Lumpeksy, secondhandy! [10204]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ◄Насмешник►

Jakie były wasze najlepsze zakupy
  • ◄Насмешник►

Mi się udało kupić spodenki AKADEMIKSA za 40zł nowe w sklepie kosztują 240zł
  • Setsuka

wiele by wymieniac-zazwyczaj kazde są takie :)
  • Madziulka

heheh jest tego trosze, ale jesli patrzac cenowo tospodnie ONly zaplacilam za nie 40zł. a w sklepie byly za 320 zł. :)
  • Anonim

jeżeli patrząc po zaoszczedzonej kasie to... mam kilka polówek Lacoste, koszulkę, D&G i esprita i spodenki Abercrobie - pewnie kilka ładnych złociszy zaoszczedziłam... ale z każdej rzeczy cieszę sie równie szczerze:D
  • Anonim

jeżeli patrząc po zaoszczedzonej kasie to... mam kilka polówek Lacoste, koszulkę, D&G i esprita i spodenki Abercrobie - pewnie kilka ładnych złociszy zaoszczedziłam... ale z każdej rzeczy cieszę sie równie szczerze:D
  • Lukas

spodnie Levi's-unikatowe-robione na kant za 26zł....normalnie 300zł!duma mojej szafy:)
  • *Marzena*

oj ja tez na pewno zaoszceędziłam sporo kasy...ale takiej najzaszczytniejszej rzeczy w szafie...hmmm...chyba nie mam,a zresztą dużo by wymieniać...ogólnie full rzeczy benettona i marks&spencer
  • Anonim

mi też zasadniczo cię żko wybrać tę najlepszą z najlepszych szmatek.....tyle ich jest
    kto mi kupi szafę?
  • Anonim

koszula bossa z nowej kolekcji za 6.50
  • Anonim

Jak coś nie ma metki, to nie kupujecie?
  • filip, the absinth maker.

ja kupilem dzisiaj spodnie gap-a bez metki;P
  • Kasia

ja kupuje, ale lubie znać firme....ale nie jest to wyznacznikiem

przeciez caly w tym urok zeby wyszperac cos cennego w stercie zwyklych bezwartosciowych szmatek:] ale oczywiscie jakby trafilo sie jakies cudenko firmy kurwex z Zamoscia to tez bym wzial, tylko chyba jest jakis powod dla ktorego te drogie firmy zatrudniaja najlepszych projektantow i uzywaja materialow najlepszego gatunku co w polaczeniu daje produkt najwyzszej klasy ktorym potem bedziemy mogli cieszyc sie przez dluzszy czas niz jeden sezon... no to ja ide do szkoly:(
  • Anonim

hmm... ja mam kilka"bezwartoścoiwych" szmatek, których bym nie zamieniła nigdy w życiu na "jakieś-tam-orginały" ale temat tak się sam jakoś skierował na ciuchy, na których "zarobiliśmy' kasę kupując je w lumpach
  • Małgośka

moje najlepsze to jak na razie właśnie z metkami; P
    dwa sweterki za 6 zł każdy jeden benetona drugi marks&spencer , no i żakiecik H&M za 20 zeta;)
  • Anonim

koszule znalazłem przypadkiem i jest boska. ale mam full bezmetkowców które kocham.
  • ◄Насмешник►

Kupa ludzi stwierdza is Lumexy to lipa dla biedaków.Ale to nieprawda.Można kupic sporo spoko ciuchów.Ostatni zakup z takich bajeranckich to bluza i spodnie z Limitowanej eycji WU WEAR.W polsce nieosiągalne praktycznie.A w Lumpexie na wiosce za 20zł cały zestaw.stan super.Z tego byłem dumny i zawsze bede.

O

ta ludzie gadaja tak na te lumpeksy a sie qrde ruszyc od tloku nie da np. na swietokrzyskiej...
  • Anonim

ja kupuje w lumpeksach rzeczy ktore kupiłabym tez w "zwykłym" sklepie. bo co to za roznica? ludzie mysla ze z lumpow muszą być rzeczy gorsze, brzydkie i zniszczone. ale chyba kazdy z nas wie ze to obrzydliwe kłamstwo ^^ a co do mojego ulubionego ciuszka- jest to "bezmetkowiec" spodniczka przed kolano taki pluszowy lampart i jeszcze masa innych rzeczy mi. oldschoolowe bluzy ktore ewidentnie rządzą !
| |

Lumpeksy, secondhandy, szmateksy, ciuchlandy........., jak zwał tak zwał. Wiadomo, że chodzi o t..

Fotki

Miejsca grona (15)