- 1
- 2
-
Anonim
Ksiazki do 3 klasy. a że nie bylam sumienna uczennica to prawie nieużywane albo tylko niektore wogole mam. wiec co was bedzie interesowalo to mowta :) -
a es te
Ja mam nieuzywana prawie chemie do drugiej klasy, jakas tam biologie i inne jakby ktos chcial... :):):) -
Anonim
-
Gapiontko
Ja też mam jakieś książki: chemię, geografię, matmę, polski i wos też mam. -
-
Anonim
Ja mam Polski świeżutki do 3 lkasy Pamitajcie o ogrodach
A także Chemie taką dużą , historie takie cienkie z ładnymi okładkami wszystkie cżęśći, matme taką co łyziak uzywa dróbka chyba się nazywa:') -
a es te
JA MAM WOS! JA MAM WOS! dwie piekne niemal nieuzywane ksiazeczki do 3klasy; ) -
Martyna
ewus a interesuje cie wos rozszerzony czy podstawowy?? bo ja mam spiewaka podstawowego 3 ksiazeczki. -
Anonim
ooo to ja sie moge bardzo szybko zglosic po geografie!!!! tylko jakie to wydawnictwo??? -
Gapiontko
pierwsza i druga klasa WSiP (rozszarzony), trzecia: geografia polski wyd operon, też rozszarzony. Chętnie sprzedam co tylko zechcesz kupić.... -
Anonim
-
Gapiontko
-
G. B.
ja tez mam geografia (3 lata, duza zielona)
ja mam wszystko .. i wogole... :D
temperówka, nowa firmy VKRETAK z metalowym ostrzem; ] -
Anonim
-
Anonim
Elektrochemia pana Pazdry? :D Najlepsza moja książka w tym LO chyba ze 3 razy ją otworzyłem... -
*Kaś*
-
JAROD
Jak ktos chce ksiazki do 3 albo 2 klasy - nieuzywane - ZAPRASZAM.
Wszystkie przedmioty.. haaaaaaa
Promocyjne ceny!
-
znajdzieszmnienafacebooku
masz moze.. Książke do geografi klasa 2 (zakres rozszerzony)
Wojciech Wiecki i ziomale....
..zgubliem a potrzebuje :]..?? -
Oluś
Ja chce jakis rozszerzony ale tak totaaalnie wos :) mam rok na nauczenie sie go do matury bo z niczego innego nie zdam... w sumie to nie wiem jeszcze czy rok.... bo byc moze dwa... jestem na jak najlepszej drodze... -
Anonim
-
Anonim
rozszerzona geografia do 3 klasy. torche pozakreslane niektore tamaty flamastrami.ale ogolnie stan zajebisty. sprzedam za grosze.
wos do 3 klasy. stan najlepszy z mozliwych. za grosze; )
- 1
- 2