Lumpeksy, secondhandy! [10204]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anioł samotny...

Wpisujcie, co ostatnio kupiliście i za ile w lumpku :))

Ja zacznę :))

Kurtkę dżinsową obszytą koralikami i spodnie bojówki Vero Moda za 18,90zł oraz 3 koszulki za yyy 10zł plus lniana spódniczka biała. A to wszytściuteńko na wagę we Wrocku :))))))))))
  • i tak to jakoś jest...

swterek - bluza aksamitna za jakieś 10 zł i bluzka (szkoda trochę że taka jakby brązowa ale da się przeżyć...) z super szerokimi rękawami :D za 8 :] i też wszytko na wagę na wagę :)

aaa no i wczoraj na Polach chsteczke albo szal - jak zwał tak zwał ale taką śliczniusią długa i czarną :)
  • krystyna wiecznie młoda

Wczoraj na Polach trzy bluzkido chodzenia na codzień i jedną taką błyszczącą pod marynarke, a w sobotę rybaczki dzinsowe, spodnie dżinsowe, kurteczkę dZinsową, torebkę dżinsową z czerwonym wykończeniem za grosze
  • mru

Me Myself and I - ciesze się, że Ci szal przypadł:]
  • mru

Me Myself and I - ciesze się, że Ci szal przypadł:]
  • Anonim

a wlasnie:) ja moge jakes husty przynies:)
  • Anonim

ja nic, ale dzisiaj się chyba do secondhandu wybieram.; >
  • Suzie

Koszulke benetona za 3zl, koszule z krotkimi rekawkami za 1zl, sweterek H&M 3zl a wczesniej oldschoolowa bluze adidasa za 17 zl:D
  • Ania DeGie

Suzie--> gdzie łazisz w lodzi?
  • olga.

śliczny krawat w butelki
  • lazy

ciekawą bluzeczkę za 4zł, krótkie spodenki za 6 zł:)
  • profil w likwidacji

piękne spodnie Pierre Cardin
    jedyne 17 zł
  • glass.

piekny sztruksowy bronzowy gorset h&m za 12pln!jest idealny!
  • Ἀμφιτρίτη

piękną brązową bluzke z wielkimi i szerokimi rękawami
    akurat na sztuki za 20 zl
  • Anonim

a ja dziś cztery pozytywne bluzki za 34 zł; >
  • ★ Burnout zwana Izą ★

ojej, Arille, Ty tutaj?? wow
  • Anonim

cudnej urody spodenki z oslizgłego, lejącego się, srebrno-stalowego materiału, sznureczki wiązane nad kostką, szarawary + lata 7o-te. git.
  • Anonim

A ja dziś lniane beżowe spodenki za 9 zł, bezfirmowe.

Super czarna mini H&M za 3 zł.

Siatka beżowa VERO MODA 2 zł i spódnica prześwitująca VERO MODA za 1 zł.

Się cieszę. :)
  • Anonim

hmm moje dzisiejsze zakupy to 5 bluzek , z czego jedna niestety nie jest dla mnie tylko dla mamy :( wielka szkoda bo jest boska :D łączna cena to 15,15 gr :) dwie bluzeczki były z H&M a trzy pozostałe miały obcięte metki !! wszystko zostało kupione w szmateksie na ul. Chłodnej, który gorąco polecam bo jeszcze się nie zdarzyło żebym nie znalazła tam czegoś ciekawego !! zawsze wychodze z nową zdobyczą :)
  • Emdżej

a ja ostatnio....oj to było dawno...możliwe, zę sie jż pochwiliłam...
    Oj taka boską koszulę w krate dla chłopców i bokserki w kratkę...Jak ja to lubię łączna kwota...7. 40 zł. w sklepie lini "CIUCHY" na Uni Lubelskiej
| |

Lumpeksy, secondhandy, szmateksy, ciuchlandy........., jak zwał tak zwał. Wiadomo, że chodzi o t..

Fotki

Miejsca grona (15)