• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Salemka

Dni Lubina byly takie sobie, poniewaz pogoda nie dopisywala. A jak wy sadzicie?
  • CoMrad

Bylo fajnie bo poznalem znajomych mojej mlodej... a poza tym, to nie spogladalem za bardzo na czerwonowlosego... ^_-
  • Ymarg

No tak. Jakby była ładniejsza pogoda to byłoby dużo fajniej; )
    Ale i tak był fajnie, prawda Salemciu? :*
  • Chst

Jeszcze żeby na festynie nie było znajomych, którzy gryzą to już byłoby całkiem fajnie, nieprawdaż, droga młodzieży?
  • Salemka

No te komary sa nieznosne; P gryza, a potem swedzi; ] A Ymciu, no bylo calkiem wporzo
  • Ymarg

Skandal. Tłumaczyłem Ci o co chodzi (albo Adze, na jedno wychodzi). Normalnie beksy sie robicie jak nie wiem co..
    Pij mleko!
  • Anonim

Słyszałam, że we wrześniu też będą dni Lubina, bo tych nie organizował KGHM. To było LUBIĘ LUBIN LATEM, organizowane przez portal Lubin On-line. Wiecie coś na ten temat?
  • Anonim

dopisek do poprzedniej wypowiedzi: albo portal spotkajmy się lubin.pl. Nie wiem dokładnie, który to był portal.
  • Salemka

Ja niestety nie wiem dokladnie jak to bylo, ale jakby we wrzesniu byly, to bardzo bym sie cieszyua :D
  • Makarena

A jak podoba się wam perspektywa Dni Lubina 2005? "Gwiazda wieczoru: Pudelsi" - ^^
  • atn

Nie podoba.
  • Ymarg

A tam, może być. Chociaż.. nie przepadam, ale zawsze lepsi Pudelsi niż Bajm; )
  • atn

Jak kto woli.
    Ja ani za tym, ani za tym nie przepadam, ale wolałbym Bajm. [;
  • Makarena

Najciekawsze że In-grid do nas przyjedzie, to jest Coś ciekawego :]
  • Salemka

Pudelsi, czy Bajm(jesli tak to bedzie kicha), In- grid? hmm.. pewnie moj tato na to pojdzie; ] ale ponoc ma byc Szymon Wydra(to juz lepiej :D)
  • Ymarg

Mam nadzieję, że będzie fajnie, i że nie będzie jakiś debilnych ludzi szukających zaczepki czy coś..
    No, i mam nadziję, że w sobotę nie będę pracował, bo jak w piątek będę wracał z festynu, to chyba prosto do pracy :P Nie no, aż tak późno to nie, ale i tak będę umierał ze zmęczenia..
  • Makarena

Ludzie tzw będą bo to w koncu Festyn miejski :P
    Aha no to umrzesz przynajmniej ogladając jakiś koncercik fajny :]
  • nEz

nie było źle
  • atn

Fajnie było, ale KGHM'u były lepsze imprezy.; )
  • Makarena

Najbardziej mi sie podobała atmosferka na Trzecim Wymiarze :D A Wam?
  • 1
  • 2
| |

Opis? Hmm... ee coś się wymyśli w przyszłości :P

Fotki

Miejsca grona (0)