-
Anonim
od rzu przepraszam jeśłi był taki temat ale wyszukiwarka mi nie działa:|
co d tematu co chciałybyście znaleść w lumpie?
ja np ogrodniczki niebieskie w maire odcisle<jak na ogrodniczki>:) -
Gacuchna
coś a la żakiet, najlepiej w kratkę, albo kratkowane spodnie. przede mną wakacyjne wojaże, więc może się uda xD -
Rocia
oj,moim najwiekszym marzeniem juz od dawna jest saszetka rozowa,lub w jakies kropki czy paseczki.... albo jakas inna byle saszetka i byle nie biala .czarna ujdzie :P no i bluzeczki w kropki... bosz..tyle juz szukam i nic :( jakby ktos mial cos z tego zobaczyl to prosze o pilny kontakt xD xD hehehe
piszcie o czym Wy marzycie.. jak znajde to od razu powiadomie; ) -
Anonim
-
-
abyss
-
Anonim
Poloówkę Fred Perry. Raz już miałem w zasięgu ręki, ale kolor "Take me to the gay bar" ech... -
Piotrek
-
Anonim
ja widziałam coś podobnego ale granatową i z takiego poliestrowego materiału (jakto kiedyś się dresiki szyło) i suwak był biały, bez kaptura. ale to w zeszłym tygodniu na Ogrodowej więc pewnie teraz już nie ma...
a mi się marzy polarek - cieplutki, milutki i w rozmiarze S. a jakby był fioletowy albo ecru na suwak to by było idealnie.
a gdybym jeszcze wpadła na sztormiak, solidny, mógłby być nawet troszkę zużyty... ach... te marzenia... :) -
Aga
>Neyoam napisał
>Bluzę taką:
> http://allegro.pl/item107337157_adi...
>
>,albo taką samą tyle że czerwoną,bez
>kaptura.
niedawno bluzę czerwoną w tym stylu sprzedałam; )
-
Masia
-
Masia
-
Anonim
-
Sylwia
-
Ludwiś
uhh nie lubie kagurek:/ ale w sumie nie musze.. ja marze o jakimś bolerku i nowej katanie badz kurtce jeansowej ze stojką. Niebieskie albo turkusowe buciki też by się przydały:) wielką czarną skórzaną torbą również nie pogardze.. -
sok kiwi
moje marznie to biala bluzka w czarne lub czerwone kropki lub czarna w biale kropki, bluzka w pomaranczoro-czerwone paski lub w czarno biale, albo w ogle w paski :D, bluzka z czacha, najlepiej taka duza na plecach <marzyciel> i jakis fajny pasek. Oki to wszystko jak na razie chyba. aaa i czarna bluzka z jakims fajnym nadrukiem takim jakims :P:P -
Anonim
moje marzenia:
*koszulka w szachownice
*ramoneska z cwiekami
*krawat czarny w czerwone groszki
*bluza z kapturem i kieszenią kangurkiem w pomaranczowo-zielone paski
*szelki w szachownice
*kaszkiet czerwony
*pasek z ćwiekami
no to tak na dobry początek. -
Paulina
Marzą mi się cygaretki, niski stan, jeasnowe ciemne, najchętniej Diesel'a albo Pepe Jeans, bo są najwytrzymalsze.
Poza tym jakąś ładną kopertową torebeczkę, najchętniej czarną z kokardką :)
ach i takie marzenie już naprawdę z nieba, to sukienkę jakąś wieczorową - prostą, czarną :) -
Legalna Siostra
moje marzenia są nastepujące:
mała czarna, spodnice w grochy, rozne krotkie rozszezane spodnice, w lamparta i inne zwierzece spodniec, zwerzane spodnice przed kolano (ale nie biorowe), koszulki polo rozne, bulzy rozpinane z kapturami, zwezane i proste spodnie. ogolnie rozne bajery -
Kajuta Forrester
ech no marynarka z aksamitu, czarna albo fioletowa.... zresztą żółta albo różowa też mogłaby być....nie mogę trafić od paru lat:/ -
Anonim
hym chciałabym znalesc jeszcze koszule polo czarno z zółtym kołnierzykiem i widne jenasy rurki a i jeszce marze o opasce na włosy z szachownice;]