-
Anonim
yeah! dzis zakonczylisme edukacje w tej cudownej szkole.
kto bedzie za nia plakal, tesknil, zalowal? a kto sie dzis upije z radosci,..
trzecioklasisci...albo raczej powinnam juz powiedziec ABSOLWENCI Fredry... laczmy sie w swych smutkach i radosciach zwiazanych z koncem LO!! -
marlesi
cieszmy sie z końcem LO lecz nie wiem czy jest sie jeszcze z czego cieszyc do konca...w pon matury!!!grrr...jestem przerazona nie wiem jak inni ale ja potwornie zwlaszcza ustnymi... -
najaranka
hehe w geście zjednoczenia i oddania czci remontowanemu liceum powinniście coś zrobić, w końcu odchodzi jeden z dwóch najlepszych roczników. drugi to oczywiście my-drugie klasy. Swoją droga powodzenia na maturach, a jeśli nie to miło was by było mijac na korytarzu przez jeszcze jeden rok; p -
Anonim
Anjah nie kracz. ja mam zamiar mature zdac i wiecej nie przekraczac progów tej skzoly -
-
Iga
zdecydowanie nie mam zamiaru wracac do tej szkoly... :P i cieszcze sie ze juz nie musze patrzec na niektorych nauczycieli doprowadzajacych mnie do szalu przez cale 3 lata ( no nie cale; p)... tylko znajomych zal :):/ w prawdzie mozna utrzymywac kontakt ale wiadomo nie bedziemy widywac sie codziennie :( -
Anonim
kurde teraz jak my juz bedziemy najstarszymi klasami, a dojda za rok pierwsze to z tej szkoly zrobi sie gimnazjum... -
Anonim
hehe trzeba sie przygotowac na atak w przyszlym roku:P tamten rocznik jest naprawde jakis dziwny:P buehehe -
Anonim
nie przesadzajcie. nie bylo tak zle. my tez jak patrzylismy na 1wsze klasy kiedy my jeszcze bylismy w 2 to wydawaliscie sie dzieciakami zastraszonymi :] ale to sie zmienia po kilku tygodniach... czasem :) -
Anonim
-
Anonim
Powodzonka na maturach:) A co do obczajania pierwszoklasistów, to jest kilka osób w szkole, które robią to perfecto i dobrze o tym wiedzą. Heh teraz my będziemy obczajać panienki z 1 klas, tak jak nas obczajały te z 3:P -
najaranka
wiesz Evi, taskometr w gałach, notateczki i obesrwacja pierwszaczkoov :>
bo oni tacy niedotrzaskani są troche, że ja nie mówie że my nie byliśmy; p
taaa, teraz to my będziemy rządzić w tej szkole, muachachach:/ -
Anonim
-
najaranka
no ba, a pomyśl sobie jak my będziemy ryczeć na zakończeniu za rok; ((((
i chyba wreszcie kupimy Szczepowi tą wódkę na zakończenie :D -
a es te
dziekuje Bogu, ze wreszcie skonczylam te jakze cudowna szkole... tesknic nie bede... plakac nie bede... dziekuje tez wszystkim, ktorzy tak efektownie potrafili mnie wk...c, zazwyczaj nawet o tym nie wiedzac.
Dziekuje rowniez za to ze moja kochana eFFF klasa, zawsze miala swoja sale! Gdzie mogla sobie wyprawiac gwiazdki, mikolajki i takie tam...jasne...
PS> Zaluje tylko ze na ostatnia klase przeniesli nas do tego bunkru na milej, z godnym politowania boiskiem...
No ale ja kocham moja szkole!!! -
Anonim
NO TO CO..... TERAZ NAM POZOSTAJE WBIC SIE NA GRONO ABSOLWENTÓW FREDRY :p -
Anonim
-
najaranka