-
Anonim
u mjenja jest wapros! kto oproznia zawartosc tajemniczej skrzynki, ktora znajduje sie na korytarzu, kolo sklepiku? hmmm? :] -
Śpiewak
tam jest jakas skrzynka do tej pory nie zauwazylem! bardziej intryguje mnie czy pudelko ktote juz ktorys rok lezy pod biologiczna kiedykolwiek zapelnilo sie bateriami:D -
Macki
-
Anonim
Woźne?!?!?!?!?! Zartujesz?! Co przechodzę koło ich kańciapy to tylko pizze wcinają, oglądają telewizor i drapią tego wylniałego kota, który na wszystkich prycha!! -
-
Katarzyna
-
eL_I_CE_Ka
-
Anonim
no jest taka skrzynka na przeciwko sekretariatu na dobre pomysly, czy cus takiego :-) czeka tam list do naszego ulubionego Pana Profesora Rafala Ef. :-) ktorego dzis zabraklo... z przeprowadzonego sledztwa wiemy, ze chory jest bidak... hehe :-) jestesmy ogolnie ciekawe, kto go wyciagnie i czy przekaze Feckowi! :D hehe
PS. pozdrowienia od Jelenia :D -
Adept
ja pierdziu.. byłem w szkole.. tak chamskiego przyjęcie jakie mi zgotowała hipsz to bym się w życiu nie spodziewał :( -
Anna
a co się stało? :( Co do tajemniczej skrzynki, to ja byłam z koleżankami w tygodniu poprzedzającym walentynki i jedna z nich bardzo chciała zaadresować pare miłych słów do pani dyrektor...; ) Ale pozostało to w sferze żartów; ] -
ola ś.
masz cos do Kasienki droga Maniu :P jak do wielu rzeczy tak i do tego kota trzeba miec podejscie :D na mnie nie prycha :P -
Happy Loćka
to jestes chyba jedna z niewielu osob w tej szkole, bo ja tam do Kasienki nic nie mam, ale ona ma wyraznie cos do mnie, bo na mnie zawsze prycha. a ostatnio jak wpisywalam sie do magicznego zeszytu, to wyskoczyla obok mojej reki niespodziewanie ze malo zawalu nie dostalam. na pewno zrobila to specjalnie bo mnie nie lubi:P
Adept, czy jak byles w szkole to tez musiales wpisac sie do magiczbego zeszytu? -
eL_I_CE_Ka
Bo ty to wogle masz podejscie do wszystkiego, od Pani "Której Nazwiska Nie Wolno Wymieniać" (z doświadczenia wynika że Sam Wiesz Kto nie lubi być bohaterem forum dyskusyjnego :P), aż po kota w szatni... ech, co znaczą kontakty, dojścia i haryzma, a później dziwią się ze afery w Polsce... -
Adept
nie musiałem się wpisywać do niczego - nawet nie mam pojęcia o czym mówisz.. -
Adept
a od hattowej buziaka dostałem i się mnie pytała czy już mam dzieci :) -
ola ś.
-
eL_I_CE_Ka
ej, ej, ej, rodziny to ty w to nie mieszaj, rodziny się nie wybiera... -
Grono.Net
-
Anonim
na mnie tez nie prychala. i nawet rano na kolanach potrafila mi spac. nie macie podejscia; ) -
Happy Loćka
teraz sa 2 rodzaje zeszytow(dla wchodzacych i zwolnionych) i trzeba sie wpisywac jak sie wchodzi, wiec miales farta:D moja siostra jak kiedys po mnie przyszla to tez musiala sie wpisac:P dla bezpieczenstwa niby;D
a za Waszych czasow tez byly takie zeszyty? -
Anonim
niet. nie bylo czegos takiego. z tego co widze bylo bardziej normalnie.
pamietam za to ze ostro ganiali za nie zmienione obuwie. koszmar; )