-
joaskael
hej wszystkim!!!
czy mogłby ktoś uprzejmy podzielić sie jakimiś info na temat pracy sezonowej w pll lot??
ile mniej - wiecej jest godz nalotu i jaka pensja. wiem, jakie podają oficjalnie sumy, ale dobrze by było dowiedzieć sie jak to wygląda w realu. mam nadzieję, że nie tak źle, chociaż niektorzy mówią, że nadzieja matka głupich.......
z góry dziekuję i pozdr -
piotrek_89
hej a możesz powiedzieć na jakie obecnie stanowiska rekrutuje LOT? Z tego co się zorientowałem to poszukują stewardów/stewardess z tym że aplikacje chcieli do 3 lutego! Zawsze muszę coś przegapić! -
joaskael
dokładnie tak jak piszesz. poszukuja personelu pokładowego na sezon letni, czyli V-X 2010. termin skladania dokmentow minal z dniem 3 lutego. ale badz czujny i obserwuj sytuacje, moze nie beda mieli wystarczajaco ludzi..... nigdy nic nie wiadomo
-
piotrek_89
czyli nie warto wysyłać na razie niczego? A może ma ktoś jakiś kontakt do działu rekrutacji? -
-
joaskael
myślę, że spokojnie mozesz wysłać komplet dokumentów. Oni je zostawiaja i dzwonia do tych osób w momecie, gdy jest nowa rekrutacja, albo jeżeli potrzebuja wiecej ludzi. jak byłam na rozmowie, to była taka dziewczyna, ktora składała rok rok temu i teraz do niej zadzwonili -
piotrek_89
i co udało się? możesz mi jeszcze powiedzieć jak długo trwają szkolenia i czy są one płatne? To dość odpowiedzialna praca więc dziwi mnie w ogóle że szukają tylko na sezon -
joaskael
jeszcze nie wiem, czy sie udało. trochę to trwa, ale mam nadzieję, wielką nadzieję :)))
szkolenia kilka tygodni i sa opłacane przez lot. -
Kasia
>piotrek_89 napisał
>czyli nie warto wysyłać na razie niczego? A może ma ktoś
>jakiś kontakt do działu rekrutacji?
Na stronie LOT-u jest email, adres korespondencyjny i telefon =) -
░▒▓█ sbk █▓▒░