Lumpeksy, secondhandy! [10204]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

od rzu przepraszam jeśłi był taki temat ale wyszukiwarka mi nie działa:|

co d tematu co chciałybyście znaleść w lumpie?
    ja np ogrodniczki niebieskie w maire odcisle<jak na ogrodniczki>:)
  • Gacuchna

coś a la żakiet, najlepiej w kratkę, albo kratkowane spodnie. przede mną wakacyjne wojaże, więc może się uda xD
  • Rocia

oj,moim najwiekszym marzeniem juz od dawna jest saszetka rozowa,lub w jakies kropki czy paseczki.... albo jakas inna byle saszetka i byle nie biala .czarna ujdzie :P no i bluzeczki w kropki... bosz..tyle juz szukam i nic :( jakby ktos mial cos z tego zobaczyl to prosze o pilny kontakt xD xD hehehe

piszcie o czym Wy marzycie.. jak znajde to od razu powiadomie; )
  • Anonim

a mi się marzy stylowy mężczyzna za ladą, pf.
  • abyss

jakis fajny windstoperek :)
  • Anonim

Poloówkę Fred Perry. Raz już miałem w zasięgu ręki, ale kolor "Take me to the gay bar" ech...
  • Piotrek

Bluzę taką:
    http://allegro.pl/item107337157_adi...

,albo taką samą tyle że czerwoną,bez kaptura.
  • Anonim

ja widziałam coś podobnego ale granatową i z takiego poliestrowego materiału (jakto kiedyś się dresiki szyło) i suwak był biały, bez kaptura. ale to w zeszłym tygodniu na Ogrodowej więc pewnie teraz już nie ma...

a mi się marzy polarek - cieplutki, milutki i w rozmiarze S. a jakby był fioletowy albo ecru na suwak to by było idealnie.
    a gdybym jeszcze wpadła na sztormiak, solidny, mógłby być nawet troszkę zużyty... ach... te marzenia... :)
  • Aga

>Neyoam napisał
    >Bluzę taką:
    > http://allegro.pl/item107337157_adi...
    >
    >,albo taką samą tyle że czerwoną,bez
    >kaptura.

niedawno bluzę czerwoną w tym stylu sprzedałam; )
  • Masia

A ja szukam ostatnio ale-babcino torebki :) i mini spódnicy.
  • Masia

Jutro idę polować bo już czas:D
  • Anonim

jakaś czarna,cienka kurteczka na letnie wieczory; P
  • Sylwia

Szukam kurtki kangurki . Wszedzie same meskie sa:(((((
  • Ludwiś

uhh nie lubie kagurek:/ ale w sumie nie musze.. ja marze o jakimś bolerku i nowej katanie badz kurtce jeansowej ze stojką. Niebieskie albo turkusowe buciki też by się przydały:) wielką czarną skórzaną torbą również nie pogardze..
  • sok kiwi

moje marznie to biala bluzka w czarne lub czerwone kropki lub czarna w biale kropki, bluzka w pomaranczoro-czerwone paski lub w czarno biale, albo w ogle w paski :D, bluzka z czacha, najlepiej taka duza na plecach <marzyciel> i jakis fajny pasek. Oki to wszystko jak na razie chyba. aaa i czarna bluzka z jakims fajnym nadrukiem takim jakims :P:P
  • Anonim

moje marzenia:
    *koszulka w szachownice
    *ramoneska z cwiekami
    *krawat czarny w czerwone groszki
    *bluza z kapturem i kieszenią kangurkiem w pomaranczowo-zielone paski
    *szelki w szachownice
    *kaszkiet czerwony
    *pasek z ćwiekami

no to tak na dobry początek.
  • Paulina

Marzą mi się cygaretki, niski stan, jeasnowe ciemne, najchętniej Diesel'a albo Pepe Jeans, bo są najwytrzymalsze.

Poza tym jakąś ładną kopertową torebeczkę, najchętniej czarną z kokardką :)

ach i takie marzenie już naprawdę z nieba, to sukienkę jakąś wieczorową - prostą, czarną :)
  • Legalna Siostra

moje marzenia są nastepujące:
    mała czarna, spodnice w grochy, rozne krotkie rozszezane spodnice, w lamparta i inne zwierzece spodniec, zwerzane spodnice przed kolano (ale nie biorowe), koszulki polo rozne, bulzy rozpinane z kapturami, zwezane i proste spodnie. ogolnie rozne bajery
  • Kajuta Forrester

ech no marynarka z aksamitu, czarna albo fioletowa.... zresztą żółta albo różowa też mogłaby być....nie mogę trafić od paru lat:/
  • Anonim

hym chciałabym znalesc jeszcze koszule polo czarno z zółtym kołnierzykiem i widne jenasy rurki a i jeszce marze o opasce na włosy z szachownice;]
| |

Lumpeksy, secondhandy, szmateksy, ciuchlandy........., jak zwał tak zwał. Wiadomo, że chodzi o t..

Fotki

Miejsca grona (15)