- 1
- 2
-
Salemka
Dni Lubina byly takie sobie, poniewaz pogoda nie dopisywala. A jak wy sadzicie? -
CoMrad
Bylo fajnie bo poznalem znajomych mojej mlodej... a poza tym, to nie spogladalem za bardzo na czerwonowlosego... ^_- -
Ymarg
No tak. Jakby była ładniejsza pogoda to byłoby dużo fajniej; )
Ale i tak był fajnie, prawda Salemciu? :* -
Chst
Jeszcze żeby na festynie nie było znajomych, którzy gryzą to już byłoby całkiem fajnie, nieprawdaż, droga młodzieży?
-
-
Salemka
No te komary sa nieznosne; P gryza, a potem swedzi; ] A Ymciu, no bylo calkiem wporzo -
Ymarg
Skandal. Tłumaczyłem Ci o co chodzi (albo Adze, na jedno wychodzi). Normalnie beksy sie robicie jak nie wiem co..
Pij mleko! -
Anonim
Słyszałam, że we wrześniu też będą dni Lubina, bo tych nie organizował KGHM. To było LUBIĘ LUBIN LATEM, organizowane przez portal Lubin On-line. Wiecie coś na ten temat? -
Anonim
dopisek do poprzedniej wypowiedzi: albo portal spotkajmy się lubin.pl. Nie wiem dokładnie, który to był portal. -
Salemka
Ja niestety nie wiem dokladnie jak to bylo, ale jakby we wrzesniu byly, to bardzo bym sie cieszyua :D -
Makarena
A jak podoba się wam perspektywa Dni Lubina 2005? "Gwiazda wieczoru: Pudelsi" - ^^ -
atn
-
Ymarg
A tam, może być. Chociaż.. nie przepadam, ale zawsze lepsi Pudelsi niż Bajm; ) -
atn
Jak kto woli.
Ja ani za tym, ani za tym nie przepadam, ale wolałbym Bajm. [; -
Makarena
-
Salemka
Pudelsi, czy Bajm(jesli tak to bedzie kicha), In- grid? hmm.. pewnie moj tato na to pojdzie; ] ale ponoc ma byc Szymon Wydra(to juz lepiej :D) -
Ymarg
Mam nadzieję, że będzie fajnie, i że nie będzie jakiś debilnych ludzi szukających zaczepki czy coś..
No, i mam nadziję, że w sobotę nie będę pracował, bo jak w piątek będę wracał z festynu, to chyba prosto do pracy :P Nie no, aż tak późno to nie, ale i tak będę umierał ze zmęczenia.. -
Makarena
Ludzie tzw będą bo to w koncu Festyn miejski :P
Aha no to umrzesz przynajmniej ogladając jakiś koncercik fajny :] -
nEz
-
atn
-
Makarena
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Lubin