Lubię piwo! [1673]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jaasiu

wyobraźcie sobie że idziecie do sklepu po piwo bo jest ona akurat nabardziej wam potrzebną rzeczą na świecie (oj często się to zdarza; ) a tu tylko staja w lodóweczce tylko butelka Żywca i Tyskiego, na nieszczęsci macie tylko kase na jedno z nich ,ich cena jest taka sama, które wybieracie? ( nie można isc do innego sklepu bo jesteście gdzieś na wczasach i nie ma w pobliżu żadnego innego, kasy na dwa nie możecie wykombinować )
  • Anonim

hmm jednak wybieram tyskacza zywiec mi sie juz trochu "przepil" :]
  • Skies At Our Feet

jesli te dwa to obojetne... pewnie zywca jednak, bo go praktycznie nie kupuje, wiec zrobilbym se odmiane widzac jego i tyskie.
  • Anonim

Nie powiem by to był trudny wybór - zdecydowanie bym wybrał Tyskie. Żywiec, a jakże, jest dobrym pifkiem, ale ja po prostu Tyskie uwielbiam ]:-)
  • Anonim

ja wybieram Żywca, Tyskie ostatnio zaczęło zalatywać mi skarpetą :D
  • podniet

a ja wybieram królewskie :D
  • Skies At Our Feet

tez je zazwyczaj wybieram. albo kasztelana...
  • Anonim

TYSKIE!!!!
  • Anonim

TYSKIE!!!!
  • aniol

nawet nie ma sie nad czym zastanwiac , tyskie od razu
  • ShiningBlack

Tyskie
  • jawor!

a co z Krolewskim stolicznym regionalizmem??
  • Anonim

oprosz jak narazie 5:2 dla tyskiego; ]
  • Anonim

królewskie dobre, ale wroga sponsoruje:P
  • Sylwester

dla mnie krolewskie przestalo byc stolecznym regionalizmem, jak zaczeli je rozlewac w warce. jezeli chce sie napic piwa z warki to pije warke(czerwona oczywiscie), a krolewskiego od tamtej pory do ust nie wzialem. jezeli chodzi o dwa wyzej wymienione, to oczywiscie zywiec jest bezkonkurencyjny. dla mnie nie ma lepszego polskiego piwa
  • jaasiu

ja zawsze i wszędzie Żywczyka, wiec jest już tylko 5:4 dla Tyskacza...
  • Anonim

zdecydowanie tyskie , a pozatym to wlewam jeszce warkie spec. krolewskie i harnasia;)
    ah piwo to moje paliwo!!!
  • Unge

Tyskie, Żywiec słabo wchodzi :D

pozatym ubóstwiam 0,66 :D
  • Germański Oprawca

Tyskie oczywiście!!
  • Anonim

Ungeziefer zywiec tez jest w wersji 0.66 (idealna pojemnosc); ) ale tyskie i tak lepsze!!!!
| |

Piwo... I niby wszystko jasne - chociaż nie zawsze jasne pełne. Uwagi formalne: -> Zanim za...

Fotki

Miejsca grona (1)