LOŻA SZYDERCÓW [8084]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Charlemagne

Zapraszam wszystkich do gry forumowej.. jest to symulator polityki a gracze robią za polityków.. gra jest dostępna pod adresem http://www.daimos.com-connect.pl/po...
  • DJCrovley

no nie wiem ... nie chce mi sie czytac masy kolejnych postow.. zreszta jak juz zoabcyzlem ze wgrane jest w czystym nic nie zmienionym phpBB to mnie odrzucilo.
    To ja juz wole sobie poczytac IVRP.
  • Anonim

Juz lepiej pograc w Reddragoma. Tez mozna sie bawic w polityka :) http://rd.cenega.pl
  • DJCrovley

Boszeee!!! Tylko nie RD ta gra jest juz stara i NUDNA NUDNA NUDNA. ile mozna.. granie w RD prawie o nekrofilie podchodzi
  • Asmael

bleee... a nekrofilia to jak pedalstwo :>
  • Anonim

hahah RD jest rzeczywiście wkuriający, grałem sobie, założyłem koalicję, pielęgnowałem moje królestwo, juz miałem zacząć łupić słabsze koalicje i nagle najechali na mnie i nie było co zbierać!! tyle godzin przed ekranem i wpisywania cyferek w kratki poszło sie jebać!!!

RedDupa zbita
  • Asmael

jedyna sluszna strategia to Cywilizacja i Ryzyko :P
  • DJCrovley

nie zgadzam sie.. najlepsza sa szachy i go
  • Asmael

uwielbiam twoja neogramatyke :>

//wlacz gg :>
  • DJCrovley

kurde drobna literowka a ty juz sie czepiasz... jestes nietolerancyjny.
    A po drugie jest to wina tego ze znow wracam do starych dorbrych czasow i pisze ok 110 120 znakow na minute bez patrzenia na klawiature... i jeszcze zdarzaja mi sie miss click'i.. wiec upraszam sie o wybaczenie :)
  • Asmael

i tak cie kocham :>
  • Anonim

a mnie??? ja też robie litrówki :))
  • Asmael

ale z toba Lopez nie pilem jeszcze :> Nie ufam osobom z ktorymi nie pilem :>
  • Anonim

...i słusznie In vino veritas
| |

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Le...

Fotki

Miejsca grona (0)