • Anonim

hmmm
    ja mysle ze to jest w ich umyslach...
  • Anonim

narazie zatrzymałem się na ep2 season 2 ale wydaje mi się,że Armia też odpada chociażby ze względu zjawisk paranormalnych udzielających się bohaterom. wszystkich ich coś łączy. tego nie mógł wymyślić człowiek...no chyba,że ten człowiek był inny..;)
  • ????

Desmond mogl byc uczestnikiem eksperymentow, ktory byl kiedys w armii. Eksperymenty mogl wymknac sie spod kontroli, stad mamy te nie wyjasnione zjawiska paranormalne(chocby ten o odcinku o mr.eko) i teraz naukowcy z Dharmy musieli sie nauczyc skutecznie przed nimi uciekac
  • kit

a ja myślę,że to moga być człekokształtne małpy :P
    a tak serio to to są chyba jacyś ludzie,którze też się tam kiedyś rozbili.i zrobili sobie taką wielką rodzinę.ej,a ten łysy na l to on w końcu był w tym czymś z włazem??
  • Nayna ®

no nie bo oni wlasnie tam na czarna skale [czy jakos tak] poszli po dynamit zeby to wysadzic
  • m

w najlepszyp przypadku to okaze sie to jakims tajnym projektem wojskowym, w który coś sie nie powiodło, potem wysłali tak us Army zeby ratowac tych naukowcói ale i oni tam zostali wiec jest tam Dharma i jakies Us Army,( w ostatecznośici jakis klub skautów pierwszego stopnia, dla dzieci ponizej 13 lat :p) a w najgorszym to wszystko skonczy sie tak, zę albo to sie komuś sniło, albo ty był reality show, albo jeszce cos inego co nie usatysfakcjonuje widzów, moze i ich zdenerwuje, a mnie aktualnie denerwuje to że niektórzy nie sznują moich oczu i uzywaja Caps Locka!!!!
  • Anonim

ej moze niech ktos kto juz wie wypowie sie kim sa "oni" to juz sie dowiemy !!:D a nie bedziemy tu tak rozmyslac nad tym kim sa "oni" !! ja osobiscie uwazam ze to jest w ich podswiadomosci i ze jakiegos udaru dostali hehe(zartuje )
  • Anonim

Napewno są tu osoby ktore ogladaja ten film i sa juz dalej od nas i napewno wiedzą wiec mogli by nas oświecieć.. :D
  • Anonim

a może lepiej nie.. chyba właśnie o to chodzi żeby czekać aż jakieś zagadki zostaną rozwiązane isn't it??
| |

Grono popularnego amerykańskiego serialu LOST - Zagubieni INFORMACJA DLA NIEZORIENTOWANYCH!! ...

Fotki

Miejsca grona (1)