-
Mareczek
wpisujcie miasta ktore pierdola instytucje religijne
[*] [*] [*] [*] [*]
p.s. jak by ktos mial 40 lat i dalej w to wierzyl - przepraszam, ale musze rozwiac wasze nadzieje - w tej lampce tam co tak swieci, wcale nie mieszka bog :( -
Lypa
-
mary
abstrahując od "walczącego" tematu, to widząc te "baby stare" żegnające się w środkach publicznego transportu, za każdym razem jak ów mija kościół, to gula w gardle mi rośnie... :/
-
Lypa
-
-
ah+
Mamy demokrację i tolerancję. Mają prawo się żegnać. Jak ty nie chcesz, to nie musisz, ale innym nie broń. Znak krzyża nie jest ani zakazany, ani niekulturalny, ani chamski (w przeciwieństwie do słowa "j***ać" w temacie wątku, które jest pospolitym wulgaryzmem). -
jak nie urok to sraczka
-
ah+
>karpiem w żmije napisał
>a ja powiem jebać system :D
Który? Windowsa, Linuxa, czy może Mac'a? A może system układów
scalonych lub system kanalizacyjny?
-
Lypa
-
Anonim
>Mareczek napisał
>wpisujcie miasta ktore pierdola instytucje religijne
>[*] [*] [*] [*] [*]
>
>
>
>p.s. jak by ktos mial 40 lat i dalej w to wierzyl -
>przepraszam, ale musze rozwiac wasze nadzieje - w tej
>lampce tam co tak swieci, wcale nie mieszka bog :(
ale w stosunku do homoseksualistów pewnie jesteś bardzo tolerancyjny? :> -
Ivan - Fuck the fuckin' fuckers
>mary napisała:
>abstrahując od "walczącego" tematu, to widząc te "baby
>stare" żegnające się w środkach publicznego transportu,
>za każdym razem jak ów mija kościół, to gula w gardle
>mi rośnie... :/
Gula mówisz. Ja mam genialnie kościół usytuowany. Mianowicie przy rondzie. Kiedyś jak na uczelnie jechałem kolo tak gwałtownie zakręcał ze niektóre żegnające się babcie pocałowały podłogę w autobanie. Nie macie pojecia jak trudno mi było wtedy powstrzymać się od śmiechu :D
>Świstak napisał
>Mamy demokrację i tolerancję.
Taaa.....najlepiej pokazali to admini kasując mi galerię z jezusem trzymającym wielką kanapkę zamiast krzyża. -
Frojd :)
Mnie wkurwia jak ludzie plują na ulicę, moją znajomą ,że mogę sobie palić praktycznie wszędzie - dodatkowo wkurwia mnie jak ktoś czepia się czegoś takiego jak "znak krzyża" który nikomu krzywdy nie robi. Ludzie mają prawo pokazywać swoje przekonania tak jak geje mają prawo chodzić za rękę i nie bać się ,że ktoś im będzie to wyrzucać. Co by nie było - ja akurat wierzący nie jestem ale strasznie wkurwia mnie takie podejście. -
Lypa
"Mianowicie przy rondzie. Kiedyś jak na uczelnie jechałem kolo tak gwałtownie zakręcał ze niektóre żegnające się babcie pocałowały podłogę w autobanie. Nie macie pojecia jak trudno mi było wtedy powstrzymać się od śmiechu :D"
Po pierwsze, autobahn to po niemiecku autostrada. :)
Po drugie, zabawnie wyglądają słowa o tolerancji przy spostrzeżeniu, że 'jak to zabawnie religijne babcie wyglądały, lecąc na podłogę'. :) -
Lypa
-
blinski
>Po pierwsze, autobahn to po niemiecku autostrada. :)
>
też mnie to zawsze mierziło:) w polsce nie da się jechać autobanem, bo ich praktycznie nie ma. :) -
>blinski napisał
>też mnie to zawsze mierziło:) w polsce nie da się jechać
>autobanem, bo ich praktycznie nie ma. :)
Ostatnio miałem "przyjemność" jechać - droga ekspresowa jest szybsza(bo nie ma remontów co 2km) i nie trzeba za nią płacić. -
mary
>Frojd :) napisał
(...)
>dodatkowo wkurwia mnie jak ktoś czepia się czegoś takiego jak "znak
>krzyża" który nikomu krzywdy nie robi.
ja się czepiam, bo to dla mnie nie jest dowód wiary, tylko ciemnota! ciemnota z ciemnogrodu i radio maryja z rydzykiem i wstyd na świecie, że takie ciemne baby mi tu rządy wybierają... taki mam łańcuch skojarzeń i czepiać się będę!
-
Lypa
Na tym Wolność polega, że człowiek może sobie nawet kurczaka publicznie w tyłek całować, jeśli to jest nakaz jego religii.
Oczywiście, wiara a religia to dwie odmienne sprawy, ale któż zabrania tym babciom trzymać się nakazów religii takiej, jakiej chcą? (włączając w to zresztą sektę o. Rydzyka) -
Anonim
Mary..licz się ze słowami..kiedyś sama możesz stać sie jedną z takich "bab".. wystarczy że komuś nie spodoba się Twoje zdanie czy wypowiedź..i owa osoba będzie miała właśnie"taki łańcuch skojarzeń"...
a wiara to kwestia indywidualna..nie narzucaj nikomu swojego zdania-tak jak te"baby" z rydzykiem na czele;p -
>mary napisała:
>ja się czepiam, bo to dla mnie nie jest dowód wiary, tylko
>ciemnota! ciemnota z ciemnogrodu i radio maryja z rydzykiem
>i wstyd na świecie, że takie ciemne baby mi tu rządy
>wybierają... taki mam łańcuch skojarzeń i czepiać się
>będę!
>
To się czepiaj - tylko jeżeli nałożysz krótszą sukienkę nie obrażaj się ,że ktoś nazwie cię kurwą, jak zetniesz włosy nazwie cię lesbą itp.
Przykro mi ale sama pokazujesz Ciemnogród w tej wypowiedzi.
-
mary
coś wam się chyba pomyliło w tej manifestacji tolerancji za wszelką cenę (??) i czytacie moje wypowiedzi jak wam pasuje...
NIE ZABRANIAM niczego, żałuję tylko, że tyle betonów w społeczeństwie i stąd gula rosnąca.
A ze spódniczkami, cóż... jedna panna zakłada i wygląda jak dama, a inna nawet w tej samej wygląda jak dziwka :) bywa <lol>