LOT - Polskie Linie Lotnicze [825]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karol miś

Witam próbowałem znaleźć na innych forach ale nic nie znalazłem a mianowicie
    11 Sierpnia 2010:
    Wychodzę na dwór bo było bardzo gorąco aż tu nagle własnym oczom nie moglem uwierzyć patrzę za dom a tam leci samolot na początku pomyślałem a pewnie mały jakiś GA bo jeszcze był daleko ale słucham a tu słyszę odrzutowe silniki i patrzę a tu wielki samolot się zbliża do mojego domu na początku myślę Airbus A320 ale przeleciał a tu pisze LOT na kadłubie wiec się przyjrzałem z boku to był Boeing 737 bodajże i poleciał sobie tak nisko że masakra wbiegam na internet do radaru a tam nie ma go nawet na radarze więc zaczolem szukać na forach o co chodzi dowiedziałem się tylko że bodajże nad Białymstokiem taż był widziany tak nisko , ja mieszkam w Czechowie kolo Kielc bliżej Pińczowa
    najbliższe lotnisko EPKK(Kraków) ok: 150KM
    może mi ktoś napisać o co chodziło ?
    miejscowość : Czechow
  • Michał Kącki

Kolega z forum lotnictwa?? :D

O tym w okolicach EPBK ja słyszałem, ale to nie pewne i to prawie na pewno nie ta sama maszyna a na 100% to był inny lot.
  • Karol miś

>Michał Kącki napisał
    >Kolega z forum lotnictwa?? :D
    >
    >O tym w okolicach EPBK ja słyszałem, ale to nie pewne i to
    >prawie na pewno nie ta sama maszyna a na 100% to był inny
    >lot.

aha tak to ja :P :)

ale nurtuje mnie to dlaczego tak nisko leciał jak by LOT miał oficjalne forum albo coś ...
  • Michał Kącki

Napisz może z zapytaniem do ich rzecznika :P
    A tak na serio nie mam pojęcia i w sumie już chyba za późno na wyjaśnianie.
| |

Polskie Linie Lotnicze LOT - Narodowy przewoźnik który łączy nas ze światem. Grono jest dla wsz...

Fotki

Miejsca grona (0)