-
Yogurtos
standard:) wszyscy czekaja na przyjscie wielkiego brata z za zachodniej granicy:) a on juz zrobi porzadek jak zrobil na Wegrzech i teraz zaczyna w Szwajcarii:) -
Madzia.
tak z innej beczki- jezeli ktos leci do Roma fiumicino i potrzebuje bilety kolejowe do Roma Termini pociągiem Leonardo Express to prosze o kontakt- mam do sprzedana dwa normalne bilety kupione na lotnisku we Włoszech. 40 zł jeden.; ] -
-
Anonim
-
-
Anonim
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam pytanie dotyczace odprawy lotniskowej... na poczatku grudnia lece z Hamburga do Warszawy. Bilet kupiony przez internet. I teraz pojawia sie moje zapytanie: co mam okazac w czasie odprawy (jaki dowod zakupu)? Wydrukowalem ze strony checkmytrip przebieg lotu wraz z moimi danymi i numerem rezerwacji - czy to wystarczy? Na stronie przewoznika podaja: Dla Państwa wygody prosimy o wydrukowanie i zachowanie rachunku pasażerskiego. Czy tym rachunkiem jest to potwierdzenie, ktore przyszlo po dokonaniu platnosci na emaila? Jezeli tak to moze byc problem, poniewaz potwierdzenie to przyszlo do mnie w jez. polskim i jakim cudem ma zostac zrozumiane na niemieckim lotnisku, no chyba, ze oddprawa prowadzona jest przez polski personel.
Pomozcie, specjalisci od PLL LOT.
Z gory dziekuje i pozdrawiam. -
Sonia
Witam serdecznie.
Potrzebuje informacji na temat czy dla pracowników LOTu są udostępnione karty benefit multisports, fit profit czy coś w tym stylu?
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam Sonia -
Dorka
wiem, że jest benefit, ale nieorganizowany przez LOT. Poprostu sami pracownicy się zorganizowali... -
Anonim
>Soniak:) napisała:
>Witam serdecznie.
>Potrzebuje informacji na temat czy dla pracowników LOTu są
>udostępnione karty benefit multisports, fit profit czy coś
>w tym stylu?
>Z góry dziękuje za pomoc.
>Pozdrawiam Sonia
za okazaniem identyfikatora karta do FK GYMNASION
1 miesiąc
całodniowy 150,-
pn-pt do 16, weekendy cały dzień 100,-
nieograniczona liczba wejśc w miesiącu, nieograniczone czasowo -
Bobek
Były.Czy teraz dalej sa to trudno powiedziec,trzeba by bylo sie skontaktowac z Polakowski na ten przykład.Pozdrawiam -
Anonim
-
>Dorota napisała:
>nadal sa
Gadałem z Kubą na ten temat w zeszłym tygodniu. Karty nadal są - teraz można zamówić dopiero od lutego - 95zł dla pracownika 120 dla os. towarzyszącej. -
Anonim
w Gym nie maja takich informacji
karte mozna odebrac w kazdej chwili po cenie jaka podlam -
>Dorota napisała:
>w Gym nie maja takich informacji
>
>karte mozna odebrac w kazdej chwili po cenie jaka podlam
Pisałem o karcie benefit multisports. -
Sonia
-
Anonim
mam pytanie, troche nie na temat...
czy przy lotach na terytorium unii europejskiej potrzebuje paszport czy wystarczy sam dowod? (lece z berlina do lizbony ---- nie lotem; ))) ) -
Anonim
-
m
czesc! ja chcialam sie zapytac czy w bagazu podrecznym moge przewiezc otwarta paczke papierosow ?
(waw-lhr) :) -
Anonim
Wakacje można wykorzystać AKTYWNIE, nad morzem, w górach, ale także na rynku pracy!
Co więcej wakacje na rynku pracy też mogą być ciekawe :)
Moge zaproponować Ci 2 wyjścia:
*nakręcenie własnego CV w formie Video i wygranie nagród w konkursie (Netbook marki Samsung, profesjonalny Audyt Kariery, półroczny kurs językowy, iPod, staż BCC)
*odwiedzenie strony http://www.beeatwork.pl żeby przekonać się czym w ogóle jest Video CV i czy warto dodać je do papierowej wersji CV
Zabierz głos w swojej sprawie!
jeżeli masz pytania lub wahasz się czy czas, który poświęcisz na nakręcenie video CV będzie odpowiednią inwestycją w Twoją karierę napisz do nas!
więcej informacji na http://www.konkurs.beeatwork.pl