Kino Luna [1326]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

piszcie na czym byliscie i czy warto na to isc
    nie koniecznie w lunie
    w ten sposob kazdy bedzie mogl poznac opinie innych zanim sam sie zdecyduje wybrac na danny film
  • Anonim

sorry literki mi sie placza:)

to moge zaczac
    ja ostatnio bylam na "Pamiec zlotej rybki"
    film dziwny,niby ludzie sie ciakle rozstaja , niby cierpia, ale przepelniony jest radoscia , ktora promieniuje od tych ludzi.
    niby lekki ale nie do konca
  • ursa

hehehe taaaa ja też na tym byłam ostatnio; ] uważam że film jest G E N I A L N Y
  • Anonim

za to NIKOTYNA genialna nie jest
    naciągane i kalkowane historie, gagi i - o zgrozo! - dialogi.
    piękne opakowanie od papierosów
    kiepscy aktorzy
    w skali od 1 do 10
    3
  •  WYGI 

nikotyna za samą hiszpańskość zasługuje na minimum 5, a akcja i kolor dają jej 6. wiec naprawde warto iść
  • tpk

Nikotyna dla mnie była świetna, akurat potrzebowałem mało ambitnego filmu. Nastawiłem się na klimat i humor, nie oczekiwałem ani porywającej historii, ani wspaniałej gry aktorskiej... i się nie zawiodłem. Ale są osoby, którym klimat tego filmu nie odpowiadał.
  •  WYGI 

a w kinach są filmu. lalalala :/
  • Anonim

jaka akcja
    ten film był łatwy do przewidzenia
    nuda
  • Anonim

O gustach się nie dyskutuje.
    Po za tym to miały być recenzje, a nie sentencje typu: "Ten film śmierdzi moczem".
  • ursa

widział ktoś "whisky"? co prawda byłam na tym filmie w kulturze........ale naprawde warto, choc nie polecam osobom które oczekuja od filmu jakis scen akcji; ]....wiem ze to zabrzmi dość banalnie ale jest to film o życiu........
  • Anonim

jestem moze malo na bierzaca ale ostatnio obejrzalam w strone morza...uwielbiam hiszpanskie kino a ten film(mimo ze w wielu szczegolach dosc przewidywalny)calkowicie mnie oczarowal.cudowna odmiana po amerykanskim kiczu
  • Anonim

No dobra recenzje...
    "Bezdroża" prod. USA - pozbawiona kiczu, fascynująca opowieść o miłości, kobietach i...winie, które gra tu role głównego bohatera.
    Bezpretensjonalna, zabawna, z genialnym scenariuszem, fantastycznymi kreacjami aktorskimi i rewelacyjna muzyką....NIC NA SIŁĘ, kino 100%-owe

"Nikotyna" prod. latino :)))
    Film w konwencji "kina pomyłek" i zbiegów okoliczności, okraszone gagami....w tym wypadku mało śmiesznymi, czy raczej silącymi się na śmieszne i zabawne. Sytuacje, które powinny zaskakiwać tu...są łatwe do przewidzenia, nie zaskakują. Według mnie nieudolna próba połączenia "Pulp..." i/lub "Snatch". Film "nieudany aktorsko", bez scenariusza i bez pomysłu i konsekwencji. Ja reżyserowi nie uwierzyłam. NUDA PANIE.

pzdr.
    :)))
  • Anonim

"Domy z piasku i mgly"
    polecam swietny film
  • Anonim

Byłem na Sin City.
    BOŻE co za porażka :/
    Po 15 minutach czułem lekką konsternację, po kolejnych 10 minutach zacząłem się z tego filmu śmiać. W połowie byłem już całkowicie znudzony. Pod koniec wyczekiwałem już napisów powoli zasypiając. Wychodząc z kina nie mogłem dopatrzeć się żadnych plusów w tym filmie. Dziękuje za uwagę, komiksu też nie mam zamiaru przeczytać; p
  • Anonim

Esterad>>> Recenzja po prostu bombowa;)
  • Anonim

komiksu nie warto nic nie widać widziałem próbki w przekroju :)
  • Anonim

Esterad>>> Cytuję:
    Po za tym to miały być recenzje, a nie sentencje typu: "Ten film śmierdzi moczem".

:P
  • Anonim

To co? Moja wina, że on śmierdzi ?
    I to tak śmierdzi, na kilometr, o!
    Jak jest kupa, to pisze, że jest kupa.
    Film na podstawie komiksu, który też wydaje się być kupą. Straszne. Nawet nie da się opisać fabuły, bo jest beznadziejna.
    Naprawdę mnie poraził bezsensem.
    Ciągle się strzelali, naklejali sobie plasterki, gadali basem, palili papierosy i pokazywali jędrne kobiece pośladki. I tak przemieszane.

Tylko początkowa scena, przed tytułem mi się podobała.

Naprawdę z gorszych filmów to m.in. Wojna Harta :)
  • Anonim

A wizualnie też jest nieciekawy?
  • Anonim

Dla mnie bez żadnych rewelacji.
    Napisałem, że pierwsza scena mi się podobała.
    No dobra, ten z pazurkami też dawał radę.
    Redszta całkowicie nie dawała; p
    Oczywiście to moja i tylko moja całkowicie subiektywna opinia...
  • 1
  • 2
| |

Kino Luna

• Marszałkowska 28
  • 00-639, Warszawa
  • 22 621 78 28, 628 98 65 , martyna.lach@kinoluna.pl
  • piątek-niedziela bilety w cenie 14 pln dla posiadaczy kart Grono.net i osoby towarzyszącej
  • wtorek - czwartek bilety w cenie 12 pln dla posiadaczy kart Grono.net i osoby towarzyszącej

LUNA jest wyjątkowym kinem na kulturalnej mapie Warszawy. Jako część projektu Sieci Kin Studyjnych prezentuje ambitne kino polskie, europejskie i światowe. Kino LUNA przekształca się w Centrum Artystyczne: miejsce kulturotwórcze, inicjujące projekty artystyczne, integrujące środowiska artystyczne oraz wspierające kulturę niekomercyjną. Wypełniając swoją misję, kino LUNA realizuje przedsięwzięcia z zakresu edukacji kulturalnej oraz upowszechniania sztuki współczesnej różnych dziedzin. Projekt „Poniedziałki z Teatrem Telewizji” prezentuje dorobek Teatru Telewizji. Cykl „Historia kina polskiego” przedstawia filmy największych polskich reżyserów. Kinem LUNA zarządza Instytucja Filmowa MAX-FILM S.A., której właścicielem jest Samorząd Województwa Mazowieckiego. Działalność IF MAX-FILM związana jest z promowaniem kultury, propagowaniem kinematografii polskiej i zagranicznej, dystrybucją filmów oraz zarządzaniem kinami.

Fotki

Miejsca grona (1)