LOŻA SZYDERCÓW [8084]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Eddie

Jak powszechnie wiadomo rozpoczą sie jakieś 27 dni temu rok w którym przyjdzie nam podjąć kilka ważnych decyzji przy urnach (tych wyborczych oczywiście). Juz mamy pierwszych zdeklarowanych i wielu jeszcze nie sprecyzowanych kandydatów na stanowisk prezydenta..... W związku z tym jestem ciekawy czyją kandydaturę popieracie a kto według was nie powinien nawet marzyć o objęciu tej w znacznej mierze reprezentacyjnej posady???? Wiec KTO i dlaczego???
  • Piotr Leon

Jestem za Korwinem-Mikke!:D
  • !!! P_M !!!

Jestem ..... za a nawet przeciw !!!
  • Bastardo

hm buahahahaahaha zero kandydatow!!!! albo wiem kto!!! Oleksy!! bo jeszcze tylko prezydentem nie byl!! moze on?! buahahaah:P
  • !!! P_M !!!

Oleksy wypuścił dwa kleksy
  • Bastardo

Albo wiem kto jeszcze Lepper!! i w tedy zaoramy cala polske i zrownamy z ziemia wylejemy asfald i zrobimy zajebiscie wielki parking dla tirow!!:P
  • Kinga

no tak śmiejmy się śmiejmy bo tylko to nam wszystkim pozostało... a tak serio to ja osobiście nie widzę żadnej "porządnej"(bo który polityk jest porządny?!) kandydatury a to już śmieszne nie jest!!!!!!!!!

pomyślę jeszcze raz... ... ... ... ... myślę ... ... ... ... nie no nie widzę! :(
  • sennyo

Doda Elektroda albo MAndaryna :>
    Tak samo udaja madrzejssze niz cala reszta jak cala nasza ekipa rzadzaca albo rzadzaca wannabe :>
  • Bastardo

hm?! no bez kitu macie racje ja rowniez nie widze zadnej osoby!!! ten Kwas to jeszcze jak dlamnie moglby zostac!!:P
  • Migdas

Religa??
    nie mylić z religią
  • Richelieu

Kwas przebimbał na luzie 10 lat za nasze pieniądze i starczy. Jeśli nie będzie kandydata o zasobie wystarczającej merytorycznej wiedzy odnośnie społeczeństwa i demokracji, pozostanie głosować tylko na tych, których cechuje dostateczny poziom kultury politycznej/ osobistej. Jeśli takich też nie będzie, cóż - kryzys demokracji. Udać się do lokalu i przedrzeć kartę na dwie części.
  • !!! P_M !!!

M A Ł Y S Z na prezydenta !!!!!!!!!!!
  • Bastardo

Malysz mowisz?!?! hm... ale on taki nie smialy:D a my kogos z jajami potrzebujemy:P
  • Richelieu

jaja to na pewno ma Giertych, ale co prócz nich?
    W ku(ó)rniku, oczywiście.
  • !!! P_M !!!

skoro nie Małysz
    to
    sklonować Piłsudskiego !!!
  • Karmela

myslalam swego czasu nad Rokita, ale on raczej na premiera,
    generalnie to brak kandydatow na to stanowisko, nad ktorymi moznaby powaznie pomyslec,
    skoro tak, to co bedzie z ta Polska?
    Religa, trzecie podjscie i jaki program? fakt, ze cieszy sie duzym spolecznym poparciem nie czyni go dla mnie kandydatem na fotel prezydenta RP
    Maciej Giertych za bardzo utajniony do tej pory, niby teczki pokazuje, taki krystalicznie czysty a jednka kolejny utajniony aferzysta
    Oleksy powinien pojsc w slady Millera i udac sie na zasluzony odpoczynek, choc nigdy nic nie wiadomo
    pozyjemy zobaczymy, osobiscie chcialabym miec na kogo glosowac, ale jak tak dalej pojdzie moze wieczor wyborczy spedze przed telewizorem ogladajac 'Fakty i akty' z Hoffmanem i z piekna Ann lesbijka:)
  • Dej

najrozsądniej w moich oczach wtgląda Lech Kaczynski del Kaczka del Brother von Brother

i jestem nawet chetny podyskutować o tej kandydaturze
  • Anonim

mammamia!!!
    Na końcu zostanie nam wybór: Giertych - nacjonalista, albo Lepper - zadymiacz-bezmózg I bądź tu mądry Polaku.
    PAMIĘTAJCIE, ŻEBY GŁOSOWAĆ NA TEGO KOGO DAŻYCIE ZAUFANIEM, A NIE NA BYLE KOGO, BYLE NIE NA KWACHA!
  • Kamila :)

a jak można zagłosować na Kwacha??? Alex musiałby zmienić konstytucję chyba wcześniej; )
  • Bastardo

My tu sie smiejemy, ale to jest powazny problem!!!!! ja nie widze kandydata:(
| |

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Le...

Fotki

Miejsca grona (0)