- 1
- 2
-
Ruda
mam pytanie do uczniów Kaminskiego...słyszałam, że u was w szkole panuje coś takiego jak "mafia Ursynowska"...czy to prawda? chodzi o to że "fajni" są tylko ludzie z Ursynowa, a reszta odchodzi na bok. odpiszcie .pzdr :)
-
Budzik
Hahahahahahaha... A to niezłe, czyżby się coś zmieniło w tym roku, kiedyś tak nie było. -
Krzychu_L
Tak to prawda! A ja jestem tego najlepszym przykładem. :[ Przez całe trzy lata byłem dyskryminowany tylko dlatego że jestem ze wsi. Przez to nienawidzę Stacha, Spewaka i Bartka! -
Martucha; ]
czy ja zawsze się o czymś takim ostatnia muszę dowiadywać??hihihi:P w ciągu 2 tygodni taka zmiana?? -
-
$taw$on
Hehe u nas w szkole jest tak, że ci nie z Ursynowa mają oddzielne koble, przy sklepiku muszą ustąpić miejsce w kolejce tym z "czystą krwią" i tak dalej :D. -
Anonim
Dokładnie. Osoby nie wywodzące się z Ursynowa muszą nosić specjalne opaski na rękach. W dodatku nie obsługuje się ich w sklepiku. Mafia kurwa, mafia! Ale spoko spoko, zawsze możesz zapisać się do Sonderkomando. Ładny mundurek dostaniesz i wogóle. Elegancko, profesjonalnie i fachowym ruchem. -
Anonim
-
B a r т
Perun masz racje z tymi opaskami to fajna sprawa.
A Ty Krzysku juz sobie szyj z welny z Twoich owiec taka opaska :) -
Anonim
Ponoć od przyszłego roku szkolnego mają wprowadzić dziary z numerami. Ale to jeszcze nieoficjalne. -
$taw$on
Ale na 100% te numery będą wprowadzone. Będą one robiły za "imiona" dla tych nie z Urs. -
Anonim
Na nic zdadzą się krzyki "Nie jestem numerem! Jestem wolnym człowiekiem!". My tu już planujemy ekspansję Wolnego Księstwa Ursynowa na resztę Polski. A moje pole bawełny potrzebuje niewol... pardon, pracowników fizycznych. -
Anna Bahama Dama
-
Anna Bahama Dama
-
Anna Bahama Dama
-
Anna Bahama Dama
-
Anonim
-
Książe Majkiello Kędzierzawy
-
Anonim
-
Śpiewak
A do tejk pory nie wiedzialem dlaczego ludzie tak krzywo na mnie patrzyli przez 3 lata! To dlatego ze jestem z Mokotowa<wow> Mam nagane dlatego ze nie jestem z Ursynowa to jest skandal zglosze sie z tym do kuratorium:[ I tak mam fart ze nie jestem ze wsi ja Krzychu ktorego przesladoealismy i doprowadzilismy do tegpo ze raz nie chcial wyjsc 2 tygodnie z obornika:] Ale coz takie czasy -
Szo
to chyba oczywiste ze ludzie z ursynowa sa najfajniejsi; ) - Ta dziewczyna nie zna ludzi z Mokotowa Tomku.
tak mam fart ze nie jestem ze wsi ja Krzychu ktorego przesladoealismy i doprowadzilismy do tegpo ze raz nie chcial wyjsc 2 tygodnie z obornika:] Ale coz takie czasy - hahahahahahahahahahaha. Ale cos w tym jest.
- 1
- 2