Lumpeksy, secondhandy! [10204]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 007 Tomek Richardson aka Bond

No ciekaw jestem jakie sa najlepsze Lumpeksy wg Was w Warszawie?Ktore tanie ktore drogie ktore oryginalne?Ktore dla ludzi ktorzy chodza do takich sklepow bo chca znalezc cos niepowtarzalnego a nie dlatego ze na inne ich nie stac.
  • SZPILA

Z pewnoscia nie polecam tego kolo pl.Zbawiciela... no chyba ze na bal (sukni jest tam pod dostatkiem) lub rozmary XXL. Jesli chodzi o dodatki - brak.
  • Maś

Ani sieci CIUCHY, same szmaty....eh...
  • Marzena Pieńkowska

czasami na rondzie wiatraczna ...mozna cos znalesc...ale w dniu dostawy trzeba isc z obstawa bo wsciekle baby wyrywaja sobie ciuchy,....ehhhh
  • Maś

O; )
    A gdzie dokładniej przy rondzie, bo to moje okolice...może wpadne; )
    Z góry dziękuję za informacje; P
  • Topola Fleur du Sang

Faktycznie przy rondzie Wiatraczna jest niezły. I zaraz niedaleko na Grochowskiej koło poczty otworzyli taki duży, też jest całkiem w porządku. Ale ogólnie Wawa to drogie miasto na tanie ciuchy. W Lublinie dajmy na to za kilo płaci się 12 zł a w Wawie 40 :(
  • Maś

Najlepsze sa ciuchogrzebalnie na wsiach i w małych miastach; ]
    Markowe niezniszczone dzinsy po 10 zł :]!!
  • Maś

Ale w którą strone grochowskiej?Kurcze!To są moje okolice a ja nic nie wiem!!
  • Topola Fleur du Sang

Ten nowy jest dokładnie na przeciwko Grochowskiej 231. Taki duży żółty, zaraz koło poczty. A na Wiatracznej to mi trochę ciężko wytłumaczyć gdzie. Mniej więcej na przeciwko przystanku tramwajowego (9, 22,24), zaraz koło przejścia dla pieszych, też od strony tego żółtego lumpeksu a nie od uniwersamu. Yyy, zrobię zdjęcie i gdzieś wrzucę; -)
  • just KARLA

ten na wiatracznej jest dwupiętrowy, na nim napisy "kiermasz odziezy"
    ja osobiscie lubie sobie czasem poszerac na ogrodowej - mozna znalezc cos fajnego, czasem jeszcze z metka :)
  • Topola Fleur du Sang

O to trzeba się przejść! Ja to mam fajnie. W Wawie mieszkam od niedawna więc każdy ciuchland na ulicy to nowość. A mój facet tylko co chwilę słyszy:" Ooooo! Ciuchland! Idziemy!" :D
  • Maś

:)

Już kojarze i z pewnością trafię...dzieki!
  • marta anna weronika

to i ja pojde:)
  • Grono.Net

wiecej wiecej adresow? cos interesujacego sie znajdzie w rejonach srodmiescia, woli? bo ja niezorientowana totalnie...
  • Adaś

W warszawie z tego co widzialem - Drogo i malo.

jak by ktos smigal kiedys do czestochowy polecam lumpex "POLNAM" naprawde imponujacych rozmiarow a dostawa jest 3 dziennie ; )
  • Anonim

Najlepszy warszawski lumpeks znajduje się:
    Ursynów,
    niedaleko metra ursynów i Puławskiej, tam gdzie kończy sie mur wyścigów (ul. Romera, naprzeciw kredyt Banku; ten BLIŻEJ Puławskiej, bo są dwa)
    Dużo firmowych i oryginalnych ciuchów; 36 zeta za kg po dostawie, a później obnizają. Ubrania na wieszakach, przestronny, więc łatwo wybierać. Prowadzi go super sympatyczny facet, który jak widac ma gust. Polecem każdemu, kto znajdzie się w okolicach! Jest naprawdę świetny!
    ja odwiedzam go ostatni rzadziej, bo zawsze wychodzę stamtąd z pustym portfelem i wielkimi siatami :)
  • A N

czy ta dostawa jest w jakis okreslony dzien tyg? jesli tak to jaki to dzien?
  • Karmela

dwa tygodnie temu spedzilam caly piatek na poszukiwaniu fajnych ciuszkow na balange, zwiedzilam wiekszosc 'sklepow' w wawie, generalnie tylko ten w podworzy na rogu Jana Pawla i Solidarnosci jest ciekawy i mozna tam cos kupic, na reszte mam strasznego nerwa, moze dlatego, ze nie jestem przyzwyczajona do grzebania i przerzucania tony ciuchow bez rezultatu
    co prawda nie jest za tani, ale polecam
    oraz w grodzisku Mazowieckim, sa dwa, godne uwagi, z rewelacyjnymi ciuchami, lekki oldskul ale tanio
  • Shent

Madeleine,

Blizej Pulawskiej czy metra ursynow?
    Jak wyjde z metra ursynow to spokojnie dojde na piechote?
  • Anonim

a ja dziś wybieram się na mały rajdzik po lumpkach w poszukliwaniu fajnych spodni....
    mam nadzieje ze coś znajde bo w "zwykłych"sklepach nic a nic.....;)
| |

Lumpeksy, secondhandy, szmateksy, ciuchlandy........., jak zwał tak zwał. Wiadomo, że chodzi o t..

Fotki

Miejsca grona (15)