Lumpeksy, secondhandy! [10204]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • hejtruskawki.

cholera na ostrowskiego byl ten mega wielki. i zawsze cos fajnego sie wygrzebalo. ale przeniesono go gdzies indziej... a gdzie?
  • Grono.Net

z ostrowskiego przeniesiono na horbaczewskiego,
    filia gigant jest tez na nyskiej, osobiście ten wolę
    /dłuuuugie godz mogę grzebać/
  • Grono.Net

hm to moze my sie aps kiedys na grzebanie wybierzemy;) a podobno-jakos nie mam czasu sprawdzic- gdzies przy grunwaldzkim francuskie torebki mozna drapnac.....
  • hejtruskawki.

pomimo ze do tej pory chodzilam na samotne grzebanie; -)... to bardzo chetnie.
    a tak w ogole to pania apsare kojarze z mekki.

bywajcie.
  • Grono.Net

patrz Aps, a to sie porobilo;)
  • hejtruskawki.

haha. ale nieqmata jestem.
  • Anonim

hmm,slyszalam ze we wroclawiu sa najlepsze ciuchlandy,mnostwo znajomych ma super ciuchy tam kupione
  • Grono.Net

hihi, na lumpeksowe wycieczki to ja bardzo chętnie :)

...a z tym zagłębiem to w sumie fakt, bo jak sobie tak wyliczę ilość miejsc nie-do-pominięcia to tego jest tyle ze hohoho

++
    licja: klabing ziomy; )
  • Anonim

no wiec zacznij wypisywac...po to takie grono;)
  • 10480

kurde ja znam pare fajnych adresow ale nie wiem czy moge podac bo mi wszystko sprzatniecie sprzed nosa; D

• 10480

ale dobra podam wiec jest jakis duzy na braniborskiej... w tym domu handlowym latwo pozna bo ma mega wielki baner na dachu; )

numer dwa ale to perelka kocham tam chodzic bo codziennie maja dostawe i czesto jakies promocje, np we wtorki wszystko 50% off na sztuki ale bardzo tanio, np koszulki i lekkie swetry za 2zl o! a jest on na ulicy trzebnickiej za wiaduktem w takim budynku z czerwonej ceglu, to jakas szkola jest... ale mozna znalesc wszystko paski, torebki, ostatnio nawet zakupilismy z kolega kimono! LOL

nr 3 "rzecz niespospolita" na traugutta przy placu zgody - tam raczej rzeczy i dodatki wizytowe, perly, buty na koturnach, torby, paski ehh trzeba zobaczyc
  • miss PGRu

nareszcie coś konkretnego! =]
  • glass.

już mówiłam wcześniej.wyżej.winnym temacie.na kosmonautów jest fantazja.w takiej wielkiej hali.poLecam!dokładnej ulicy nie znam niestety!
    pozdrownienjah
  • miss PGRu

Ja z racji, że mam blisko, chadzam do Giganta na Hirszfelda (Zaporoska) w takim handlowym kwadracie obok VIII LO. Częste dostawy, postarali się nawet o 3 czy 4 nowe przymierzalnie; ). Kiedyś więcej fajnych rzeczy wygrzebywałam, ale teraz też od czasu do czasu coś znajduję. Kupiłam tam sporo spódnic, krawatów, trochę pasków i torebek.
  • 10480

aha i jeszcze jest jeden wielki w magazynach kolejowych na pulaskiego, duzy i sa fajne przeceny dostaw co tydzien po 2 dniach 50% po 4 dniach 75% off; )
  • Grono.Net

wczoraj przetestowałam ta braniborską i faktycznie, ach, ach :)
    wyniosłam spódnice bennettona, zamszową przepiekną 3/4, sweterek h&m i dwie inne spódniczki i wszystko za 18pln :))))

tego na trzebnickiej nie lubie, jakos próbowałam zaglądac i nigdy nic nie było/ ale w paskach tam nie grzebałam więc może pod tym katem sie przejdę/

.....ja bardzo lubię na nyskiej/ gdzie tydz temu na wadze znalazłam spódnice burberry :)/ i hirszfelda też/ choć wycenione i często ciut za duzo jak na mój gust, ale perełki sie trafiają/ i malutki na zawalnej i na kasprowicza naprzeciwko petli A

na nowym dworze jest chyba fajny jeden, dawno nie byłam, ale pare lat temu kupiłam świetny płaszcz tam
  • easy like sunday morning

hej :) witajcie (ja tu nowa jestem, no!; ) )
    moge zareklamowac sklep w bunkrze kolo dworca glownego pkp od strony ul.suchej (jak sie idzie w strone swobodnej czy jakos tak-- na scianie jest wielki napis wymalowany "odziez z importu"), ciuchy sa rozne i niebzyt tam "sterylnie" ale mozna dokopac sie do jakis rodzynkow (zageszczenie szmat na metr kwadratowy jest spore), duzo ciuchow na jakies "shitty party the 80's collection"

w okolicach grunwaldzkiego jest, w moim mniemaniu, "trojkat lumpexowy"- w tym na szczczytnickiej obok siebie sa 3 (takie jakby "exclusif" wiec nie za tanie) i jeszcze przecznice obok, na ladnej (taki dla tych co zaduchu lumpowego nie lubia)- tam sie zdarzaja smieszne rzeczy.. jeszcze jest na "manhattanie" (w jednym z tych betonowych obmierzlych wiezowcow z okraglymi oknami) a pod blokami tymi(parking), kolo przejscia dla pieszych otworzyli jakis nowy ale jeszcze nie mialam okazji wlezc.

na razie tyle
    zycze milego przekopywania stert; )
  • Anonim

aaa zardzewiwla sie zdenerwowala:)

i w Rykach tez nic!
    jak nie ma nic to moze swoj biznes rozkrecisz? ja tak zrobie juz niedlugo, ale nie w czestochowie nie;)
  • 10480

a na ruskiej otworzyli jakis nowy ale jeszcze nie zorientowalem sie co i jak.
    poza tym na skrzyzowaniu jednosci narodowej i probusa jest fajny (z wygladu i wystroju) nazywa sie szafa
  • 10480

no wlasnie takie mialem obawy, ale w sumie co mi tam.. ja i tak nie mam kasy nawet na lumpeksy; ) a'propos wojtka rodzice otwieraja lumpeks, ale w zielonej! LOL
  • 1
  • 2
| |

Lumpeksy, secondhandy, szmateksy, ciuchlandy........., jak zwał tak zwał. Wiadomo, że chodzi o t..

Fotki

Miejsca grona (15)