LXX LO im. Aleksandra Kamińskiego [1422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

u mjenja jest wapros! kto oproznia zawartosc tajemniczej skrzynki, ktora znajduje sie na korytarzu, kolo sklepiku? hmmm? :]
  • Śpiewak

tam jest jakas skrzynka do tej pory nie zauwazylem! bardziej intryguje mnie czy pudelko ktote juz ktorys rok lezy pod biologiczna kiedykolwiek zapelnilo sie bateriami:D
  • Macki

Woźne =]
  • Anonim

Woźne?!?!?!?!?! Zartujesz?! Co przechodzę koło ich kańciapy to tylko pizze wcinają, oglądają telewizor i drapią tego wylniałego kota, który na wszystkich prycha!!
  • Katarzyna

mój kot jest jak klon tamtego;)
  • eL_I_CE_Ka

tez ma zagiety ogon pod katem 90 st?
  • Anonim

no jest taka skrzynka na przeciwko sekretariatu na dobre pomysly, czy cus takiego :-) czeka tam list do naszego ulubionego Pana Profesora Rafala Ef. :-) ktorego dzis zabraklo... z przeprowadzonego sledztwa wiemy, ze chory jest bidak... hehe :-) jestesmy ogolnie ciekawe, kto go wyciagnie i czy przekaze Feckowi! :D hehe

PS. pozdrowienia od Jelenia :D
  • Adept

ja pierdziu.. byłem w szkole.. tak chamskiego przyjęcie jakie mi zgotowała hipsz to bym się w życiu nie spodziewał :(
  • Anna

a co się stało? :( Co do tajemniczej skrzynki, to ja byłam z koleżankami w tygodniu poprzedzającym walentynki i jedna z nich bardzo chciała zaadresować pare miłych słów do pani dyrektor...; ) Ale pozostało to w sferze żartów; ]
  • ola ś.

masz cos do Kasienki droga Maniu :P jak do wielu rzeczy tak i do tego kota trzeba miec podejscie :D na mnie nie prycha :P
  • Happy Loćka

to jestes chyba jedna z niewielu osob w tej szkole, bo ja tam do Kasienki nic nie mam, ale ona ma wyraznie cos do mnie, bo na mnie zawsze prycha. a ostatnio jak wpisywalam sie do magicznego zeszytu, to wyskoczyla obok mojej reki niespodziewanie ze malo zawalu nie dostalam. na pewno zrobila to specjalnie bo mnie nie lubi:P
    Adept, czy jak byles w szkole to tez musiales wpisac sie do magiczbego zeszytu?
  • eL_I_CE_Ka

Bo ty to wogle masz podejscie do wszystkiego, od Pani "Której Nazwiska Nie Wolno Wymieniać" (z doświadczenia wynika że Sam Wiesz Kto nie lubi być bohaterem forum dyskusyjnego :P), aż po kota w szatni... ech, co znaczą kontakty, dojścia i haryzma, a później dziwią się ze afery w Polsce...
  • Adept

nie musiałem się wpisywać do niczego - nawet nie mam pojęcia o czym mówisz..
  • Adept

a od hattowej buziaka dostałem i się mnie pytała czy już mam dzieci :)
  • ola ś.

a kto lubi? :>

btw: rodziny i afer juz w to nie mieszaj :P
  • eL_I_CE_Ka

ej, ej, ej, rodziny to ty w to nie mieszaj, rodziny się nie wybiera...
  • Grono.Net

hehehe to fajna milaes opinie; ) pozdrawiam szalonego kolege
  • Anonim

na mnie tez nie prychala. i nawet rano na kolanach potrafila mi spac. nie macie podejscia; )
  • Happy Loćka

teraz sa 2 rodzaje zeszytow(dla wchodzacych i zwolnionych) i trzeba sie wpisywac jak sie wchodzi, wiec miales farta:D moja siostra jak kiedys po mnie przyszla to tez musiala sie wpisac:P dla bezpieczenstwa niby;D
    a za Waszych czasow tez byly takie zeszyty?
  • Anonim

niet. nie bylo czegos takiego. z tego co widze bylo bardziej normalnie.
    pamietam za to ze ostro ganiali za nie zmienione obuwie. koszmar; )
| |

LXX LO im.Aleksandra Kamińskiego UWAGA forum moderowane ale nie cenzurowane prosze o przemyslenie ...

LXXX Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)