-
Anioł samotny...
Wpisujcie, co ostatnio kupiliście i za ile w lumpku :))
Ja zacznę :))
Kurtkę dżinsową obszytą koralikami i spodnie bojówki Vero Moda za 18,90zł oraz 3 koszulki za yyy 10zł plus lniana spódniczka biała. A to wszytściuteńko na wagę we Wrocku :)))))))))) -
i tak to jakoś jest...
swterek - bluza aksamitna za jakieś 10 zł i bluzka (szkoda trochę że taka jakby brązowa ale da się przeżyć...) z super szerokimi rękawami :D za 8 :] i też wszytko na wagę na wagę :)
aaa no i wczoraj na Polach chsteczke albo szal - jak zwał tak zwał ale taką śliczniusią długa i czarną :) -
krystyna wiecznie młoda
Wczoraj na Polach trzy bluzkido chodzenia na codzień i jedną taką błyszczącą pod marynarke, a w sobotę rybaczki dzinsowe, spodnie dżinsowe, kurteczkę dZinsową, torebkę dżinsową z czerwonym wykończeniem za grosze -
mru
-
-
mru
-
Anonim
-
Anonim
-
Suzie
Koszulke benetona za 3zl, koszule z krotkimi rekawkami za 1zl, sweterek H&M 3zl a wczesniej oldschoolowa bluze adidasa za 17 zl:D -
Ania DeGie
-
olga.
-
lazy
-
profil w likwidacji
-
glass.
-
Ἀμφιτρίτη
piękną brązową bluzke z wielkimi i szerokimi rękawami
akurat na sztuki za 20 zl -
Anonim
-
★ Burnout zwana Izą ★
-
Anonim
cudnej urody spodenki z oslizgłego, lejącego się, srebrno-stalowego materiału, sznureczki wiązane nad kostką, szarawary + lata 7o-te. git. -
Anonim
A ja dziś lniane beżowe spodenki za 9 zł, bezfirmowe.
Super czarna mini H&M za 3 zł.
Siatka beżowa VERO MODA 2 zł i spódnica prześwitująca VERO MODA za 1 zł.
Się cieszę. :) -
Anonim
hmm moje dzisiejsze zakupy to 5 bluzek , z czego jedna niestety nie jest dla mnie tylko dla mamy :( wielka szkoda bo jest boska :D łączna cena to 15,15 gr :) dwie bluzeczki były z H&M a trzy pozostałe miały obcięte metki !! wszystko zostało kupione w szmateksie na ul. Chłodnej, który gorąco polecam bo jeszcze się nie zdarzyło żebym nie znalazła tam czegoś ciekawego !! zawsze wychodze z nową zdobyczą :) -
Emdżej
a ja ostatnio....oj to było dawno...możliwe, zę sie jż pochwiliłam...
Oj taka boską koszulę w krate dla chłopców i bokserki w kratkę...Jak ja to lubię łączna kwota...7. 40 zł. w sklepie lini "CIUCHY" na Uni Lubelskiej