-
Fruzia sadłowska herbu Korybut
a wiec moze ktos ma cos co chce sprzedac bo nie chodzi a jest to w satnie nadajacym sie do chodzenia!!! moze zaczne:rozowa bluzeczke z zolty napisem "HEAVENLY BODY"i duza rowniez zolta 7 (crrop town) -
Anonim
kochani mam mase markowych ciuchow (wiktoria juz wtajemniczona; )) ale za duzo by opisywac na gronie wiec piszcie bezposrednio do mnie! po krotce: d&g, ck, trussardi, tommy hilfiger... akcesoria rowniez sie znajda. i markowe kosmetyki (lancome, guerlain...) mniej lub bardziej uzywane. no i pewnie troche mniej markowych rzeczy typu solar. -
yuShi
mnie interesują paseczki, takie w stylu vintage, jak po dziadku, jakby podniszczone, ze skórki, takei klimaty, ale oczywiscie innymi orginalnymi nie pogardze:) -
pola la
ja pilnie szukam rzeczy w stylu lat 20-30. ale to dawno strasznie bylo i malo co sie zachowalo :( -
-
sajgonka
-
Anonim
wieczorowe powiadasz? mam dwir sukienki do sprzedania, nowe, ani razu nie chodzone, jedna satyna jedwabna, druga satyna.
A teraz krótki opis:
1. w stylu chińskim tzn ze stójką, bez rękawów, dł. do kolana, kolor czarny,ma piękny haft idący od szyji aż badajże do kolan, przez środek sukienki; haft kwiatowy, w kolorze srebno- beżowo- brązowym. Sukienka po bokach ma wstawki ze srebnej satyny. Rozmiar s/m ( kwestia wymiarów).
2. Prosta,elegancka, czarna , z grubszej i cięższej satyny, odcinana pod biustem satynową wstążka, dalej bardziej rozłożysta, do kolan, na ramiączkach, rozmiar s/m.nowa z metkami.
Mam także suknię balową, gorset + spódnica
w kolorze grafitowo czarnym, używana przezemnie dwa razy. spódnica do ziemi, przy robieniu kroków pięknie wiruje i faluje. gorset prosty, z fiżbinami, wiązany z tyłu, dekold łódkowaty, zakończony szpicami, bez ramiączek. materiał cieżka satyna. ma pewiem defekt - fiżbiny troszkę się odkształciły, dopasowały do mojej figury, ale myślę że można je wyprostować. ewentulanie jeśli nie bedzie ci to odpowiadało moge sprzedać sama spódnice.
jeśli chcesz zdjecia to napisz :).
za 1 zapłaciłam 150 zł, sprzedam za powiedzmy 80 zł( nowa, tylko bez metki)
za 2 zapłaciłam 135 zł( na metce cena) sprzedam za 90/100 zł
za 3 zapłaciłam 300 zł
sprzedam za 150/160 zł
Ceny podlegają negocjaji i dużym upustom :) -
Anonim
-
((^^))qna((^^))
Ja szukam kurtki takiej nadajacej sie na zile
najchetniej jakis fajny oldschool, jakies wstawki,szerokie sciagacze.Moze ktos ma??
-
Anonim
-
co do wieczorowych to mam spodniece z tafty + gorset(spodnica bordowa a gorset ecru)calosc 150zl lub oddzielnie
mam rowniez sukienke welurowa dluga z odslonietymi ramionami 50zl -
Olik
ja mam mnostwo koszulek polo, t-shirtow , spodniczek i spodnie sie znajda wszystko w rozmiarach S/M
bluz tez mam kilka, wiekszosc markowe H&M, vero moda, zara, terranova itp :] -
a mam tez kurtke lekko ocieplana przejsciowa jeansowa ze sciagaczami szerokimi
-
((^^))qna((^^))
Dzieki ale przejsciowe mam chce cos cieplejdzego i nie jeans, cos sliskiego; D
Co do swetrow poszukam czegos , mam jakies tam; ] -
.
no to i ja cos zaoferuje- mam do sprzedania kolo 50 bluzek wszelkiego rodzaju (w tym kilka koszul). wiekszosc firmowa, w sensie h&m, terranova, zara itp... jakies spodnie, jeansy, ze dwie spodnice i sweterki. mam nadzieje, ze w sobote dotre z tym na namyslowska wiec zapraszam serdecznie :). albo zapraszam do pertraktacji prywatnych na gronie. ceny przystepne, rzeczy prawie nie uzywane i w ogole nie zniszczone :) -
Dorota
cóz////jeansy, bluzy, bluzeczki...głownie zara....tylko ze rozmiary 34 ewentualnie 36... -
Anonim
ja mam troche rzeczy w stylu vintage/oldschool dla dziewczyny i faceta. jak cos prosze uderzac na maila gg lub kom mieszkam w wawie wiec niema problemu z przymierzeniem. Jak cos moge wystawic na allegro.
pozdrawiam -
czarna
-
.
-
czarna
-
Anonim
giuletta, ja poszukuje jakiś sweterków, ale tez takich które nadawałyby się do pracy, jakby co to prosze na priv albo mail- martinika1@autograf.pl