łyżwiarstwo figurowe [574]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • klareństwo

NO cóż dużo melancholii na tym forum... Proponuję troszkę odpręzenia :) A więc, kazdy z was trenując miał swoją akcje roku, albo pamięta tekst trenera, który wciąż dźwięczy w uszach. Proponuję się nimi podzielić i zobaczyć ile "słodyczy" przeżyliżmy na lodzie;)
  • kasia

Skąd wiesz, że każdy trenuje lub trenował??
  • klareństwo

Z penośnią nie każdy, ale włąściwie co z tego? Niektórzy trenowali, piszą o tym :) może być zabawnie.... świat w końcu jest mały
  • Magda Śliwowska

ja nigdy nie trenowałam chociaż zawsze chciałam jako dziecko.I mimo że nie umiem jeździć na łyżwach to podczas zawodów nie mogę nosa od telewizora oderwać:) tylko kiedy ja się nauczę te skoki rozpoznawać...?
  • !!!...venusl...!!!

a ja trenowalam dosc dlugo, familia skokow etc i tak nie ropoznaje, a co do tematu, to za duzo tego bylo, zeby przytaczac.
  • fabia

a ja nie zapomne jak kiedys na lodowisku robilam spirale... wszysyko pieknie ładnie... jade sobie jade a tu co/ zjechałam na zabki i zarobilam taka glebe ze to nieporozumienie:P komicznie to wygladało, wiem bo sama widziałam bo kumpel akurat nagrywał... :P
  • aleksandra maria

hehehe, mi sie przypomniało jak kiedyś, ale to oj bardzo kiedyś sie rozgrzewaliśmy i robiliśmy te takie wyskoki małe z wymachem (koziołki? co za skleroza, o mamo!) no i zrobiłam koziołka tak, że ząbkiem zaczepiłam, ale nogi nie wyrzucilam, wiec brzuchem i twarza w lód i tak prosto w bande.... to było coś:p

albo kiedyś przyszedł pan (Zbyszek chyba sie nazywał, od był od par) i stwierdził, że zrobi z nami coś innego i że pokaż ejakieś elementy w parach. ja sie na parach nei znam, w każdym razie mialam jechać za nim, a on mnie miał wyciągnąc między nogami do przodu. no i byłam tak podekscytowana, że nie napiełam szyi i przygrzmociłam głową w lód. tak konkretnie przygrzmociłam. heh:)
| |

czy znajdą się na gronie wielbiciele, sympatycy tej niesamowitej dyscypliny????!!!!

Fotki

Miejsca grona (0)