LOŻA SZYDERCÓW [8084]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Strusiekk

Kto wygra bitwe Gołota-Saleta? Ile będzie trwała walka ? :P Co wy na to ? Można z tego trochę poszydzić :D
  • Anonim

jeszcze 1,5 roku temu stawiałbym że Gołota rozniesie Salete, ale teraz to nic nie wiadomo.

Ale może być ubaw...
  • Anonim

i powstanie nowa jednostka naliczania czasu za połączenia: 1 Gołota = 35 sekund
    jak dla mnie zenada i przesada, dałby sobie Gołota już spokój bo wstyd "'.."'
  • Grono.Net

nie no. zdaje się że pierwszy raz w życiu zrobie zakłady i postawię tą dychę, czy dwie na saletę, bo przecież to tak jakby mi ktoś tą kasę co wygram w łapę włożył.
  • Anonim

tylko ze stawki będą niskie, oj niskie...
  • Barnab/ B-side

Saleta !!!

Gołota nie umie walczyć. Cały czas zbiera ciosy na dziurawą gardę, samemu powolnie wyprowadzając kontraataki. Brakuje mu dynamiki - w momencie rozpoczęcia walki zamiast przejąć błyskawicznie inicjatywę, krąży wokół wroga i daje sobie obijać ciało; p.
  • Kamil P.

Saleta jest jeszcze większą ciotą od Andrzeja. Przemuś dostanie porządny wpierdol. Gołta dostawał od mistrzów, a Saleta leżał po uderzeniach małoznanych cieniasów. Andrzej zmieni mu wygląd na stałe!
| |

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Le...

Fotki

Miejsca grona (0)