-
→ Lucas ←
Czy toś z Was ma lub zna jakieś gadżety LOTu ?
Czapki BRELOCZKI modele samoltów naklejki lub coś innego ?
Nie bede ukrywał ze chciałbym NABYĆ (nie dostać) breloczek lotu ...
No ale takie rzeczy są praktycznie chyba nie do zdobycia .... -
Anonim
Chyba na atlantykach dziewczyny sprzedaja cos takiego, my w naszych ATRkach niestety nie; ) Ale slyszalam ze na lotnisku ma powstac taki sklepik z roznymi gadżetami, ale nie wiem czy to tylko plotka czy prawda -
→ Lucas ←
Kurde fajnie by było - a ciekawe co by było gdybym wybrał się do siedziby Lotu na 11 Stycznia - chyba dobra ulica :) -
→ Lucas ←
Tak czy siak ponawiam pytanie - czy ktoś z Was ma do czegoś takiego dostęp ? Czy wogóle widział, zna, ma takie gadżety reklamowe LOTu ? -
-
Anonim
-
Anonim
-
→ Lucas ←
no ale to tylko wystawa ? :)
hehehe kupowanie modeli lotu przez internet też nie jest rzeczą łatwą ...
tak czy siak głupi breloczek muszę zdobyć !! -
Anonim
Pisałeś, że ktoś z Twojej rodziny pracuje w LOT. Wiec moze tą drogą sobie coś wykombinujesz; ) -
→ Lucas ←
starałem się model samolotu - taki jakimi LOT zaopatruje biura podróży - ale nie udało się ... z breloczkami bede kombinował ... -
Człowieka cień...
Ja za model samolotu LOT'u (takie jak w biurach) to oddałbym prawie wszystko....jak to można zdobyć???????????? -
Kowalszczak
z neimiec mozna sobei sprowadzic :) ale same kalkomanie lotu w roznych skalach a smolot mozna samemu skliec:P -
G@wron
Ja bym chciał takie logo LOT podśiwetlane jak wisi na biurach podróży czasem :P Orzeważnie na zewnątrz :D Raz chciałem z kolegą nawet zdemontować, ale porzuciliśy pomysł <lol2> :D a co do gadżetó to zapewne ciężko :) chociaż kolega ma mundur LOT :D załatwił sobie po znajomości taki fajny :] sam postaram się o taki również, ale to ciężka sprawa. . . :/ -
Anonim
-
Rogal
Tez mam jakis kalendarz; ) na poprzedni rok, robil za ksiazeczke lotow na symulator jak jeszcze nie bylem pilotem w realu...; P -
Anonim
Mam pytanie...czy jak pojadę do siedziby LOTU na 17 stycznia czy mogę liczyc tam na jakieś ulotki i broszurki zwiazane z PLL LOT ? Oczywiście poza rozkłądem lotów:P ???? -
Anonim
W holu wystawione sa Kaleidoscopy, a jak bedziesz mial szczescie to moze trafisz na nasza gazetke Zurawie; ) -
→ Lucas ←
heheh tam gazetka ... :)
ja się dowiedziałem że takie "bajerki" jak breloczki naszywki długopisy i inne pomysłowe artykuły reklamowe teraz są nieosiągalne z powodu końca roku (limit roczny został wyczerpany) - w Styczniu nowe rzeczy ...
tak czy siak nawet głupiego breloczka tak dużej firmy nie można w żaden sposób zdobyć (nie wspominając o koszulce czy czymś innym) ... -
Anonim
-
m(L)ody
elo. jak Ci bardzo zalezy na czpecce LOT-u to moge oddac. badziewna z daszkiem ale jak bardzo chcesz to spoko -
Anonim