-
jaasiu
wyobraźcie sobie że idziecie do sklepu po piwo bo jest ona akurat nabardziej wam potrzebną rzeczą na świecie (oj często się to zdarza; ) a tu tylko staja w lodóweczce tylko butelka Żywca i Tyskiego, na nieszczęsci macie tylko kase na jedno z nich ,ich cena jest taka sama, które wybieracie? ( nie można isc do innego sklepu bo jesteście gdzieś na wczasach i nie ma w pobliżu żadnego innego, kasy na dwa nie możecie wykombinować ) -
Anonim
-
Skies At Our Feet
jesli te dwa to obojetne... pewnie zywca jednak, bo go praktycznie nie kupuje, wiec zrobilbym se odmiane widzac jego i tyskie. -
Anonim
Nie powiem by to był trudny wybór - zdecydowanie bym wybrał Tyskie. Żywiec, a jakże, jest dobrym pifkiem, ale ja po prostu Tyskie uwielbiam ]:-) -
-
Anonim
-
podniet
-
Skies At Our Feet
-
Anonim
-
Anonim
-
aniol
-
ShiningBlack
-
jawor!
-
Anonim
-
Anonim
-
Sylwester
dla mnie krolewskie przestalo byc stolecznym regionalizmem, jak zaczeli je rozlewac w warce. jezeli chce sie napic piwa z warki to pije warke(czerwona oczywiscie), a krolewskiego od tamtej pory do ust nie wzialem. jezeli chodzi o dwa wyzej wymienione, to oczywiscie zywiec jest bezkonkurencyjny. dla mnie nie ma lepszego polskiego piwa -
jaasiu
ja zawsze i wszędzie Żywczyka, wiec jest już tylko 5:4 dla Tyskacza... -
Anonim
zdecydowanie tyskie , a pozatym to wlewam jeszce warkie spec. krolewskie i harnasia;)
ah piwo to moje paliwo!!! -
Unge
-
Germański Oprawca
-
Anonim
Ungeziefer zywiec tez jest w wersji 0.66 (idealna pojemnosc); ) ale tyskie i tak lepsze!!!!