-
rozoweskarpetki
Nie wiem czy znacie, ale nie widzę takiego wątku; ) Ale to chyba najlepsze polskie forum dyskusyjne o łyżwiarstwie, ja jestem uzależniona; )
http://www.walley.pl/forum/
Są tu jacyś walleyowicze? :) -
Anonim
-
Anonim
AAAAA!!!Witam!Jak fajnie,że jesteście,Walley'owicze!Ja też tam jeżdżę,niestety z przerwą na ten rok(---->matura,ehhh:"((( ),ale wracam do Was jak najszybciej!!!
Forum Walley'a rzeczywiście świetne,jak i zresztą cała stronka!
Serdeczne całusy dla wszystkich Walley'owiczów oraz dla moich kochanych TRENERÓW:Pana Jacka i Ani,BUZIAKI -
Cpt Jack Sparrow
-
-
!!!...venusl...!!!
no prosze, kto zawitał w nasze skromne progi :) Kusiu, jak to mozliwe, zebys Ty kiedykolwiek potrzebował chleba...Ty? taki zaradny Robin Hood? :D -
Anonim
Tak tak...Kuś dostał zaproszenie ode mnie do gronowego królestwa:p hehe Jasne,że Cię wkręcę ale wiesz, ze to sie wiąże z zaakceptowaniem dwu godzinnego patrzenia na wujka Jacka:p -
!!!...venusl...!!!
-
Anonim
Aneczko,wrócę,obiecuję,jak tylko się dostanę na studia!A jak się nie dostanę to mam wolny cały rok,więc jak się rozpędzę,to może wyladuję jako instruktor tych,co pierwszy raz mają łyżwy na nogach-takich to bym może mogła uczyć!:PPP A tak serio,to bym sobie pojeździła...aacccchhhh! -
Cpt Jack Sparrow
Wujek Jacek to małe piwo:) Robin Hood? Ja? No nie bardzo, aż tak dobrym człowiekiem nie jestem.:D Mam pomysł! Założymy szkółkę!!!!! Z Krzysiem i Psim lizakiem!!!!!RASTAFARAAAAAAAAA AAAAIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! -
Magdalena T
Maciek chyba by wytrzymal patrzenie na wujka Jacka..;PPP hmm?odezwalbys sie, potworze:] i zgolil brode:D -
Cpt Jack Sparrow
A nie zgolę :D cały czas zarastam a włosy mam juz do uszu (ale się kręcą:]). Wujek Jacek nie jest złym człowiekiem:P w końcu to mój niedoszły teść, nie?:P -
Magdalena T
Niedoszly tesc:D dobre:]Az tak nie wybiegalam myslami w przyszlosc:p- ale zlym czlowiekiem nie jest,to fakt-cos o tym wiem...
Goraco Ci bedzie z takimi wlosami...ale rob co chcesz:] -
papajaparanoja
haha nawet tu jestescie...;)
kiedy jakies spotkanie...i nie mowi tu o zawodach :) -
Cpt Jack Sparrow
No to zależy kiedy będziesz na melinie, ja ciągle jestem na miejscu a poza tym teraz mam duuużo czasu:) -
papajaparanoja