-
Anonim
Czy zdarzyło sie Wam znaleźć coś w rzeczy kupionej w lumpku?
Ja ostatnio kupiłam ogromną skórzaną torbę (którą swoją drogą muszę zanieśc do renowacji albo farbowania, ale nie bardzo wiem gdzie...) i dopiero po praniu, suszeniu, kilku dniach w domku znalazłam w niej, w wewnętrznej kieszonce scyzoryk (WENGER of Switzerland <--- tak jest napisane na jego opakowaniu) :)
byłam mocno zaskoczona, a w sumie to fajnie coś takiego znaleźć:)
pozdrawiam
G. -
Maryl.
-
Poprostu Monia
ja znalazłam raz w spodniach monetę 20 pensów i noszę ją w portwelu na szczęście -
marta
jakieś dziesięc lat temu w torebce moja mama znalazła szwajcarski zegarek, dwa niezłe długopisy i jakąś tam kasę ,zegarmistrz powiedział ,że zegarek jest zajebisty i ma fajny mechanizm czy cos w tym stylu.
Ja nie znalazłam chyba nic, ostatnio znalazłam książkę w kozaku ale nie kupiłam ani książki ani kozaka. Znalazłam kiedys też w jakiejś torebce fartuch do malowania, taki z folii .i tyle. -
-
Anonim
nigdy nie maialm takich opcji.
a skzoda:)
mila pamiatka by byla:)
Marta widze ze tez profil na last.fm:) -
mrt
W spodniach kantach kupionych na Wiatraku znalazłam zaszyty w mankiecie... funt. Szkoda, że tylko w jednej nogawce. Ale spodnie mi się prawie zwróciły :] -
Anonim
-
Anonim
mój tata znalazl ostatnio w kieszeni marynarki korone szwecką i zabawkę z jajka niezpodzianki.
ja w torebce na biodra znalazłam tampon (nieużywany).
niezliczoną ilosc razy znajdowałam chusteczki do nosa, uzywane, ale wyprane (mimo to - nigdy nie skorzystałam. z tampona podobnie.) -
Anonim
Jej.. masa fajnych rzeczy...
Nie myślałam, że więcej osób poznajdywało jakieś takie gadżety:)
Liczę, że jeszcze kiedyś mi się to uda... : )
G. -
anonim
a teraz ja sie pochwale:D
a zatem!
2 pary kolczyków! jedną znalazła moja najkofańsza ancia! i podarowała mi,bo sama dziurek w uszkach nie ma!drugą parę kolczyków znalazłam ja:) poza tym jakiś długopis, zawsze gumki do włosów się trafiają, ale nie przywłaszczam sobie tego:)
no a wiecej.. hm nie pamietam.. ale kolczyki sa wyjatkowe!!!
pzdr znalazców!!! -
anonim
-
anonim
podlapalam temat i ...
co znalazlam? a raczej kogo poznalysmy na lumpie??? dziewczyne, a teraz nasza kumpele, ktora znalysmy zaledwie miesiac i pojechala z nami na wakacje do UK:) cale 2 bite upojne miesiace wakacji!!! normalnie nie do zapomnienia!!! -
Anonim
ja znalazlam jakies 3 dlugopisy, multum gumek do wlosow, kolczyka jednego i brzydkiego niestety, w torebce portfel pusty gratis w k kurce wiosennej 2,5 funta :P -
marysieńka
-
ana banana
ja znalazlam w wielkiem super wojskowym plecaku ze stelazem ( ktory to kupilismy z tata dla zartu ) mase skarbow:
koszule z odznaczeniami, jakiegos straznika, spodnie (chyba tegoz straznika) i pasek.
pasek po dzis dzien nosi brat, spodnie przepadly a koszula byla boska
niestety tez przepadla.
oprocz tego nic;/
nurtuje mnie ten funt w spodniach na kant
moze zaszyl go ktos na szczescie, albo na czarna godzine? -
mrt
-
M.art.A
-
bibi
Ja chyba mialam przyjemnosc znalezc chusteczki higieniczne i jakis gwizdek a'la pilkarski :) ... ale moze zaczne szukac wiecej :) -
LeeMoonka
znalazłam kiedys w płaszczyku dwa różne kolczyki nie za fajne i stare.. w torebce znalazlam portfelik pod kolor a w nim 2 funty; ] poza tym zdarzylo mi sie widziec w koszach walajace sie funty a nawet opakowanie podpasek :P of course nie kupilam :P -
Huitzilopochtli
dlaczego? przeciez to zagraniczne, tylko za dolary w pewexie do zdobycia:]
moja mama w spodenkach kiedys znalazla taką szmacianą laleczkę clowna, a w torbie notesik, jakieś tabletki:] i papierki (jakies paragony z hamburga czy skads)